Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Bravo,ja sada da se snađem od Beča do mene da ne čekam novu godinu.

Sent from my x600 using Tapatalk

Ja gledam kako da ga što pre dopremim iz nemačke do austrije, do ponedeljka. Drugarica odložila dolazak, a ja opet dolazim početkom decembra. :) slatke muke. :D

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Можеш ли ми рећи од дана када си поручио тел, колико је прошло времена до дана када је стигао?
Имам могућност да поручим у Фр, али мора јако брзо да стигне, јер кум креће назад за Србију. И да ли, ако он оде пре него што тел дође, може да га подигне неко други уместо кума, пошто ће пошиљка бити на његово име?

Ova kombinacija radi za Nemačku, a opcijom slanja Germany express. Ne Znam da li radi za druge zemlje. :) prošlo je 13 dana od kupovine do prijema. :)

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Ja sam naručio sa e-foxa u petak popodne a sredu u 11 ujutru je bio u Beč ali sa EU skladišta i bila neka akcija + kupon:229e sa gearbesta ti dolazi za 10 dana a sa e-foxa slično

Poslednja izmena:
Hahaha samo još nisam video telefon a to se zeznem jer donacija bila 100e pa ja sam dodao tih 129e .

Poslednja izmena:
Da vas izvjestim, moj lemax je riknuo. Otislo je nesto vezano za punjenje u samom telefonu. Sad cekam realizaciju garancije. Koliko citam ima jos takvih slucajeva, tako da cuvajte racune...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ti i indijac :D Šalim se, nadam se da će sve oko garancije da bude ok, dešava se. Javi svakako kako je prošlo sa Grosso oko toga.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Ima cak i filmic na youtube, za sada sam poslao mail u grosso i dobio automatski odgovor da je slucaj otvoren. Vidit cemo u pon, moguce da je i tamo bio praznik jucer

Stavi link da vidimo o čemu se radi

Sad si i mene uplasio...jer vecina nas ni nema garanciju, moja dva su sa Alija

edit: Ima onaj papric sa kineskom garancijom ali nikakav datum nista, da li ima neki zakon njihov na garanciju i koliko je? Ako se slucajno i nama to desi

Poslednja izmena:
Na ruski forum nisam video za sada

Ajde pitaj tamo ako ti nije problem, mozda ima neki fix, iako sam vec pokrenuo garanciju volio bi ako bi se nekako moglo rijesit

Na poslu sam ali pogledaću a ako ne stignem onda večeras

@lukam
Skini program Ampere sa PS i vidi koliko mah vuce telefon iz punjaca...

U nijednom dodatnom feedbacku na aliju nisam video da je neko imao taj problem, obicno je to fingerprint. Nadam se da i mi ostali necemo to imati, a da ces ti resiti problem. Takodjena osnovu cega mozemo da ostvarimo garanciju mi sa Alija ako se to desi?

Mislim da se na kraju sve svodi na dobru volju prodavca. To je rizik koji moramo da prihvatimo kad tako kupujemo telefone.

Kada bi znali koji deo jer donja ploča gde je i punjenje se lako menja i ne verujem da je skupa.

Mozda je tu problem do baterije, vise mi lici na nju...mada, koliko flesujete taj telefon, nista nije nemoguce...

Sent from my RN3 Pro

Kazu neke aplikacije za bateriju da je zdrava.. pregledao sam skoro sve forume, ispada stvarno sta Darko kaze samo Indijac i ja (i jos mozda pokoji) s istim problemom, ali objektivno jako mali broj problema. Mislim da ne treba brinut unapred.

Mozda je tu problem do baterije, vise mi lici na nju...mada, koliko flesujete taj telefon, nista nije nemoguce...

Sent from my RN3 Pro

A ovi developeri na XDA, ti bi przili 1 telefon tjedno da je u tome problem.. mislim jesam ga je flesao u mjesec dana sigurno 10ak puta, ali boze moj

Svaki flesh nosi odredjenu dozu rizika.
Kada se upustas u "testiranje' raznih rom-ova moras prihvatiti rizik koji ide uz to...
Vrlo moguce da ti kernel pravi problem, moze mnogo toga da bude problem, ali ne iskljujem ni hardverski kvar.
Izgleda da ovaj fast charge donosi samo probleme...

Sent from my RN3 Pro

Puniš sa fast charging kada ti je frka a inače ga isključiš

Na PC kad spojiš ili na neki drugi punjač isto?

Sent from my Le X820 using Tapatalk

citam po nekim forumima da se proba jaci punjac 24 sata..

Nazad
Vrh Dno