Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ja bih krenuo od brisanja svega i stavljanja rom-a sa kojim je došao ili čak i 015S pa onda dalje. Realno fp senzor jeste najčešći problem kod telefona ali kaže mnogi su kukali da im je crkao pa posle prijavljivali da sve ipak radi...

U krajnjem slučaju ako i ostane da ne radi, traži parcijalni refund. Za 150€ je odličan i bez fp :)

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Dosao je sa nekim multileng 016s romom koji nije imao update e sad ne znam koji je jer nije imao nikakvu oznaku.Znaci stavio sam TWRP od cuoco92 jer sam imao onaj za nougat i brisao :data,cache ,system i devilk pa instalirao 018s bez twrp i roota i ne radi.Mogu da probam od cuoco92 015s i 018s jer za njih imam link a za obican 015s neka stavi neko ako ima.Do sada sto sam stigao da procitam rusi kazu da hoce da zeza 016s-018s i da se proba sa 015s.Ne znam sta bi drugo brisao ili jos probao.Taj otisak mi i onako nije nesto ali bar da radi dt2w a ona aplikacija radi samo telefon ne ide u spavanje pa je beskorisna.Videcu za taj refund jer ako traze da se vrati onda treba iz Beca da se salje i svastika dolazi za novaka pa i ta opcija stoji ali ni to ne bi bilo bez love jer jedno 15e slanje pa na ovamo i sigurno bar mesec dana bez telefona.Dajte neki predlog.

Takođe bih vam preporučio da batalite te "krštene" twrp i da koristite ili oficijelni ili onaj f2fs od ffboy2009. Mislim šta znači "onaj za Nougat"? I ja sa mojim stavljam Nougat.

Imaju na XDA i tools i qfil fajlovi za kompletno brisanje i osposobljavanje telefona, to je sledeći korak. Ako i tu neće onda je hardverski i tad bi jurio parcijalni refund. Premala je to glupost da se negde telefon šalje, otvara i kakav čovek baksuz bude da crkne za mesec dana opet.

Daj mi link za twrp i te alatke

Sent from my Le X820

Ovaj je twrp 3.2.0.1 f2fs samo nije od ffboya nego drugog lika koji radi s cuocom koji je ozbiljan developer, tako da twrp je dobar sigurno, samo meni se desilo da nisam uspio stavit 14s kad sam imao problem s punjenjem.. nagađam da je mozda do twrp, a mozda je nesto deseto

pise mi na taj E:resource(image)-(background)failed to load
i radi na dalje e sada sta je to?
015s nece ni meni sa tog linka.
ubacio sam couco92 018s,isao neki update i nece ni dalje
da li je bolji couco 92 ili stock?

Poslednja izmena:
Cuoco mi se cini "tezi" po pitanju memorije, ali to su nijanse. Recimo u tapatalku malo zamuca neka animacija tu i tamo na cuoco, dok na stock leti ko munja

mislim da je to do Tapatalka i kako ga koji rom "dozivljava".. TT je valjda najcudnija aplikacija na playstore, ponekad se ponasa ko mala dijete..

from my Le X720 on TT

Revolution 21s EUI 5.9 probacu i ovaj jer neko kaze da radi fp a ako nece vracam se na stock(probacu backup kako radi)

Taj revolution je na bazi dev verzije. To je sto se tice EUI najnovije sta se nudi. Meni nije bio los, ali neki kazu da su imali problema da je sam od sebe mob otisao u bootloop kod dugog standbya

Izgleda da su serije koje su proizvedene juna imale problem sa FP a moj je bas tada ,probacu cisto da vidim da li ima razlike a inace volim da koristim kineski stock rom.

Nisam kući sada, ako ne nađeš qfil, poslaću ti popodne kada dođem.

Sve sam probao sem totalnog brisanja i nista tj FP je mrtav :mad: .Primetio sam da kada sam stavio 018s posle mokee da mi signali dosta variraju tj posto sam na periferiji cesto se gubio signal sto se nastavilo daljim probanjem,021 ..... i onda sam ubacio 016s i pustio da se updejtuje preko stock recovery i sada je sve ok .Eto mozda nekome i bude od koristi.Steta za FP mada bi ga i narucio da je normalna cena tj od 8-15e a ne kao sada 40 i kusur pa ko zna mozda u buducnosti.Pokusacu sa parcijalnim povracajem love jer mi se mobilni bas svidja a vise bih voleo da ima dt2w,centralni taster ili cu da postavim da se budi i na vol- .Sada sam na stock 018s bez roota, twrp i sve radi odlicno pa cekam update.

A možeš i to da probaš. Nek ti pošalje senzor umesto refunda a ti reci da ćeš preuzeti trošak popravke na sebe.

Darko jesi vidio na xda, moze se instalirat IR aplikacija na mokee

Video i probao(pisao sam tamo) sve moguće i nemoguće načine i kod mene to ne radi. Hajde probaj kad možeš kod tebe, da znam da li je do mene ili rus laže.

Evo ga na Gearbestu za 181e sa kodom CHLETV :)

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Pa to da kupiš jedan za delove da stoji :D

Kada tvoj stiže?

U Austriji je već neko vreme, ja sutra idem tamo, da ga pokupim.
Kupio sam za brata Nexbit Robin iz Amerike, stize pre nove godine. Dosta je bilo kupovine za ovu godinu. :D

Poslednja izmena:
Video i probao(pisao sam tamo) sve moguće i nemoguće načine i kod mene to ne radi. Hajde probaj kad možeš kod tebe, da znam da li je do mene ili rus laže.

Vec sam neko vrijeme na EUI, probat cu kad opet vratim mokee. A mogo bi skoro jer nikako da rijesim problem s notifikacijama. Cini se da sam uredio, dolaze normalno par dana i onda opet koja zakasni

Pokusavam da sklopim deal sa ovim sto me izradio za grey telefon da uzmem force gold od njega za jer ga navodno ima 245 dolara...to sam mu ja ponudio, a da mu ne dam negativnu..inace prodaje ga za 270. Sta mislite?

Pokusavam da sklopim deal sa ovim sto me izradio za grey telefon da uzmem force gold od njega za jer ga navodno ima 245 dolara...to sam mu ja ponudio, a da mu ne dam negativnu..inace prodaje ga za 270. Sta mislite?
Za 4/32? Apsolutno ne. Eno na gearbest-u za 181e okačio ozazi.

Nee ne 6 64 force gold
Mada ne verujem da ce pristati..ili ce opet sa me zezne da ne posalje..inace sobio je jedno 50 negativnih ocena jer nije imao na stanju telefone

Batali onda priču sa njim.

Elem, probao sam ovaj najnoviji Dev EUI. Nije loše, ima konačno app drawer i sve to malo bolje sada izgleda ali naravno i dalje nije ni prineti CM-u po pitanju izgleda i podešavanja. Ali idu u dobrom smeru priznajem.

Daljinski i dalje neće da mi radi iamo eno izgleda svima radi. Na EUI sve kako treba, na Mokee nikako. A sve po uputstvima sam radio. No čekam, naći će već neko šta je problem :)

Nazad
Vrh Dno