Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Nekima je na indijskom romu 019s proradio skener.Da li moze da se skine sa njihove stranice i flesne taj rom ili ima nekih zezancija oko toga?

Mislim da taj 019s indijski ima uključenu enkripciju ali to lukam bolje zna. Ja sam totalno batalio EUI. Samo Mokee za sada i naravno CM14 kada izađe.

Doduše skinuću i MIUI da probam ali ne verujem sa ću se zadržati više od 3min na istom.

No uz 38 temperaturu i nemam šta pametnije da radim :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ima na xda taj Indijski rom i da enkripcija je gore, tako da nakon njega kad stavljas neki drugi rom moras formatirat.
MIUI je meni bas dobar bio, ali na zalost je pun kineskog bloata.. mozda sad kad onaj Grk na leeco.re napravi svoj miui probam opet..

Probao onaj Grkov EUI, pa natrag na china 21

Da, ne izgleda loše MIUI ali naravno, brzo je otišao dole :) Ima i dalje ova poslednja verzija(13.12) par kineskih aplikacija...

Ma da, tako sam i ja odma odustao. Ima i problema s google servisima.. mozda kazem kad Grk napravi, a skoro je gotov

Ja čekam tj nadam se da će ipak CM14 uskoro :)

Cuoco92 je imao update opet..v63...pise da je dodao support for RAW...koliko vidim to je vezano za neke efekte za kameru, ali jel zna neko tacno?

Pokusavao sam danas da flesujem sve od pocetka i sve odradim i javi mi se ova poruka.Zna li neko u cemu je stvar.druga slika je moja
oporavak.JPGIMG_20161218_191316.jpg

Poslednja izmena:
To je ako ga brikuješ ili hoćeš da vratiš na fabričko stanje

Sent from my Le X820

Mozda glupa fora, ali probaj ovaj folder leeco x820 da preimenujes u leecox820, bez razmaka...Tako mi zvuci ova greska :D
ili ubaci taj zip u root D diska...pa ga vuci direktno sa D, bez foldera.

Poslednja izmena:
I meni je to palo na pamet :)

da ima smisla.. znam da kad sam prvi put ubacivao TWRP u x500 nije islo dok nisam sve stavio na desktop bez ikakvog foldera.. a i ovo za razmak mozda isto *****ava..
probaj @rista1

from my Le X720 on TT

ok flesnuo sam i sada u upustvu pise da se updejtuje preko stock recovery a ono izbacuje da je fajl ostecen a eui verzija je 5.6.219D i sta sad ,skidam 014s da probam na 018s nece.Da li ima neki recovery za eui 5.6?

Ima ali ga ja nemam, no mora drugi recovery...

Prelistaj XDA pisano je o tome.

ubacio sam za 014s twrp i flesnuo 014s i podigao se sistem ali ako hocu da update kaze da je sistem rotovan,pokusao sam da idem u recovery i nece samo pise recovery a i pokusao sam da opet ubacim taj recovery od 014s i opet nece da udje ,ludilo ,ima li ko ideju.
Uspeo sam da ubacim twrp X820-TWRP3.0.0-0526 i sada imam recovery e sada da li mogu da flesnem 018s ili ...
app.box.com/s/w66pg1h8wo3fj1lrtlcdw2fs3hk1w40a ovde je taj twrp

Poslednja izmena:
Ne znam šta da ti kažem sem probaj... Niko to nije ovde radio do sada i možemo samo da teoretišemo šta bi bilo kad bi bilo...

Vratio sam se na 018s e ovo je bila odiseja te napisacu kada stignem put no posto bi danas trebalo da stigne update na 5.9 ostavicu ovako za sada .

Ja ne mogu da skapiram nista sta si ti radio i sto :-D

Ovaj postupak se radi ako brikuješ telefon ili je zbog neke brljotine mrtav a ja sam pokušao i zbog otiska prsta da to uradim.Napisaću sve .

Otisak 0 bodova a inače ne bih se upuštao u ovu avanturu ako nije neophodno.
Na eui stranici su najavili
Screenshot_2016-12-19-10-13-15.jpg

Sent from my Le X820

Pazi ovaj postupak ništa po meni ne rešava što se toga tiče jer ubacuje neku verziju koja nema ni ota update
Screenshot_20161218-232450.jpg

Sent from my Le X820

Sada sam na 018s i zezaju me notifikacije za gmail i tapatalk .Jednom rusu proradeo posle mesec dana na miui romu.
Screenshot_2016-12-19-13-08-20.jpgScreenshot_2016-12-19-13-09-10.jpg

Sent from my Le X820

Mozda se moze s tim flashtoolom ubacit oficijalni 14 ili 15s. Ili cak indijski neki rom. U sv. slucaju mislim da se sad neces opet upustat u tu avanturu..
Cekam sad da vidim taj novi 5.9 eui. Sigurno je vizualno na tragu ove zadnje dev verzije (446), a mozda su i sredili i jos nesto "ispod povrsine"

Možda ali pošto su stavili sliku sa promenama ne može se prevesti a vidi se ulepšan dialer itd.
Ne može sa onim alatom da se ubaci ova vrsta roma već specijalno napravljen za tu svrhu i kada ga alat raspakuje oko 7 gb je veliki.za brikovane je super a ostalo ne preporučujem.

Sent from my Le X820

Vrh Dno