Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Pregovori su u toku hahaha

Sent from my x600 using Tapatalk

Navodno ffboy dobio veliku donaciju iz nekog grada u regiji da proda x820 i uzme x720 i pocne stancat romove [emoji12]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kazes htio bi ostati anoniman [emoji39]

Ma zeka, vidis da sam zivnuo od kad mi letva radi

Jesi ali dole još uvek piše : iphone

Evo jel bolje sad? Paralelno sam na oba

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Gde mogu podesiti kapacitivne dugmice da budu upaljeni malo duze? inace na EUI sam

To @lukam moze da ti pomogne eventualno. Predstavu nemam gde je sta na EUI. Znaci stigao konacno?

stigao devojci :) pa je to malo nervira....moj sivi cekam.

Nema toga na EUI, ima na Mokee ali tako da cim taknes ekran se pale, pa sad mozes namjestit koliko dugo ce ostat upaljeni.
Inace cini se da mi je sve ok i s punjacem, samo kabel novi i to je to!

Eto još jedan razlog da se ne koristi EUI :)

Meni je to jedan od najvecih minusa cm i mokee sto nema tu opciju da se pale samo kad ih diras. Stvar navike mozda jer mi je zadnji mob bio s6

mislim da nebih koristio ni jedan drugi rom pored EUI na Leeco.. kada ga se podesi je odlican.. barem meni..

from my LeX720 on TT

I meni je EUI rom dobar a posle par sati više nisam ni gledao te kapacitativne tipke :) ,mokee je dobar samo iz iskustva znam da ne srede sve opcije kamere i valjda ne radi još daljinski.

Poštujem ja svačije ukuse ali meni je katastrofalan. Ne volim taj iOS look, ne volim taj šareniš. Mnogo više volim čist Android dizajn. Na stranu što Mokee/CM ima opcije koje ovaj nema. I da, sve radi na Mokee/CM sada sem IR porta.

To s kamerom mi je enigma. Na EUI ne radi autofocus kod snimanja videa na stock kameri, na footej camera radi.
Na Mokee (bar zadnjem kojeg sam koristio- mislim da je nightly 10.11.) jos nije radilo sporo snimanje na stock kameri, ali je isto radilo na footej kameri. Pa jel mogo neko to ispeglat da ne moras imat nekoliko kamera instalirano..
Darko sad radi na stock sigurno?? Jer i prije su pisali da je sredio to, ali nije bilo istina

Vidi stvarno, lažu, ne radi SloMo ipak. Tj ne radi na stock kameri. Ok, činjenica je da mi to treba otprilike nikada ali neka stoji, na Mokee/CM ne rade znači IR port i SloMo recording.

Stigo mail iz grossa, nakon 2 radna dana: kazu popunit neki formular, platit 19€, spakitat mob i poslat preko nekog kurira.. nisam bas detaljno citao, uglavnom odgovor po spranci (na talijanskom). Odgovorio da je s mobom sve u redu, da hocu novi kabel ili refund u iznosu kupnje novog. Sad cekam.

Evo cisto da znate kakav je postupak, znaci oni uopce ne postavljaju pitanja, popunis formular, uplatis pare i saljes mob na neku adresu u Italiji.

Poslednja izmena:
Kako ti njima dokazujes da ti ne radi kabl ili punjac?

edit: Darko i lukam vi kao iskusni poznavaoci ovog telefona treba da mi kazete posto drugar kupuje telefon i oce da uzme mi5s za 75 e skuplji od naseg le max 2 :)
ja ga odgovaram da nema potrebe da daje toliki novac i da je bolje uzeti lmax2. Kakva su vasa misljenja ?

Poslednja izmena:
Da košta isto pa ajde... Ovako, ne. Plus ne podržava LTE800.

Kako ti njima dokazujes da ti ne radi kabl ili punjac?

edit: Darko i lukam vi kao iskusni poznavaoci ovog telefona treba da mi kazete posto drugar kupuje telefon i oce da uzme mi5s za 75 e skuplji od naseg le max 2 :)
ja ga odgovaram da nema potrebe da daje toliki novac i da je bolje uzeti lmax2. Kakva su vasa misljenja ?
Teoretski bi mogao snimit filmic, ali u principu je stvar dobre volje s njihove strane. Nisu jos odgovorili na mail.

Kupi kablu da imaš rezernu,imaš na net stavljao sam link a bitno je da je za usb 3.0 standard.

Uzet cu sigurno

Nazad
Vrh Dno