Šta je novo?

LeEco Le Max 2

A jel si probao ono što grk kaže za FP. *#*#46360000#*#* pa na enable background bla bla ili šta već. Kaže da to pomaže kod FP.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

na enable je po defaultu /sigurno mislis na disable mada to su pricali za notifikacije.

Jesu, ali Grk kaze da je i za FP. Mislim da sam citao na leeco.re

Probao i neće

http://forum.le.com/us/index.php?threads/le-max-2-fingerprint-scanner-not-working.2049/ evo citajte jer ovo je vec globalni problem :mad:
Option 1:

A. Tap on “Settings” – “System Settings” – "Factory Settings"

B. Click on "Reset Phone".

Option 2:

A. Long press "Power" button, slide to turn off;

B. Turn off the phone, press and hold the power and Volume+ buttons at the same time until you see the recovery interface;

C. Choose "Clear Data" (or press the volume buttons to choose "Clear Data", and press the power button to confirm), you can restore factory settings, and then restart.

Tips: Clear data: Only remove contacts, chats, SMS, settings, user name, password, etc.

Clear all data: It will delete all of users' data, including all installed APP, photos, screenshots, music etc., which means clearing all phone memory space.

If issue is persistent, we highly suggest to contact Flipkart first to take advantage with the warranty of your Le Max2.

Poslednja izmena:
Ljudi imam problem sto donja dugmad ne svetle kada se pritisnu. Dakle sve radi kako treba i reaguju bez problema ali ne svetle na klik. Sta mislite sta je problem. Ja mislim da je softverski problem?

Čekam update ili kada nađem vremena da probam sve ispočetka.Trenutno sam na 018s i nisam ni rootovao a ni zamenio twrp i sve radi extra(sem FP naravno) nedostaje mi root ali eto da malo probam i ovako_Ono što sam hteo da kažem da sam bio danas ceo dan u Beogradu ,na 4g i stvarno sam prijatno iznenađen baterijom , zvukom u slušalici i fotografijama.Sve čista desetka eto da nije ovog FP ubedljivi Best buy u odnosu na cenu za 2016 godinu.

Sent from my Le X820
A sto ne rutujes telefon i ne ubacis twrp? Ne verujem da je do toga ista...kako si stavio 18s bez twrp?

Objektivno najbolje vratit mobitel i uzet novi iz druge serije. To bi ja napravio. Evo na telekinezi tip vratio le 3 pro i uzeo novi od drugog prodavaca i sve 5.
Znam da je komplocirano, ali o da ti ponudi 30€ refund nije neka spica (osim ako ga softverski popravis)

Kada flešuješ stock rom uvek izgubiš custom recovery mada ja sam flešnuo 016s pa pustio update na 018s.
Na ovom linku što sam stavio a i na ruskom forumu ima dosta njih koji su zamenili telefon i opet im se javio isti problem.Kinezi teško vraćaju lovu sem u prvih par dana i idu na foru popravke a to je u mom slučaju komplikovano.

Sent from my Le X820

Drugari, jel koristi neko photo sphere preko google camera? Isto je i sa panoramom na google kameri. Kvalitet je užasan, dok su ostale slike fenomenalne.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Drugari, jel koristi neko photo sphere preko google camera? Isto je i sa panoramom na google kameri. Kvalitet je užasan, dok su ostale slike fenomenalne.

Šta si uradeo ili ćeš uradeti za senzor FP.

Sent from my Le X820

Pisao sam Gearbestu, da vidim šta će da ponude. Ne bih da ga šaljem nazad , da prvo ide za nemačku, pa opet ista priča. Sve se nadam da je softverski problem,da će se rešiti nekim updateom. :)

Hahaha isti problem,isti zaključak.

Sent from my Le X820

Možda te prve serije i imaju neki problem ali ja verujem pre da je softverski. Ja stvarno nijedan jedini problem sa FP nisam imao. Ali sasvim sigurno ne bih slao telefon zbog toga u Kinu. Dakle ili refund ili nek pošalju FP a ovde bih prvo uzeo i sve od nule postavio ponovo kao da je tek proizveden i to je to. Znao bih na čemu sam odmah. Ovako možete do sutra da nagađate...

Instalirao sam onaj 15, što ste postavili pre koju stranu. Isto, nikakve promene. Nekad on registruje prst, kad pokušam da dodam novi. Ali nema pravila...

U trenutku kada radi, probaj da više puta registruješ isti prst...

Radi samo jedno očitavanje, samo jedan dodir. Posle ne radi...

To je nešto novo,
Da li je neko radeo ovo sve nanovo da napiše po koju reč gde može da bude mina.

Sent from my Le X820

Mozda je problem u tim kuhanim romovima. Darko i ja smo uzeli s grossa s cuoco romom i nema problema s FP. E sad pretpostavljam da samo flesanjem romova preko recoverya se ne mijenja taj neki parametar koji je krivi u startu. Trebalo bi ga ocistit do nule i onda onim flash toolom stavit original rom.
Mozda kontaktirat nekog od developera, koji dublje razumiju programiranje.. recimo onaj Crisbal s leeco.re mi se cini dosta susretljiv

Poslednja izmena:
Upravo to, ne razumem se u tematiku toliko ali sasvim sigurno se stavljanjem drugog roma sve ne menja. Zato i kaže kada bi sve resetovao na "0" tada bih jasno znao jel do senzora ili nije...

U sredu stižem kući, pa ću sve to da završim... Ako propradi,super. Ako ne, nije mi to toliki problem, sve ostalo je odlično.

* Vova-70, 05.2016 - работает не пользуется
* t0xy, 05.2016 - работает
* dagovdag05, 05.2016 - работает
* docent778, 05.2016 - работает
* Sergej_X, 06.2016 -работает, не пользуется
* pokeda, - 06.2016 - работает
* jekairk, - 06.2016 - работает
* ttimtt, - 06.2016 - работает
* altan, - 06.2016 - работает
* docent778, 06.2016 - работает
* BepToleT, 07.2016 - работает (15s), не пользуюсь
* liden, 07.2016 - не работает
* alexx-virus, 07.2016 - не работает
* plohoi_4elovek, 07.2016 - не работает
* prototype4, 07.2016 - работает
* xam711, 07.2016 - работает (15s)
* sv1303, 07.2016 - работает
* onecat, -08.2016 - не работает
* nitrox21, 08.2016 - не работает.
* beerka80, 08.2016 - не работает
* Михаил25стр, 08.2016 - не работает
* podryadchik, 08.2016 - работает
* merin1978, 08.2016 - работает
* dileann, 08.2016 - работает
* ArelaV, 08.2016 - не работает
* picsul, 08.2016 - работает
* AngelToha, 08.2016 - не работает
* DarkGuy, 08.2016 - не работает (2 телефона)
sa ruskog foruma za skener otiska ,nema pravila koja je serija i datum proizvodnje . raboti-radi. ne raboti - ne radi .не пользуется-ne koristi senzor.

Poslednja izmena:
Odgovorili mi iz gearbesta. Nude mi da vratim telefon, 20$ partial refund na Gearbest wallet, ili da šaljem na opravku. :)

Pa ti ces da platis postarinu tih 20 dolara :) javi sta si odlucio..ocigledno je da oni znaju da telefoni imaju taj problem

Najverovatnije ću da traizim refund, 20$ je OK. :)

Okej je sa strane da ti ne treba to..i znam da nece da daju vise, ali zamisli situaciju gde oni kupuju takve telefone od proizvodjaca za koji se znaju da imaju problem po jeftinijoj ceni...

Svako gleda svoju stranu a u principu su fer jer su mu dali tri opcije.
Onaj Grk sa leeco.re preporučuje indijski ili njegov rom za upotrebu,da li je neko probao

Sent from my Le X820

Grk sad kuha nesto novo, uzima najbolje od svih EUI kineskih i indijskih od 16s pa na ovamo. Zvat ce se 20s rom i navodno baterija na njemu traje unedogled, sad se tamo nateze s nekim Talijanom koji ga davi da ubaci talijanski prevod.. ja ostajem pri mokee

Ok a na mokee da li ima na šta da se obrati pažnja

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno