Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Sto developer ima oznaku ovakvu? 466d..nisam video do sada ovo uopste a video sam da je bio i 419..ko ovo pravi i vidim da ne rade gapps na njemu?

Poslednja izmena:
f2fs od ffboy2009 koristim.

Inače opet mi je promenio baseband.

Screenshot_20161207-231924.png

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Izgleda da je isti ipak ali ga definitivno drugačije ispisuje sada:

131337xxgbv603dsv9ygsx.jpg

stavi mi link i upustvo za taj twrp jer skinuo sam gomilu i vise ne ne znam koji je koji.

Poslednja izmena:
Evo stavio Rus na xda IR fix, baseband switcher i fast charge on/off za mokee

Poslednja izmena:
Kakav baseband switcher? Stavio je koliko vidim ono što je i juče dao, on/off za fast charge i sad je napravio flashable zip za daljinski koji konačno radi! Tako da, eto daljinskog i na Mokee, jedan za TV, AC, HIFI itd :)

Ovaj sto sam mu ponudio 245 za force gold a da mu ne dam negativnu za grey mi nudi samo 1 dolar popusta...da spusti sa 275 na 274..nerealno

Kakav baseband switcher? Stavio je koliko vidim ono što je i juče dao, on/off za fast charge i sad je napravio flashable zip za daljinski koji konačno radi! Tako da, eto daljinskog i na Mokee, jedan za TV, AC, HIFI itd :)

Nemam pojma, ima neki modem file tamo, mozda sam ja krivo shvatio

Nemam pojma, ima neki modem file tamo, mozda sam ja krivo shvatio

Ima ali to je određena verzija softvera a ne neki program koji menja to na telefonu. E sad jedino ne znam da li je to TWRP flashable.

Ovaj sto sam mu ponudio 245 za force gold a da mu ne dam negativnu za grey mi nudi samo 1 dolar popusta...da spusti sa 275 na 274..nerealno
Meni nije jasno da ti i dalje gubiš vreme na to. Zar misliš da ćeš postići nešto? Povraćaj para, negativna i teraj dalje. Izaći će Le max 5 dok ti isteraš svoje...

Neka :) Čekamo da poljak napravi nešto :)

Ma prije bi Lolek i Bolek napravili nesto, vidis da se nije mako od onog sta je ffboy napravio

PRORADEO!!!!!!!
Znači na 021s posle razgovora viberom prestao da radi ,flešnuo sam mu stock 018s i ništa pa mokee i onda 016s i pustio nadogradnju na 018s kroz stock recovery ,nisam rootovao i stavljao twrp i ništa,sve sam živo probao i evo pao mi ispod 20% i uradim restart i pokušam opet ( posle do sada 100 pokušaja) i PRORADEO.

Sent from my Le X820

JUHUUUU! Stvarno mi je drago, super bas

Za sad odličan. :) Pod ovim noćnim svetlom, jeste roze, ali vuče na bronzu. Tanak je, lep... Plus, svaka čast za onog ko je preporučio onaj crni case, fenomenalno izgleda. :D dok malo probam sve, iznecu utiske dok sve probam. :)

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Da te služi dobro :)

Meni stigle 2 futrole sa alija :-D a fon ni na vidiku :)

Opet se zablesavio i ne vidi FP ,od kada sam ga napunio i to bez brzog punjenja opet ne vidi više FP.Da li je do softvera( logičnije) ili hardvera ko zna ( možda treba sve da izbrišem?) A taman sam se obradovao

Sent from my Le X820

Restartujem, kalibrisem i proradi :p da li ga softver zablokira u nekom trenutku kao da udje u neku petlju ili slicno ne znam ali eto daje znake zivota.Mislim da ima veze sa temperaturom.

Ima mozda eu shipping al onda ce bit druga cijena.. svi ti shopovi se vrte oko iste cijene 250$ +/- 10$ i tako vec mjesecima. Kad na ovih 200$ dodas 25% PDV opet si na 250. Po meni treba uzet kod provjerenog prodavaca, pa makar i za koji $ vise

Ja sam kupio preko gearbesta, još sam pre par strana stavio kod za 181e. :)I da, naručivanje za nemačku bez troškova, pisao sam sve o tome.
Kako da proverim datum proizvodnje telefona, jel zna neko? :D

Sent from my Le X821 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno