lip je ko slika..Pregovori su u toku hahaha
Sent from my x600 using Tapatalk
pametan covjek.. nisam upucen u pricu ali svida mi se..Navodno ffboy dobio veliku donaciju iz nekog grada u regiji da proda x820 i uzme x720 i pocne stancat romove [emoji12]
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha.. toliki freak nisam..Kazes htio bi ostati anoniman [emoji39]
Sent from my iPhone using Tapatalk
nemozes na EUI osim ako ne stavis Xposed i GravityBox pa u njemu..Gde mogu podesiti kapacitivne dugmice da budu upaljeni malo duze? inace na EUI sam
Teoretski bi mogao snimit filmic, ali u principu je stvar dobre volje s njihove strane. Nisu jos odgovorili na mail.Kako ti njima dokazujes da ti ne radi kabl ili punjac?
edit: Darko i lukam vi kao iskusni poznavaoci ovog telefona treba da mi kazete posto drugar kupuje telefon i oce da uzme mi5s za 75 e skuplji od naseg le max 2![]()
ja ga odgovaram da nema potrebe da daje toliki novac i da je bolje uzeti lmax2. Kakva su vasa misljenja ?
Mislis da je kabal usb 3.0? Pa svi su valjda type c ?Kupi kablu da imaš rezernu,imaš na net stavljao sam link a bitno je da je za usb 3.0 standard.
Sent from my x600 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari