Ovo je jako bitno da kazes da su x820 i x822 isti telefoni!!!pogotov jer je sada x822 grey jako jeftin..dakle da probamo da razjasnimo da mozemo uzimati svi bilo verziju x822 i x820...@rista1
Jesi siguran da gledamo isti oglas i da si prebacio u app sa Srbije na Nemačku? Elem svejedno u opisu tamo stoji, dobija se tracking i 8-20 dana je isporuka. Iskustvo maltene svih na Grosso(isti način slanja) je da je to između 10 i 12 dana do adrese u EU. Čak i ovaj ovde u opisu je napisao da u njega ide softver od X820. I baseband vidim da je isti a uporedio sam i oznake na kutiji sa mojom, sve isto, tako da su izgleda stvarno identični uređaji. Možda je to kao neka varijanta kod Nokie što je bila gde iako je isti model u pitanju ali je recimo u originalu brendiran za VIP tj ima njihov softver sa njihovim bloatware onda on dobije poseban product code.
@saobracajac96
Kaži devojci da je kamera dobra, ima brdo testova po internetu i može da vidi kako izgleda selfi sa telefona u 74838473 verzija
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Vidi, ja nemam 100% tačnu i preciznu informaciju. Ako očekujete da vam ja to tvrdim - nema šanse. Ali sve dostupne informacije nakon pretrega, zatim informacije od kineza itd kažu da se radi o identičnom uređaju. A odluka je tvoja, ne može biti moja nikako...Ovo je jako bitno da kazes da su x820 i x822 isti telefoni!!!pogotov jer je sada x822 grey jako jeftin..dakle da probamo da razjasnimo da mozemo uzimati svi bilo verziju x822 i x820...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari