Zar nije cinema fv5 najbolja kamera app, nju po def. Instaliram.To s kamerom mi je enigma. Na EUI ne radi autofocus kod snimanja videa na stock kameri, na footej camera radi.
13. je postavio to..dosta veliki problem ako to stane...Uzeo sam neka 2 pa cemo vidit. Inace nema mokee novih updatea od 12.11. izgleda da je stvarno ffboy prodao mobitel
Sent from my Le X820 using Tapatalk
nikad nece bit "kako treba" jer nije napravljen za nas nego za Kineze, vjerujem da se potpuno drugacije telefon ponasa kad je u Kini na njihovim mrezama..Da, možda se i opamete pa ga naprave kako treba
slazem si ima bugova ali koji OS ih nema, vjerujem da nikad nece bit savrsen ma koliko mi to zeljeli..Nisam mislio konkretno na dodatne servise. To kada bi bilo EUI bi bio fantastičan i da, apsolutno se slažem da je sasvim sigurno nebo i zemlja koristiti ga ovde ili u Kini. Mislio sam na neke od bugova i neke od opcija koje bar meni nedostaju.
ma naravno svi mi imamo drugacije prohtjeve.. ja sam recimo u 80% svoji telefona imao AOSP ili CM i sad mi je dosadilo stvarno.. A i imam dva kineza ili 3 neznam ni ja vise po kuci koji imaju CM gore tako da mi je EUI zato zanimljiv i oku ugodan dok recimo MIUI nebih drzao jer ima milion nepotrebnih postavki.. Hahaha sto ljudi sto cudi..Naravno ali svakome je nešto drugo bitno. Ja bih poludeo da mi ne rade notifikacije, nekog baš briga. @lukam nervira što na Mokee ne može da podesi da kad tapne na ekran da se ne pali osvetljenje tastera, meni je to ok. Neko ludi što mu na Mokee ne radi SloMo recording, mene totalno ne zanima
Jedino eto taj daljinski, da mogu da nerviram ljude menjajući im kanale, ovako da mi bude kao pravi daljinski to me ne zanima...
za aplikacije koje koristis, tocnije meni nije dobro radio Gmail i Tapatalk..Notifikacije za sta tacno ?![]()
ne ostane kako namjestis, jedino ako hoces promjenit moras opet ukucat taj kod. probao sam stavit short widget iz Nove ali ga nezeli otvorit.. kad smo kod toga postoji neka apk za te kodove ukucavat da se ne mora uvijek ponovo tipkat?Da video sam to, sigurno onda to radi na svim EUI. A reci mi, da li se podešavanja vraćaju na staro posle restarta?
I, kakvi su utisci posle 2 dana?Notifikacije za sta tacno ?![]()
krivi kucas..Misliš za *#46360000#*#*?
Ja to ni ne mogu da otkucam, tj mogu ali ne dešava se ništa. Samo *#*#4636#*#* radi ali tu naravno nema tih podešavanja...
Za ovaj kraći kod ima gotova app na Play store-u za ovaj drugi, ako je samo za EUI a verovatno jeste, sasvim sigurno nema...
da sigurno je za EUI samo, time su limitirali budenje radi notifikacija i okey samo ne kuzim zasto.. zbog malo juice u bateriji? glupost..Nisam lepo otkucao, na njega sam mislio. Očigledno je samo za EUI, na Mokee(a sigurno onda i na CM) se ništa ne dešava kada to otkucam...
I, kakvi su utisci posle 2 dana?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari