Šta je novo?

LA Noire [PS3/x360]

***, ovo je toliko dobro da ću se sigurno razočarati. nema šanse da ispuni očekivanja koje (sad) imam...

Sto smaraju sa tim pre order materijalom, danas kada kupis igru nisi kupio celu igru vec samo pola, druga polovina su razlicite pre order dopune i DLC na datum izlaska lol

Ne znam, ali imam osecaj da su mnogo truda ulozili u te realne animacije lica da ce grafika biti osrednja uopsteno...

Pa kao da je stvar u grafici ovde...izgledace bas ovako kako vidimo...

A zar nisu ovako dobre animacije lica bitnije za samu igru od rezolucije betona? Dajte bre.. 🙂

Jesu naravno, ali tek treba da vidimo koliko ce to uopste uticati na atmosferu...

Nadam se da ce iskoristiti to na najbolji moguci nacin, a da ostatak igre nece patiti zbog toga tj toliko ulozenog truda u taj deo.

Vise smara ovaj engine, sve igre im izgledaju isto 🙂.

Pa jeste, ali pazi koliko kosta sve sto oni rade, ne moze tek tako sve od nule na svim poljima...

Vise smara ovaj engine, sve igre im izgledaju isto 🙂.

Da, baš LA Noire izgleda isto kao i RDR 🙂 Meni više liče sve ove Unreal 3 igre među sobom, nego što rockstarove igre liče jedna na drugu.
Ovo baš iščekujem... nervira me samo što će na PC-ju da izgleda isto kao na konzolama koje imaju grafiku slabiju od moderne intel integruše...

Ovo baš iščekujem... nervira me samo što će na PC-ju da izgleda isto kao na konzolama koje imaju grafiku slabiju od moderne intel integruše...

Mmm ne 🙂. Btw, neće biti igre za PC u skorije vreme.

Inače, likovi deluju kao da im fali koža na licu, ne znam u čemu je stvar.

Poslednja izmena:
stvar je u tome da su color mape tj. teksture vrlo low res, jer ima mnogo bump i normal mapa, kao i animacija, a konzole nisu svemoguće...

Sto smaraju sa tim pre order materijalom, danas kada kupis igru nisi kupio celu igru vec samo pola, druga polovina su razlicite pre order dopune i DLC na datum izlaska lol

Ja mislim da je to na neki nacin dizanje cene igre. Dosad su se pravile igre pa tek onda neki DLC nakon nekog vremena dok danas izgleda postaje trend da se planski pravi istovremeno i full igra i DLC pa onda imas 59.99 za igru na disku plus 10-15$ za dlc. Jes da nece svi kupiti i taj DLC ali mnogo njih hoce.

embed, stvarno animacija izgleda pre te ra no
[youtube]CDXXQORXXTQ[/youtube]

Zamislite samo Alan Wake sa ovim techom...

Mimika lica ovde se ne može baš nazvati animacijom, pošto je skinuta sa pravih glumaca.

^Pa da ali opet svu tu animaciju pokrece engine igre, nije u pitanju video snimak lica pa da se kaze da nije animacija...

Ista je stvar i sa motion capture-ingom, da'l je radjena rucno ili ne nije bitno, animacija je animacija...

+ sto fizicki engine igre pokrece Euphoria, po meni najbolji engine za dinamicki pokret tela...

Trejler #3:

[YOUTUBE]tYNhs0roxT0[/YOUTUBE]

Sve bolje i bolje! GOTY2011

Ja ne smem da je poručim, čeka me bitan ispitni rok, ne smem sebi dozvoliti bilo kakvu distrakciju 😀

Tek sad sam provalio John Noble-a iz Fringe-a 🙂

Vrhunski 🙂

Jedva cekam ovo...

Cak i da me neke fore u gamepplay-u smore, nece mi biti zao zbog svega ostalog 🙂

Je l' mogu da se biju osumnjiceni ?
Jer ako ne moze...nije to - to 😀 😀

[youtube]Jm2PqSuVYU4&feature=player_embedded[/youtube]

Ekstra izgleda. 🙂

Auuu kakva igra! Gle samo animacije lica, savrsenstvo. :happy:

Nazad
Vrh Dno