Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ma necu za sad, vratio sam neki backup koji sam imao od china 18s, pa nek stoji. cekam eventualno cm14

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Realno ne moraš. Doduše baterija deluje mrvicu bolja još(92% trenutno, 1h SOT okruglo) ali ima nepravilan drop percentage. Ide po 2-3% dole pa ništa umesto jedan po jedan. Stavio sam ga da vidim rade li IR i camera 2 api, još uvek ne.

Polako, napreduje. Ali nema potrebe da se maltretiraš da stavljaš jer, bar ovako na oko, ničeg novog nema. Ne vidim kažem ni promene u performansama sem što je možda instalacija app malo brža i scrol mi deluje malo tečniji ali opet ništa dramatično.

Hvala na info

izgleda ce ova dostava za nemacku radi. 😀
salju preko dhl-a, iz Kelna. 😀 bar tako pise na slici poslatog paketa sa gearbesta.
ocekujem da uskoro stigne, videcemo koliko brzo. 😀

To nije upitno radi li, nego da uz telefon ne dobiješ i čestitku od 20% 😀

Pa cim saljuiz Nemacke za Nemacu, ja se nadam da nece biti cestitke. 🙂 dostavlja dhl, iz adrese u Kelnu. 🙂

Evo mene natrag na Mokee (release 25/10), rusio mi se stalno gmail na EUi, pa reko ako vec flesam da malo opet dam sansu mokiju. Baterija stvarno super, super na ovom romu.

Poslano sa mog Le X820 koristeći Tapatalk

Na Nightly-ima od 27.10, sa novim kernelom je još bolja. Samo je zeznuo podešavanja kamere. Klikneš na 4k on odabere 1080p, 1080p on izabere 720p. Dakle u settings na šta klikneš on setuje opciju ispod.

Daj reci, kad stigne novi release jel ga mogu samo fleshat preko ovog ili treba radit neke korekcije u twrp

Možeš release na release naravno, samo skineš onaj OTA od 20tak mb.

Sa poslednjim Mokee(novi kernel):

Screenshot_20161030-130829.png

Extra.
Gledao sam ovaj video i definitivno lemax2 ima dosta bolju kameru što se slika tiče dok mi nekako video bolje izgleda na le3 pro.

Sent from my x600 using Tapatalk

Generalno i jedno i drugo mi nije nista posebno. Na CM su dosta bolje slike nego na tim EUI romovima...

Sa ovim kernelom je bolji test rezultat a šta se gubi? Baterija...

Sa ovim kernelom je bolji test rezultat a šta se gubi? Baterija...

Ma kakvi, baterija mi je nikad bolja sa ovim poslednjim Mokee buildovima. To samo pokazuje koliko je EUI los, cim se pojavio source i cim mogu ljudi sa strane nesto da prave evo rezultata. I to je pocetak tek.

Čekam još, nadam se da će stići do 10, tad idem na put, pa ću se sresti sa drugaricom kod koje stiže... 🙂

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

Bilo koja express pošta da je, stiže do tada 100% 🙂

Do novaka dobijam sigurno ,vidim da će ovo biti dobar forum

Da, lete svi da se registruju na još jedan forum, samo im je to trebalo 😀

Evo novi mokee release, sve je jos glađe i brze. Kamera radi normalno, IR i slow recording i dalje ne rade

Jel novi kernel na tom release? Ne može OTA sa nightly pa da ne čačkam bezveze...

4a482e6d424577ebfe537b8db954eac2.jpg

Ovo prevedeno kao "verzija jezgre" bi trebao biti kernel

Novi je znači i na release... Joj mrzi me sve opet, ne znam. Videću 🙂 Ali vidiš da se vidi razlika u radu.

Nazad
Vrh Dno