Šta je novo?

Kurirske službe

Interesuje me da li neko ima iskustva sa DPD classic treba da narucim nesto iz nemacke ? prvi put cujem za njih .

I ja prvi put čujem za DPD ! Ono što je kod nas pošta to je u džermani DHL, zašto onda slati nešto nepoznatim DPD-om šta god to bilo ...!

U pitanju je neki masinski alat lik ima 100% pozitivnih ali alalio sam zbog prevoza.

Juče mi je poslata memorija od nekoga na kupujem prodajem preko AKS-a nije danas stigla da li da sačekam sutra ili se još nekome od vas tako nešto dešavalo? Preko Post Ekspresa odma stiže sutradan!

Juče mi je poslata memorija od nekoga na kupujem prodajem preko AKS-a nije danas stigla da li da sačekam sutra ili se još nekome od vas tako nešto dešavalo? Preko Post Ekspresa odma stiže sutradan!

AKS dolazi do uvece

Zovi tog što ti je poslao memoriju da to da broj pošiljke, zovi Ako i traži da ti daju broj kurira kod koga je pošiljka.

Dobio sam broj paketa poslao na mejl aksa i ceo dan mi ne odgovaraju , izgleda da je zagubljen paket poslat je jos u utorak...

Stigle mi sadnice Bex kurirskom sluzbom i neverovatno da su sve i jednu uspeli da izlome. Koja je to stoka nemam reci.

ma daj, ko još koristi bex i aks... niko, samo ako hoćeš nekog namerno da zezneš pa mu pošalješ bex-om...

Kojom službom šalje Emmi? I da li se plaća nešto osim cene proizvoda u slučaju da plaćam kuriru?

Pise ti na sajtu da sve porudžbine preko 1000 dinara besplatne. Placas samo to sto si narucio.

ma daj, ko još koristi bex i aks... niko, samo ako hoćeš nekog namerno da zezneš pa mu pošalješ bex-om...

Ne lupaj :).
Slao sam milion puta Aksom i dosta puta Beksom.
Ako se dobro zapakuje nema nikakvih problema ;).

A sadnice i nisu bas za slanje kurirskim sluzbama :).

Ne lupaj :).
Slao sam milion puta Aksom i dosta puta Beksom.
Ako se dobro zapakuje nema nikakvih problema ;).

A sadnice i nisu bas za slanje kurirskim sluzbama :).

Spakujes tako da moze da ispadne iz aviona i das bexu :)

Tako pise na sajtu, ali salju Bexom (bar su meni slali Bexom pre mesec i po dana).

I meni su pre nekoliko meseci slali iz Emmi-ja Bexom, besplatno jer je bilo preko 1000 rsd

Meni isto slali aksom.

Ljudi, prodao sam nesto i treba sutra da posaljem post expresom. E sad, jel ja u posti treba da podignem novac kada ovaj bude platio ili sta? Racun nigde nemam otvoren.

Ljudi, prodao sam nesto i treba sutra da posaljem post expresom. E sad, jel ja u posti treba da podignem novac kada ovaj bude platio ili sta? Racun nigde nemam otvoren.
Meni poštar sve donosi a ako me ne nađe ili on ne donese, jave mi iz pošte na telefon koji je naznačen na pošiljki.

Trazi da stiklira da ti se uplati na PostNet, cim mu isporuce i postar donese otkup bice ti uplaceno i mozes posle 2 minuta da podignes, taj dan a ne naredni kad dodje postar...

danas sam po ko zna koji put imao grozno iskustvo sa post ekspresom. ceo dan cekam paket iz nisa i zove me lik iz bg (ja sam inace iz ns) da mi kaze kako me postar nije mogao naci na adresi i da je vratio paket u bg. pa, mislim, koliki rtd moras biti za tako nesto. krtn od postara nije imao nameru da me pozove. ovaj iz bg kaze nesto tipa "pa kad bi on zvao tako 100 ljudi kad bi zavrsio svoj posao. a i koliki bi mu bio telefonski racun!". da mi je ovako nesto rekao u lice dobio bi takvu samarcinu. sad je inace dva popodne i taj je garant u podne otisao kuci. duplo su skuplji od ostalih a ubedljivo najgori. sa bar 6 od poslednjih 10 posiljki sa post ekpresom sam imao problema. definitivno nemam nameru da ikada vise u svom zivotu saradjujem sa takvim nesposobnjakovicima, ako u nekoj trgovini druga strana samo spomene post ekpres momentalno cu da odustanem od trgovine.

Poslednja izmena:
Nema šanse da nije zvao kurir, jesi li ti siguran da je to PE ? Da nije poštar običan? Ako je broj , ispravan, bio na adresnici, zovu 100 posto. I ako ne nadje, ne sme da šalje nazad, 5 dana stoji u pošti lokalnoj.

Imaš odelenje za reklamamcije, pa zovi tamo... daj im broj za praćenje, pa nek pokušaju ponovnu dostavu.

PE. Dobio jutros SMS, sve regularno. Ceo dan cekam i nista. I evo malopre me zove ovaj iz BG. Broj imaju jer su me zvali iz BG a imao je i taj krtn. Adresa ispravna takodje. Dostavljac je ocigledno umobolan. Kao sto rekoh nije ostavio u lokalnoj posti jer je paket u BG i kao poslace ga oni opet za NS pa cu moci da podignem u posti u NS sutra ujutru. Postarina za Nexus 7 tablet koji je u onoj najmanjoj kategoriji (do 0.5kg) sa vrednosti i otkupom od 8000din je 550din. Sramota. Blago je reci da sam poludeo.

Cena za pakete sa otkupom, to smo već raspravljali, džabe da pišemo opet .... kod njih mora i osiguranje da se plati kad ide otkup.

A za ovo, stvarno me čudi, da kurir nije zvao, a to je prvo i osnovno, ****te, imam problem kad neko ne da broj moba, maltene neće da prime paket, jer ne mogu da pozovu pred isporuku....

meni se to mali milion puta desilo,da ne zove i samo tutne cedulju u sanduce,bas kod postexpress-a,cak jedno treci cetvrti put me je salterusa napicila sto ne preuzimam pakete kad je vec placena usluga do vrata,nego se cimam do poste svaki put,pa kad sam joj rekao zasto samo je ucutala,verovatno da me ne lozi da se zalim njima nadredjenim. :) ali uvek bi paketi cekali u posti,nikad nisu odmah vracali.

PE. Dobio jutros SMS, sve regularno. Ceo dan cekam i nista. I evo malopre me zove ovaj iz BG. Broj imaju jer su me zvali iz BG a imao je i taj krtn. Adresa ispravna takodje. Dostavljac je ocigledno umobolan. Kao sto rekoh nije ostavio u lokalnoj posti jer je paket u BG i kao poslace ga oni opet za NS pa cu moci da podignem u posti u NS sutra ujutru. Postarina za Nexus 7 tablet koji je u onoj najmanjoj kategoriji (do 0.5kg) sa vrednosti i otkupom od 8000din je 550din. Sramota. Blago je reci da sam poludeo.

Taj iz BG-a te mozda zeza, nemoguce da kurir vrati ISTI dan paket kad je stigao u NS, uvek se vuce paket u posti 5 dana, ali opet da nije ni poslao ne bi dobio SMS, stvarno cudno!? Zovi centralu na mislim 011 607 607 pa im reci sta je problem da vidis sta ce ti reci oni...

Nazad
Vrh Dno