Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Onda navali dok ima

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Hvala. :)I moj je od juna, valjda neće biti problema sa fp.

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Prvih 5-10 dana ne :) znači restartujem jednom ili dva puta i dodam prst i radi,čim ostavimo telefon duže više ne reaguje a koliki vidim i bateriju mi pojede sistem servis u kojem je i taj senzor.

Sent from my Le X820

Ja sam kupio preko gearbesta, još sam pre par strana stavio kod za 181e. :)I da, naručivanje za nemačku bez troškova, pisao sam sve o tome.
Kako da proverim datum proizvodnje telefona, jel zna neko? :D

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Pa povoljnije od toga ne može :)

Prvih 5-10 dana ne :) znači restartujem jednom ili dva puta i dodam prst i radi,čim ostavimo telefon duže više ne reaguje a koliki vidim i bateriju mi pojede sistem servis u kojem je i taj senzor.

Sent from my Le X820
Nisam morao da čekam toliko.
Prestao je da radi malopre. Ne pomaže ni uklanjanje već registrovanih, gašenje, paljenje...

ha ***, bas su sjebali te FP kod vas.. :(

from my Le X720 on TT

Pazi ovo ja sam posle nekog vremena uspeo da ga pokrenem ali kada telefon stoji duže vremena on se sam od sebe izgubi a do tada jede bateriju,izgubi se i kada ga napunim do kraja .U principu i ako uspem da ga pokrenem pravi mi više štete nego koristi.Ne znam šta da ti preporučim i ja se lomim jer ne šalje mi se nazad ,na e-foxu imam godinu dana garanciju i bolje neka čuči za ozbiljnije stvari.Rešenje je u nekom eventualnom updejtu mada sumnjam u mom slučaju,staviti xposed i odrediti da se budi i na vol- da ne zezaš samo jedno dugme ili ima apk za dt2w na gplay radi posao extra ali ne ide procesor u deep sleep već na najnižu frekvenciju i imaš malo veću potrošnju baterije e tu može da se ta apk pokrene kad imaš frekvenciju korišćenja a da je ugasiš kada ne planira da učestalo se zezaš sa telefonom.
Ovom telefonu nedostaje samo opcija dt2w i ništa više.

Sent from my Le X820

Nisam morao da čekam toliko.
Prestao je da radi malopre. Ne pomaže ni uklanjanje već registrovanih, gašenje, paljenje...

Pazi ovo ja sam posle nekog vremena uspeo da ga pokrenem ali kada telefon stoji duže vremena on se sam od sebe izgubi a do tada jede bateriju,izgubi se i kada ga napunim do kraja .U principu i ako uspem da ga pokrenem pravi mi više štete nego koristi.Ne znam šta da ti preporučim i ja se lomim jer ne šalje mi se nazad ,na e-foxu imam godinu dana garanciju i bolje neka čuči za ozbiljnije stvari.Rešenje je u nekom eventualnom updejtu mada sumnjam u mom slučaju,staviti xposed i odrediti da se budi i na vol- da ne zezaš samo jedno dugme ili ima apk za dt2w na gplay radi posao extra ali ne ide procesor u deep sleep već na najnižu frekvenciju i imaš malo veću potrošnju baterije e tu može da se ta apk pokrene kad imaš frekvenciju korišćenja a da je ugasiš kada ne planira da učestalo se zezaš sa telefonom.
Ovom telefonu nedostaje samo opcija dt2w i ništa više.
I da kinez na e- fox je preporučio da odradim wipe data i cache te da to može da pomogne.Kod mene nije hteli a ti probaj.

probao i taj cuoca 018s i mokee,016s i 018s i 021........

Sent from my Le X820

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
Mislim da na mokee mozes palit s +/- nek Darko potvrdi.. meni sve ok za sad

Moze na mokee da se pali i sa vol- ili + probao sam i ja a isto se postize i na eui romu koji podrzava xposed module.
Izvinjavam se na duplom postu sa mobilnog sam slao.

Sad je na onom indijskom poslednjem. Na putu sam , nisam pri računaru da menjam Rom i rutujem... Sad sam uradio wipe, isto je.

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Kada hoces da probas uvek prvo skloni sve lozinke i restartuj pa kalibracija i probas a mozes i ono sa 5 puta restart pa probas.

Ja bih prvo kažem išao sa 015S jer je verovatno to njegov originalni rom sa kojim je išao u startu. Moj je 07.2016 i isto je bio 015S.

E sad, ne znam ima li kakve razlike no ja recimo nikada nisam stavio indijski rom. Dakle ili Mokee/CM ili EUI CN tj Dev CN.

Takođe, ono što je rista napisao, a to mi nije palo na pamet jer Mokee nema tu opciju, čim podesiš da slika kamera preko FP senzora on odmah okine sliku znači da je on u režimu "stalno je prst na senzoru". No to samo znači da je softverski problem.

Smislićemo već nešto, bitno je da fizički nisu crkli :)

Ne mogu da nađem link za 015s a i jeste preporuka da se proba i sa njim.Lukam mi je dao neki link ali javljala se greška pri instalaciji e sada da li je do twrp bilo ili je rom oštećen ne znam.Kod mene je došao sa nekim kuvanim romom 016s multilang bez update.

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
Ja sam u startu rekao da bih najpre na tu varijantu išao. Posle toga ako ne radi onda je već druga priča tj nije softver. A ko zna kakvi su ti romovi što kinezi stavljaju tipa tog 5.9.016 bez update-a itd.

Tačno tako i to je jedina ispravna logika.Flešneš fabrički i ako ne radi onda je do samog senzora.Moram dobro da pročitam da mi telefon ne služi posle kao podmetač ili cigla.Pitanje je kako nije PRORADEO kada sam ubacivao druge romove.

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
Ne znam da li se factory reset opcijom u TWRP baš sve briše i vraća baš na fabričko stanje. Mislim da ne. Tj ovo drugo je jedini 100% način vraćanja na fabričko.

I jedno još pitanje, šta se dešava ako:

1. Duže držite prst na senzoru, tip minut?
2. Ako jače malo tapnete po istom kada hoćete da otključate?

Mrtvo u oba slučaja?

Ili radi ili ne radi ,nema treće.Kada je ok odmah reaguje a kada ne onda mrtvak 100%

Sent from my Le X820

I kakva je bila noc?

Mislim da cu definitivno odustat od EUi.
Stavio lijepo mokee, s onim IR i fastcharging aplikacijama od Rusa. BT i wifi rade ako stavim wifi na 2.4 GHz a ne automatic. Jedino taj slomo na stock kameri, ali na drugim kamerama radi i to. Znaci sve radi, nema problema s notifikacijama, regularni OTA update..

Ako stavim nova launcher, a stavim i iste ikone, svejedno mi je sta je u pozadini. Bonus je sto ima puno stvari koje bi u eui trebalo xposedom rjesavat, a ovdje se u meniu nudi, isto tako sustav je puno laksi. Cca 600 mb + 150 mb Gapps, dok EUI ne ide ispod 1.4- 1.5 Gb..
Ima i EUI svojih prednosti, meni se sviđaju neke cake sto su ukrali s IOSa, ali mislim da cu bit na mokee do izlaska nougata, pa cu vidit ko ce prvi EUI nougat ili CM14

po meni je sasvim nebitno koji je laksi ili tezi, android ima rijesen ram management odlicno i ako imas 4GB ram-a uopce nemas potrebe razmisljat o tome.. :)
a u drugu ruku EUI je malo musicav, doduse kod mene ne ali da imam problem s notify kao ti sigurno bi ga promjenio..

from my Le X720 on TT

Ma zapravo kad sve ono namjestim sta treba nisam imao problem s notifikacijama. Vise je bila stvar nepovjerenja, pa sam stalno provjeravao jesam li sta propustio, jer znalo se desit prije onih podesenja.

Ja o tome pričam koliko već... Zameni launcher, zameni ikonice, zameni file manager, promeni dpi itd itd. Pola od toga na Mokee/CM ne moram a onu drugu polovinu ako moram to rešavam preko opcije u meniju a ne novim programom jer EUI tu opciju nema. Ok činjenica ova poslednja dev verzija jeste pozitivan pomak ali to i dalje nije to.

Čekam update ili kada nađem vremena da probam sve ispočetka.Trenutno sam na 018s i nisam ni rootovao a ni zamenio twrp i sve radi extra(sem FP naravno) nedostaje mi root ali eto da malo probam i ovako_Ono što sam hteo da kažem da sam bio danas ceo dan u Beogradu ,na 4g i stvarno sam prijatno iznenađen baterijom , zvukom u slušalici i fotografijama.Sve čista desetka eto da nije ovog FP ubedljivi Best buy u odnosu na cenu za 2016 godinu.

Sent from my Le X820

Nazad
Vrh Dno