Šta je novo?

Leadtek WinFast A6200 (AGP!)

Samo ako nije 6200TC vec samo 6200...mada za tu cenu je najverovatnije 6200tc.

p.s.Koliko mi se cini MSI se ne klokuje ni izdaleko dobro kao ovaj leadtek....a i u digitalu je bilo da kada se moduje onda se ne moze klokovati ali mislim da ovi biosi sto su ovde postovani mozda mogu da poprave tu stvar.Mada bi se neko sa msi 6200 trebalo javiti da ovo potvrdi/demantuje.

Poslednja izmena:
Nije tc ali je zato 64-bit pa tako da nista od nje.
Kolika je razlika u ceni izmedju pci-e i agp.Zato sto sam video u jednom cenovniku
leadtek 6200 pci-e 95.E a agp nemaju na lageru pa verovatno moze da se naruci.

Koliko Kostaju U Beogradu Ili Nekom Drugom Gradu ? Jer Nemogu Da Nadjem
Nikog Ko Ih Ima . Ako Je Jeftinije Nije Mi Problem Da Trknem .

Ja mislim da ih u BG nema vise nema.Sve firme koje sam zvao (a bilo ih je poprilicno) kazu da ce ih biti za 10-tak dana.Pozovi Microsystems (oglasavaju se na pcberzi) i stavi blanko rezervaciju na karticu,pa ce te oni pozvati kad stigne sledeca tura.Naravno da nisi obavezan da je kupis,to je samo ljubaznost ove firme ;) .Ako ti bude odgovarala cena u tom trenutku,eto tebi jednog Leadteka.Inace moj drugar je jednu narucio iz NS (salju postom) u TC Milenijum.Naravno i tamo je to bila poslednja agp 6200 koju su imali.

@speedy_kg
animaN prodaje svoju kartu pa mozes da kontaktiras njega.

Hvala na odgovorima .
I kolika bi bila realna cena AnimaN-ove kartice?

pazi, ako je odradio vmod onda i vise nego sto je kupovna, zato sto je imao hrabrosti da odradi, plus ne moras da brines da li se otkljucava i kako se clockuje, znaci proverena stvar. znaci nekih 140e. bar bih ja toliko cenio moju.

p.s. i ja sam moju u startu skuplje platio (novu 130e) zato sto sam bio siguran da moze da se otkljuca. veruj mi,vredi dati 10 e vise za ovako nesto. a posto vidim da imas 9200se (isto sam i ja imao pre nego sto sam uzeo 6200), ne mozes ni da zamislis kakav ce to biti pomak u performansama.

p.p.s. i ja sam dogurao do 15000 u 3dmark 01. :D

naravno, ti kontaktiraj animaN-a na PM pa se vi dogovarajte, nemoj mene da slusas :)

6200 ima u Hellasu

Za sve koji hoce da uzmu leadtek 6200 128mb AGP 128bit ima je u Hellasu za 116eu sa pdv,bar je bila kad sam ja gledao pre 2 dana pozdrav.

Eno je moja u malim oglasima pa koga zanima, nije bash cena po volji ali shta cu.
Ko je imao mooda da moduje? Ja jesam, e pa to mora da se plati...realno! Mislim za pretrpljeni strah i potencijalne srcheke, kad se radi vmod. :D

Bandero....Bandero...nemoj to da mi radish!!!? Inache ce da radi motorna pila..:D Ocu da kazem testera...A ako si betonska moze i neki buldozer..:D

ivica je napisao(la):
Eno je moja u malim oglasima pa koga zanima, nije bash cena po volji ali shta cu.
Ko je imao mooda da moduje? Ja jesam, e pa to mora da se plati...realno! Mislim za pretrpljeni strah i potencijalne srcheke, kad se radi vmod. :D

Bandero....Bandero...nemoj to da mi radish!!!? Inache ce da radi motorna pila..:D Ocu da kazem testera...A ako si betonska moze i neki buldozer..:D
Malo ti je što si bio ATI izdajnik, sada kako vidim postaješ i nVidia izdajnik... cccccccccccc nikad nećeš odrasti mali veseljače. :D
A šta je sa 9000 :zgran: ...el si to ostavio animanu u amanet. ;)
Pozdrav. :wave:

Moorhuhn je napisao(la):
Malo ti je što si bio ATI izdajnik, sada kako vidim postaješ i nVidia izdajnik... cccccccccccc nikad nećeš odrasti mali veseljače. :D
A šta je sa 9000 :zgran: ...el si to ostavio animanu u amanet. ;)
Pozdrav. :wave:

Ma to ja onako iz zezanja...samo mi dune..kao i AnimaN-u..koji je prodao kartu za 135€ i najverovatnije ce uzeti onaj NX6600 koji se klokuje preko GT-ja. Ja josh nisam 100% siguran ni shta cu ni kako cu...ako ode karta po onoj ceni videcu da i ja uzmem mozeda MSI nx6600 riddick..:D AGP. Ako ga ima negde za Ok pare. Mozda bi i menjao uz doplatu...ma to su kod mene kombinacije ochas posla, samo nisam trenutn pri kinti. Tako je bilo i za medion-a, tako ce i za ovo! Pa kad sam razmislio, jeftinije mi je da promenim karticu nego kucishte..:D Ne znam ni sam ..ako uzimam Sapphire x700pro(toxic)za oko 160€, treba i plocu da menjam..koja je oko 100€ pa to izadje 260€ a ja za ovu moju sa grafikom daj Boze da dobijem 210€..??? A taj Sapphire, ne verujem da ce kod mene da ubije 8,5k markova ali ko zna? Kad sam malo bolje pogledao rezultate..GT je ka malo bolji....sve zavisi kako se klokuje i kakva mu je memorija. Ma jedan x800 se bi zavrshio posao...ili neki x800xl polovan ali oni imaju dojaja cenu! x700pro nije losh...ali bojim se da ne predjem sa konja na magarca.. :p i josh puknem kintu.

9k markova mozda, i bude ako se niko ne javi u skorije vreme! Ali ne verujem da moze da ubije 8,8-8,9k markova ali 9k, ko zna? :trust:

P.S. Teshko 9k sa Intelom. Nisam ja kriv, ne izdajem nikoga ja nego Intel mene!!!

Poslednja izmena:
Svaka tebi cast Ivice za mooda

Sta ce mi leadtek 6200,ako je drugi moduje,overklokuje i flesuje,da nije malo puno to 140 e,ja bih ti dao 100 jer je nova 115,sve je tu jasno,inace nasao sam 6800le za 170e i to asus ali nisam imao tih para,a msi za 150e staru 2 nedelje nx6800le,ali momak ih je vec prodao,nije da te miniram,ali 6800le je mnogo bolje,jos ako se moduje od tog 6200 leadtek-a ?bez ljutnje samo,pozdrav:)

Bandera je napisao(la):
Sta ce mi leadtek 6200,ako je drugi moduje,overklokuje i flesuje,da nije malo puno to 140 e,ja bih ti dao 100 jer je nova 115,sve je tu jasno,inace nasao sam 6800le za 170e i to asus ali nisam imao tih para,a msi za 150e staru 2 nedelje nx6800le,ali momak ih je vec prodao,nije da te miniram,ali 6800le je mnogo bolje,jos ako se moduje od tog 6200 leadtek-a ?bez ljutnje samo,pozdrav:)

Pa ako ti ne treba nemoj da se javljas, mozda nekome treba. Eto ja da nisam uzeo novog leadteka uzeo bi vjerovatno od Ivice.
Zasto?
1. Nova je 115, al je nema nigdje :-devil-:
2. Primjerak je da nekazem biran, ali dobar :guitar:
3. Nabacio covjek TT hladnjak od 10e

Znaci covjek uzme kartu, rizikuje da se ne otkljuca, nabudzi hladnjak, cima se danima da izvuce maksimum iz nje i ti mu trazis ispod cijene. Ima nas svakakvih :S:

Bravo ipedja, neka si mu rekao :mad: .Ivica je stvarno kralj, sa karticom koja po default-u daje oko 4000 u marku03 on izgura 8500.Ovo joj dodaje jos 100 evrica na prodajnu cenu a covek je daje za samo 140 ;)

Bandera je napisao(la):

Nemoj da me vuchesh za jezik a i za ta mooda...da je dignem na 600/850Mhz i da trazim 150€!!!:D
A imao bi i bolje rezultate od 6800le a i sad ih vec imam!!!
6800LE je svakako bolji od bilo bilo chega ali samo kad se moduje i oc-uje!!! Na defaultu zbog niske f core-a za nv40 je slab...ispod 7k markova.
Bar na 12x16vs. Kad bih mogao da chastim nekoga da mi izabere primerak 16x1 6vs!!!;) Menjao bih ovaj za taj 6800le uz doplatu..ali kad se malo priberem ai da taj primerak radi 16x1 6vs..tj da prodam onaj p2.

Ali eto od silnih 6600 nisam se setio 6800le ..to vidish i nije tako loshe...josh kakav sam bakcuz pa da me usere 16x1 6vs!!!:D E to bi bilo vec igranje sa nechim shto je bar na paparu duplo jache od 6200 modovane.
To bi bilo neshto kao 6800 vanila....oc-ed. Hm,,,zadnji put kad sam rekao hm ...desile su se promene!!

Ivice tebi svaka cast

sto si karticu koja daje 4000 p nagurao na 8500,i ja bi uzeo tu karticu,pa sam ponudio 100e,ako hoces hoces,ako neces neces,znam da mnogo vise vredi,ali ovo je cista ponuda bez ljutnje,inace ja bih uzeo taj MSI nx6800le(star 2 nedelje) da imam 150 e,ali trenutno nisam pri kinti,i mislim da je ipak bolja kupovina za 150 e 6800le nego 6200,a ovi papani, sto ti se uvlace,to je posebna prica,ali nebih hteo da se prepucavam na forumu,jer zato nesluzi,pozdrav za Ivicu.

Bandera je napisao(la):
Ivice tebi svaka cast......pozdrav za Ivicu.
Bas ne znam ko se kome uvlaci :-devil-:

Nego, nesto nisam pri parama, jel moze 2000 dinara za Leadteka :d

Bandera je napisao(la):
sto si karticu koja daje 4000 p nagurao na 8500,i ja bi uzeo tu karticu,pa sam ponudio 100e,ako hoces hoces,ako neces neces,znam da mnogo vise vredi,ali ovo je cista ponuda bez ljutnje,inace ja bih uzeo taj MSI nx6800le(star 2 nedelje) da imam 150 e,ali trenutno nisam pri kinti,i mislim da je ipak bolja kupovina za 150 e 6800le nego 6200,a ovi papani, sto ti se uvlace,to je posebna prica,ali nebih hteo da se prepucavam na forumu,jer zato nesluzi pozdrav za Ivicu.

Slusaj Bandero, mnogo si drzak i bezobrazan :mad: .Ja vec imam doticnu karticu,tako da ne znam koji bi bio razlog mog "uvlacenja" Ivici.Da nece slucajno meni karticu da pokloni dzabe!E stvarno si smesan :d .Nego, ti kad skupis neku kintu, bolje uplati casove gramatike da naucis pisanje rečce "ne" sa glagolima(podvuceno u prethodnom textu).Postoje tu jos neki izuzeci ali to ces vec nauciti na casovima,ne bih da drzim opsirno predavanje jer forum,kao sto si vec rekao, za to "nesluzi" :p ...stvarno ne znam ko je papan :-devil-:Sledeci put, povedi malo vise racuna o postovanju prema ostalim clanovima ovog forumu.

Ljudi chemu takvi bespotrebni izlivi besa i gneva jer neko nekog ubio ovde:) opustite se niko se nikom ovde neuvlachi bar ja to tako nevidim cilj svakog foruma je da jedni od drugih uchimo,naravno da neko uvek vishe zna ail nisu svi jaki svugde i usvkoj postavci hardware-a i software-a znachi poenta svega je da pomazemo jedni drugima!!!!!
Pozdrav apsolutno svima!!!!
P.S.Znachi ja se sad shlihtam celom forumu :) besmisleno zar ne......

Niko se meni ne uvlachi...u znash vec shta!!!

Bandera je napisao(la):
sto si karticu koja daje 4000 p nagurao na 8500,i ja bi uzeo tu karticu,pa sam ponudio 100e,ako hoces hoces,ako neces neces,znam da mnogo vise vredi,ali ovo je cista ponuda bez ljutnje,inace ja bih uzeo taj MSI nx6800le(star 2 nedelje) da imam 150 e,ali trenutno nisam pri kinti,i mislim da je ipak bolja kupovina za 150 e 6800le nego 6200,a ovi papani, sto ti se uvlace,to je posebna prica,ali nebih hteo da se prepucavam na forumu,jer zato nesluzi,pozdrav za Ivicu.

Dzaba je shto imash MSI 6800le za 150€ kad nemash tih 150€.
To ti je ono ..i tata bi sine. :d Uzgred mene niko nije ni kontaktirao za grafiku a i u nekoj sam guzvi i pravo da ti kazem sve mi je jedno sada da li cu da je prodam ili ne. Uopshte mi se vishe ne zuri...ide leto..pa bih ja malo na more...a kad se vratim eto ti i R520 i ostala mooda chuda...:D a cene ce josh nize. Mislim taj MSI za 150€..pitanje je da li bi taj hteo u bar 12x1 6vs a kamoli u full 16x1 6vs. Sumnjivo mi je to ali ajd neka i bude..ipak je to MSI.

Nije vishe ni pojenta shta cesh uzeti..jednostavno Leadtek 6200 je za one pare koje ga platish vishe nego dobra kartica. Shto se u 99.9% sluchajeva otkljuchava shto moram da priznam sa 6800le nije sluchaj. I 6600GT ..pa to su dosadne karte..nemaju draz...kao ova...ili 6800le....Meni se i ne isplati da predjem na neshto shto daje malo vece performanse...znachi 6600GT....dok bi neki 6800le umodovan bio ok. Treba izbalansirati odnos doplate i onoga shto dobijash...pa ako je to najbolje moguce tada vredi dati pare...Eto medion 9600tx koji sam prodao za 80 evra a ovo uzeo za 125 evra.....po meni ..nije nikako bachena para 45 evra...pa to je ispod 4000 din. Bachena bi bila para da sam uzeo 6200 za 90-100 evra koji daje iste ili malchice vece pare od predhodne kartice.

Dobro necu vishe da smaram...Lako je to na rechima ali treba delovati...Ja sam sa 6200 bio prosto ubedjen da moram da uspem...i to je to. Najgore je neckati se...ocu kakim necu kakim...to te ubija u pojam.

Da sam chekao do sada..medion bi mogao da ode za nkih 50-70€ a ja bih morao da dodam preko 50€ za neki 6600GT..ili sl. Pazi i ne igram se mnogo sada..nemam vremena. Ja bih najvishe voleo da mi sve kartice prodju kroz shake...ko to ne zeli!!! Svako se pita kako to radi...?

Ljudi ajde neka neko pipne hladnjak od HSI chipa. Kod mene je uzaren, jos me pece prst koliko je vruc. Imam TT Gianta, i fan mi duva na low, a velika je promaja u kucistu, dve devetke duvaju u graficku i proc a jedna dvanaestica vadi vazduh napolje. Jel ovo normalno?

NiTro je napisao(la):
Ljudi ajde neka neko pipne hladnjak od HSI chipa. Kod mene je uzaren, jos me pece prst koliko je vruc. Imam TT Gianta, i fan mi duva na low, a velika je promaja u kucistu, dve devetke duvaju u graficku i proc a jedna dvanaestica vadi vazduh napolje. Jel ovo normalno?
Ako sve radi zasto se uzbudjujes? :guitar:

Poslednja izmena:
jeste. HSI se najvise greje. ali ne treba mnogo da te brine. radice ok sa onim hladnjakom. samo zameni pastu.

Ja bih da pipnem ali ne mogu da dohvatim od Gaint-a a i tesno mi je..FW pokazuje 57 C trenutno. Nego razmishljao sam da ga prodam i da uzmem onaj 9800pro aiw ako ga josh ima od mihailo-a. Jes da cu da izgubim u performansama ali aiw za one novce..!?
Ja se ionako ne igram mnogo. Eto ni Ressurection of Evil nikako da predjem, bar to dok imam Nvidia-u..a ostalo ionako nema boost....sad ga i ja tupim!?

Moram samo da proverim da li ih ima josh pa tek onda ovo ide u oglas po malo povoljnijoj ceni. Sve zavisi da li ih josh uvek ima! Ma prodao bih celu 6200 sa sve Giant-om najverovatnije ali ako bash neko nece sa Giantom, oboricu mu cenu i staviti orginale cooler i karticu vratiti na default napone pa kako mu bude. Koliko para toliko muzike, uvek je bilo i bice! A Giant nece da se baci nikako! :D

Ajd shta vi mislite vredi li preci na 9800pro AIW i izgubiti koji 1k mark03 ili ne? ATi nostalgija se probudila u meni, shta cu! Moracu da josh malo oc ovu 6200 da razbijem nostalgiju.;) a i ovu monotoniju...ali vrucine pa mi se nekako to ne radi. Necu da prezivljavam srchke...bez potrebe za samo neki mark03 vishe!

Bandera udarila na porodicu? Ivica nam dodje kao otac (ipak mora da se zna ko je bio prvi :))

pazi, jeste da gubis 1000markova, ali dobijas aiw. malo li je? i naravno, ati je ati (mene ne trese nostalgija, ali i dalje ga volim vise od nvidie) . jos ako se taj 9800 ok overclockuje, nema da zalis za parama. inace, mozes gianta za njega da iskoristis.

p.s. kao sto si rekao, ionako se ne igras.

Stavio sam onu sto dolazi uz Gainta, znaci da se ne uzbudjuem. OK!

Vrh Dno