Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Ovo sam cekao....al prva stvar kako je imao 103.000 na antutuu....totalno nejasno..telefon cim se upali i otpakuje sa svim kineskim djubretom ima 135.000..ostalo neznatne razlike po meni

Ne znam, ja sam dva puta to pokrenuo, jedan SS sam i kacio na forumu. Prvi put na EUI oko 141.00o a drugi put na CM 143.000. Test je u svakom slucaju retardiran.

Nema tu sta da se pametuje previse. Cena kaze Le Max 2. Uz to bitniji plusevi su ekran i kamera. Kome je bitnija baterija -> Le Pro 3. Ostalo su vec nijanse.

Pise dole u komentarima, tutle ima gore indijski 16s rom koji je poznat po niskom antutu skoru

A ok, onda jasno ti stari indijski su katastrofa...

P.S. Novi Mokee release.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Proslo je vec neko vreme i voleo bih da znam vase misljenje u vezi baterje,koliko vam traje,koliko imate SOT itd.

Na mokee traje toliko da je ne mogubpotrosit u jednom danu, sigurno 5, 5 i po h SOT. Na EUI mozda oko 4h, nisam siguran. Napominjem opet s puno poziva, tj. razgovora (minimalno 2h)

Nikakvih promena u odnosu na SS koje sam ranije kacio. Odlicna baterija.

Ok a šta je to odlično tj koliko?

Sent from my x600 using Tapatalk

Pa kacio sam ti vec SS, ne moram valjda opet isto :)

5-7h kombinovano, preko 8h wifi only.

To je odlično a na kome si romu.

Naručih I ja preko gearbest-a na Nemačku. :) videćemo da li stiže bez carine i troškova...
Inače, cena je 190e. :)

Sent from my Lenovo X3a40 using Tapatalk

@ozazi Javi obavezno,planiram da ga uzmem 11.11.(Isto u Nemačku),valjda će da ima neki popust(I ovako ima bezobrazno nisku cenu za onakav hardver)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Nemojte previse da se uzdate u taj 11.11, bilo i bice najobicnija prevara. Ili dignu cene pa popust ili klikces na one igrice kao majmun 3 dana za 2 dolara popusta. Ne isplati se juriti 2$ na 220$. Pogotovo sto kaze ozazi ako je 190 i ako prolazi bez carine sa Gearbest-a ne razmisljaj se nego porucuj dok je jos po toj ceni.

I da, kada porucujete, bilo sa Alija ili negde drugde, nije nista potvrdjeno jer se uzasno tesko dolazi do informacija, progovoricu kineski na kraju ali neki primerci X822 su se pojavljivali sa zakljucanim bootloaderom, onda sa drugim modemom u smislu da ne rade sve frekvencije itd. Tako da uzimajte X820, ovaj drugi bude 2-3$ dolara jeftiniji(X820 rose gold vs X822 rose gold recimo) ali ne budite Srbi :D nego uzmite X820 i nema muke posle.

P.S. Negde uz X822 stoji Telecom edition tj pretpostavljam da se radi o varijatni za nekog operatera.

Poslednja izmena:
Ma u pravu si,ako prođe bez carine odma idem u banku da uplatim lovu na karticu i da presečem više.Te mi5,pa zuk z2,pa sad mi5s...Ali obrni okreni ovaj je definitivno best buy kad se gleda uloženo-dobijeno [emoji2]

Gledam sad cene, kako 190€? I na gearbestu i na grosso je 218€?

Postoji popust za nove korisnike, koristi se kod LLLMDE i checkout preko paypala.

E to nisam znao, to je fantastična cena. Jel znaš okvirno kada ti stiže tamo? Da znamo jel prolazi i ta kombinacija :)

Pa ocekujem za 10-15 dana, bar se nadam. :D nesto sam gledao, cak i da ne prodje, carina i troskovi su oko 20%, sto svakako nije mnogo u svakom slucaju. :)

Mislio sam da je već u tranzitu tj da radi tracking :)

Pa da to je 240€ sa carinom. A oko 230 je sada trenutno u onoj Grosso varijanti kada sračunaš popust i slanje, što mu dođe na isto maltene.

I ja uzimam najverovatnije samo da vidim kako pošto šura ne dolazi za novaka iz Dežele da vidim sa svastikom iz Beča ili sa alija pa šta bude.

Ima na KP za 280e kod nas. Regularno sa carinjenjem ide na 270e sa pravom cenom. Ali i da ga procene na manje mislim da je ušteda plafon 20e ako i toliko. Tako da ako ti otpada EU varijanta ne bih se ja tu puno razmišljao iskreno :)

Na aliju su drasticno skocile cene danas..za po 20-25 dolara...verovatno se pripremaju za 11.11 kad ce da ga spuste na staru cenu

Pa da, klasicna prica kao i svake godine.

Inace izasao novi Mokee sa novim kernelom, novi CM13 takodje... Ne znam da li da probam ista od toga :)

Mene zulja da probam, na ovom cuoco dosta losa baterija, nekako je "tezak", vidi se i po potrosnji RAMa.. preporucam svima mokee ili kineski 18s, pa se sam malo poigrat sa zamrzavanjem aplikacija, eto probao sam sve do sad i ovo je najbolje.
Moram jos probat te nove..

CM13 nisam probao, ali sam stavio Mokee ovaj novi. Jedina razlika koju vidim je to što piše da je drugi kernel :D I možda je za nijansu brži pri instalaciji app zbog f2fs umesto ext4. Za bateriju je rano.

Jel treba nesto posebno namjestat, pretpostavljam onaj novi recovery stavit. Vidim spominje se neko konvertiranje particija u taj f2fs, ne kuzim se bas u to..

Možeš a ne moraš. Mislim na f2fs. Da, iz recovery ja se formatira i ide na change file system. Za data i cache particije.

Samo pazi, SVE sa telefona briše!

Nazad
Vrh Dno