Firebird je mislio na to da taj cors ima jako bolje filtriranje napona i da ima manji sum pa da zato trebaju manji naponi da bi masina radila oc-ovana.
Iskreno mislim da covek preteruje sto se tice nekih stvari (kao sto bi moj deda dupe dao za golfa pored svih mogucis novih automobila sa svom sigurnosnom elektronikom, zato sto jelte golf "Je** Kevu"); to je ranije imalo veze kod stare k7 platforme (ja sam tada to imao) gde nf7-s hoce da brljavi i obara frekvencije koje su inace stabilne zbog lose filtracije. Tada je zakon bio secam se chieftek ili tt 420w koji je imao 2 8-ice i kostao oko 95e, posto sam ja jelte tada bio na caletovom budzetu trazim ja njemu za napajanje te pare; ali se on uvek raspitivao pre nego sto mi da bilo sta, pa je njemu neko preporucio tada nepoznati LCPower lc5550 silent, bez "giant" i ostalih sufiksa koji je kostao nekih 65e.
Posto iskren receno 95e je meni tada stvarno bilo mnogo odlucio sam se da rizikujem sa LC-om i kada sam ga stavio u oicetku nisam mogao da se naviknem na osecaj da mi nista ne puca i trokira, naponi su tada bili jako dobri i malo su oscilovali (masina je bila nf7-s athlon 2000+ na 2200mhz, znaci 3200+, fx 5200, 2 hdd-a optika i ostale gluposti), sto je najgore nisam mogao da verujem da mi je temperatura u kucistu opala za 15-20c a na proc oko 15c.
To napajanje mi je teralo kasnije e2140 na 2,4Ghz(2,4 je bilo zbog tisine i temp a ne zbog granice, proc se palio na 3,52 kolko se secam), 2 gb rama, 2 hdd-a, x1600pro, x800gto i povremene gluposti koje sam testirao, NIKAD se nije desilo da mi nesto prsne ili ne radi.To je inace posle jedno 4 godine od kada sam ga kupio.
Tako da sto se tice tih prose**vanja kondenzatori od zilion stepeni, jeste to sve lepo ali ovde ljudi ili ne ovde, nego bilo ko ko se ozbiljno bavi ovime menja napajanje posle 2-3 god i na kraju krajeva i ako ima tih 85c neka ga ima, dok god to radi stabilno i tiho, inace za te pare stvarno je bilo onda a i sad ovo od 600w jako isplativo, cors spada u visu kategoriju i on se meri sa matatron i hyperion serijom nevezano za W-azu.