Šta je novo?

LeEco Le Max 2

Nisam probao jos, cekam da vidim dojmove drugih.. Trenutno sam na cuoco, pa vidim da moze i dirty flash.
Evo slika:
96adbd1c56e18afde8411cb07522bf74.jpg

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Zato te i pitam. Jedna od one dve verzije updatuje baseband. Sve radi ok ali opet nije baš pametno da se zalećemo sa tim neproverenim kineskim verzijama :)

Screenshot_20161103-081745.png

Darko taj CM je zvanicna podrska??

Nije ovo CM, ovo je MoKee(baziran je uvek na aktuelnoj verziji CM, u principu CM+još neke sitnice) i da, zvanična je podrška. Svaki dan nightly, svakih par dana release, sve kao i za CM. Najavljen je i CM official ali pretpostavljam da će to od Nougata da krene tj od CM14.

http://download.mokeedev.com/?device=le_x2

Poslednja izmena:
Nevjerovatno mi je da niko od ovih s xda nije komentirao eventualna poboljsanja na 5.9, samo napisu da im sve radi. Pa radi i na drugim EUI romovima sve, ali sta je novo?

Delim ih na 2 grupe. Prvi su obični korisnici koji pojma nemaju i kojima je istalacija drugog recovery-ja SF i oni i daju takve komentare. Ovi drugi, sada sve više mislim ljubomorni na kineza namerno ćute. A mene iskreno mrzi da sam sa svakom novom verzijom gledam šta je novo. Mada je problem i do kineza, ni tamo na njihovim forumima nemaš šta pametno da pročitaš. Otvore novu temu za novi ROM, slike, link, bez ikakvog opisa i onda 28 strana sa "super", "hvala" i sličnim glupostima.

@ozazi Daj brate slatki pričaj šta se dešava sa telefonom,jel stigo,jel imaš tracking number?Uplatio sam keš na karticu i čekam da javiš da je stigo bez čestitke pa da naručujem odma 2 komada [emoji2]

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Mislim da ne moraš da ga čekaš više. Onaj kod koji je on koristio je istekao. Sa ovim nekim drugim koji se nađe po internetu cena mu dođe kao na Grosso, moža koji euro razlike tako da nema potrebe da čekaš :)

Čekaj malo,sad koji sajt ima skladište u Nemačkoj?

cekam ga kao ozeblo sunce. :D jos uvek nema novosti, ima tracking number, ali nije osvezen vec 5 dana. :D kazu da samo dostave, tracking number ne pokazuje nista...

Nijedan koliko znam ali dosta njih ima svoje šeme za slanje u EU bez carine...

Uf, svi su digli cene baš sad, evo i na Grosso 240e, nikako ne uzimati.

pročulo se pa navalili ljudi.

U mamu im,ajde ako te ne mrzi napiši ovde ili mi pusti pm koji to prodavci šalju u Eu bez carine.

Original LETV LeEco MAX 2 LE MAX2 X822 smartphone Qualcomm Snapdragon 820 4G RAM 32G ROM 5.7inch mobile cell phone Android M
http://s.aliexpress.com/ZbQreY3q
(from AliExpress Android)

Evo ti ga za 207e u Nemačkoj. Ovaj je proveren i sa njime sam i ja kontaktirao ali je na kraju u tom trenutku na Grosso bila bolja ponuda.

Seller shipping method mora da se izabere za ovo bez carine. 7e košta.

Znači ovaj stiže u Nemačku bez ikakvih ostalih nadoknada(tipa porez državi ili tako nešto).Pitam da bih bio siguran,da izbegnem nepotrebne komplikacije sa drugaricom iz Dojčlanda [emoji2] Uzgred,jel se dobija quick charger uz telefon ili da naručujem i njega posebno?

Tako je, to ti i piše u opisu tamo. Ako izabereš seller shipping method to stiže bez troškova u EU. Tj to je ova SF express varijanta koju koristi i Grosso. Ne treba ništa da poručuješ, njegov punjač je QC3.0 i nenormalno brzo se puni sa njim.

To mi kaži [emoji2] Naručujem ga odmah,pa kud puklo nek pukne

Nema šta tu da ne radi, kod nje na adresu stiže sigurno, imaš tracking u svakom slučaju :) Jedino posle dočekati da stigne do tebe, tu već trebaju lekovi za smirenje :D

Objektivno best buy mobitel. Dva jako dobra roma: Cuoco92 i Mokee, i jedan i drugi OTA update, ovisi ko sta voli. Ja imam backup na oba, pa malo saram.. evo konacno na xda pitanje sta je razlicito na 5.9. ja kao novi clan ne mogu postat u tom dijelu foruma

Poslednja izmena:
Seler metod pise da nema traking broja u opisu i da dolazi za 40-59 dana i isto pise i za Nemacku i za Austriju,ako su obe boje x822 sta ako nije kompitabilan mobilni sa x820?

Pa za Novu godinu dolazi,biće to duga 2 meseca [emoji2] I ako oće neko da opali jedan selfi prednjom kamerom,pošto i devojka hoće da naručim jedan i za nju ali ako prednja kamera ne valja onda ne valja ni telefon [emoji2]

@rista1

Jesi siguran da gledamo isti oglas i da si prebacio u app sa Srbije na Nemačku? Elem svejedno u opisu tamo stoji, dobija se tracking i 8-20 dana je isporuka. Iskustvo maltene svih na Grosso(isti način slanja) je da je to između 10 i 12 dana do adrese u EU. Čak i ovaj ovde u opisu je napisao da u njega ide softver od X820. I baseband vidim da je isti a uporedio sam i oznake na kutiji sa mojom, sve isto, tako da su izgleda stvarno identični uređaji. Možda je to kao neka varijanta kod Nokie što je bila gde iako je isti model u pitanju ali je recimo u originalu brendiran za VIP tj ima njihov softver sa njihovim bloatware onda on dobije poseban product code.

@saobracajac96

Kaži devojci da je kamera dobra, ima brdo testova po internetu i može da vidi kako izgleda selfi sa telefona u 74838473 verzija :)

Selfi ima i mod uljepsavanja, moze se podesiti 1-5, ovisi koliko zeli bit lijepa

Kad se flešuje Snapdragon kamera tih ulepšavanja nema,samo prirodno [emoji2] Ma što se mene tiče mogu da izbace i prednju kameru zarad veće baterije,i ova čuda instagrame,fejsbuke,mesendžere mogu da ukinu slobodno,samo rezultati.net i mozzart aplikacije da mi rade[emoji23]

Za tracking ništa ne piše ali npr letvx500 nije bio isti za kinesko i indijsko tržište iako su svi podaci isti nisi mogao da flešneš direktno indijski rom.Koliko je sigurno da nema carine npr za Austriju.Izašao bi me 211e u Austriji,201e i naša carina ili imam mi5 na 243e pitanje je sad.

Sent from my x600 using Tapatalk

@rista1

Jesi siguran da gledamo isti oglas i da si prebacio u app sa Srbije na Nemačku? Elem svejedno u opisu tamo stoji, dobija se tracking i 8-20 dana je isporuka. Iskustvo maltene svih na Grosso(isti način slanja) je da je to između 10 i 12 dana do adrese u EU. Čak i ovaj ovde u opisu je napisao da u njega ide softver od X820. I baseband vidim da je isti a uporedio sam i oznake na kutiji sa mojom, sve isto, tako da su izgleda stvarno identični uređaji. Možda je to kao neka varijanta kod Nokie što je bila gde iako je isti model u pitanju ali je recimo u originalu brendiran za VIP tj ima njihov softver sa njihovim bloatware onda on dobije poseban product code.

@saobracajac96

Kaži devojci da je kamera dobra, ima brdo testova po internetu i može da vidi kako izgleda selfi sa telefona u 74838473 verzija :)

Ovo je jako bitno da kazes da su x820 i x822 isti telefoni!!!pogotov jer je sada x822 grey jako jeftin..dakle da probamo da razjasnimo da mozemo uzimati svi bilo verziju x822 i x820...

Piše:

Screenshot_20161103-133841.png

Sigurno je. Mislim ne znam kako da ti dokažem sem da kažem da sam po tom principu ja poručio i da je stiglo bez troškova. Ako ti to nije dovoljan dokaz, ja drugi nažalost nemam. Kod ovoga to nije problem, svi romovi idu na sve uređaje, dokazano u praksi na XDA. Jedino što kad recimo staviš indijski onda ti se telefon identifikuje kao X821, kada staviš kineski ona kaž X820 itd.

Ovo je jako bitno da kazes da su x820 i x822 isti telefoni!!!pogotov jer je sada x822 grey jako jeftin..dakle da probamo da razjasnimo da mozemo uzimati svi bilo verziju x822 i x820...
Vidi, ja nemam 100% tačnu i preciznu informaciju. Ako očekujete da vam ja to tvrdim - nema šanse. Ali sve dostupne informacije nakon pretrega, zatim informacije od kineza itd kažu da se radi o identičnom uređaju. A odluka je tvoja, ne može biti moja nikako...

Evo sa xda:
"I also bought the X822 from spemall (very nice und fast transaction by the way). It is the same version as the x820, same specs (4GB RAM, Snapdragon820, 32GB ROM). I flashed TWRP, CM13, Cuoco etc. on it without any problem. 
Everytime I flashed another ROM the versionumber changed between 822, 821 or 820, so I think this is maybe just color releated (grey, silver or golden)."

Nazad
Vrh Dno