Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Samo da odlucis koji gapps paket ti treba, ima tamo raznih opcija. Meni je mozda nano najbolji. Isto na stock aplikaciji za mail mi na nova launcheru ne dolazi obavjest za mail, tj. za jedan racun da, za drugi ne. Na stock launcheru radi normalno. Znaci mail stigne u inbox ali mob nista ne javi. Tu sam mozda i ja zasrao nesto kad sam stavljao Tesla unread. Sad koristim gmail app i sve ok. Ostalo meni radi sve. Imas i IR app s eui-a i da gasis i palis quickcharge, na xda ces nac u mokee temi link

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Aha, refund 20$. 🙂 Zanimljiva stvar, fp radi, kad ukljucim da tap na fp slika, on slika, ali čim jednom pipnem, slika kao da stalno pritiskam...

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Mokee ogranicio download brzinu ako ne doniras. Pederana

A dobro, OTA file je mali, nije strašno...

Ne znam, al to je cista ucjena. Pogotovo sta je vise napravio onaj Rus s one dvije aplikacije koje je dodao za mokee nego oni u zadnjih 5 releasa, a traze pare. Ok kuzim mozda na drugim telefonima aktivnije rade, pa se neko i hoce zahvalit na trudu, ali to bi trebalo bit dobrovoljno.
BTW onaj OTA fajl mi vec drugi put kaze "failed to download"

lukam da li si ti otvarao dispute kada si vracao onaj kabl tj punjac sto ti nije radio? sta si prilozio kao dokaz..?

Sve sam vec pisao, otvorio sam dispjut i nisam prilozio dokaz.. mozda bolje prvo probat bez dispjuta, jer kad ga jednom otvoris oni ce te trazit da zatvoris, pa ce poslat. E sad ako to napravis (ja jesam, jer sam iso na povjerenje) onda vise nemas nikakvu mogucnost prigovora za tu transakciju.
Kod mene se radi o Grossoshopu, koji ima dobru reputaciju, malo su kasnili u komunikaciji, ali su ispali vise nego korektni.
Uzeo sam i dva ova i rade odlicno:
Look at this on eBay http://www.ebay.ca/itm/201688670959

Poslednja izmena:
Oni su nudili 6.10€. ne znam vise koliko sam na dispjutu stavio, 15$ mozda?

Inace je rom dobar, imao sam onu prvu verziju

Prvo cu da probam 015s sa onim recovery sto je dao Darko, ide instalacija a fora je da kada izbrises da restartujes u recovery pa onda instal. FP nula bodova.Isto je i sa ovim 021 a i ne svidja mi se jer vise volim da ubacim stock pa da ga ja sredim.Sada ide mokee,i na mokee nula bodova tako da je FP najverovatnije riknuo i ostalo mi je jos ono sve odpocetka.Vracam se na 018s

Poslednja izmena:
018s kineski i sada sam ga rootovao i ...
Šta mislite koliko će izdržati pow dugme kada se stalno dira,na starim mob mi drži još uvek ali na ovom?

Sent from my Le X820

Poslednja izmena:
Mislim da ništa nećeš postići menjanjem romova, tj očigledno nije problem u tome što je ili nije na data particiji. Džabe gubiš vreme i nerviraš se. Stavi sve od nule i znaćeš na čemu si. Ja bih odavno to već napravio umesto da se na dnevnoj bazi nerviram oko toga 🙂

A dugme će sasvim sigurno da radi, ne vidim zašto misliš da bi to pravilo problem?

Probaću od nule čim nađem malo vremena a za dugme sam mislio od stalnog pritiskanja.

Sent from my Le X820

Gotov je Grkov mastermix svih EUI verzija i romova.. ima na leeco.re pa ko voli nek izvoli

da li je neko probao ovaj rom a koliko vidim ako se prelazi sa eui ne treba da se brise data.

Kamera, Live display, Torch, LTE - ne radi. Lag tu i tamo. Ali sveukupno ipak ne deluje loše. Nadam se da će ga ipak dovesti u funkcionalno stanje...

Screenshot_20161214-231918.png

Ne probavam EUI 🙂 Samo normalne romove 😀

Svi EUI su slicni, jos mi je najbolji bio 21s kad sam ga sam sredio. Svi oni malo dodaju aplikacija koje misle da su korisne, neke druge maknu, nista posebno. Druga varijanta je mokee, a treca na zalost ne postoji.. oni MIUI fino rade, ali su za kinesko trziste. CM14 isto O bodova za sad

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Jel ovo cuoco imao neki update? I jel to ugasio stranicu na fejsu? Na kom si ti sad lukam?

Darko i lukam na kom ste romu trenutno? Sta je najbolje 🙂 nesto slabo izlazi ovih dana nesto

Nazad
Vrh Dno