Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ima na xda taj Indijski rom i da enkripcija je gore, tako da nakon njega kad stavljas neki drugi rom moras formatirat.
MIUI je meni bas dobar bio, ali na zalost je pun kineskog bloata.. mozda sad kad onaj Grk na leeco.re napravi svoj miui probam opet..
Mozda glupa fora, ali probaj ovaj folder leeco x820 da preimenujes u leecox820, bez razmaka...Tako mi zvuci ova greska
ili ubaci taj zip u root D diska...pa ga vuci direktno sa D, bez foldera.
da ima smisla.. znam da kad sam prvi put ubacivao TWRP u x500 nije islo dok nisam sve stavio na desktop bez ikakvog foldera.. a i ovo za razmak mozda isto *****ava..
probaj @rista1
ok flesnuo sam i sada u upustvu pise da se updejtuje preko stock recovery a ono izbacuje da je fajl ostecen a eui verzija je 5.6.219D i sta sad ,skidam 014s da probam na 018s nece.Da li ima neki recovery za eui 5.6?
ubacio sam za 014s twrp i flesnuo 014s i podigao se sistem ali ako hocu da update kaze da je sistem rotovan,pokusao sam da idem u recovery i nece samo pise recovery a i pokusao sam da opet ubacim taj recovery od 014s i opet nece da udje ,ludilo ,ima li ko ideju.
Uspeo sam da ubacim twrp X820-TWRP3.0.0-0526 i sada imam recovery e sada da li mogu da flesnem 018s ili ...
app.box.com/s/w66pg1h8wo3fj1lrtlcdw2fs3hk1w40a ovde je taj twrp
Mozda se moze s tim flashtoolom ubacit oficijalni 14 ili 15s. Ili cak indijski neki rom. U sv. slucaju mislim da se sad neces opet upustat u tu avanturu..
Cekam sad da vidim taj novi 5.9 eui. Sigurno je vizualno na tragu ove zadnje dev verzije (446), a mozda su i sredili i jos nesto "ispod povrsine"
Možda ali pošto su stavili sliku sa promenama ne može se prevesti a vidi se ulepšan dialer itd.
Ne može sa onim alatom da se ubaci ova vrsta roma već specijalno napravljen za tu svrhu i kada ga alat raspakuje oko 7 gb je veliki.za brikovane je super a ostalo ne preporučujem.