Ja sam imao vrlo lose iskustvo sa LC Power napajanjima, konkretno 6550 model 550W, u vreme kad sam ga ja uzeo ili 2005., bilo je dosta hvaljeno, u mojoj staroj makini radilo je nesto vise od 2 god. (abit nf7s v2, barton 2500@3200, 3 hdd-a, 2 optike, r9800pro/aiw x800xt, ss2) s tim sto je poslednjih 8 meseci ili vise pravilo probleme (power off je zavrsavao restartom, posle restart-a, beep code/problem sa memorijom, cupanje iste i test na drugoj makini koji prolazi bez problema) koje ja naravno ni u ludilu nisam hteo da pripisem problematicnom napajanju u koje sam se kleo, inace svi parametri su bili u ganicama normale tako da nisam uopste sumnjao, na kraju posle svih muka (navuko sam strah od restarta), da ne davim, probao sam neko chinese i sve je bilo ok, na moju zalost
Isto to napajanje preporucio sam ljudima koje znam, mislite da je jedno prezivelo? Najn! Crkavala su i na makinama koje su vukle mnogo manje snage nego moja, obicne makine sa jednim hdd i socijalnom vga.
Nisam ogorceni protivnik, pretpostavljam da je serija koja je stigla ovde bila problematicna, posto vidim da kod nekih to jednostavno sljaka.