Ovaj post ekspress poceo debelo da dere sa cenama svojih usluga.
Paket sa otkupninom od 9800din me izasao sa njihovim uslugama 10674din. Zvao reklamacije da vidim sta je to toliko, neljubazni zenski glas kaze to to to. I na kraju, gospodine Vi ne morate koristiti nase usluge i spusti mi slusalicu.
Na adresnici lepo pise 360 din, a na papiru koji potpisujem jos 514din.
Kad je u pitanju otkupnina uzimaju 2.5% i svasta nesto jos naplacuju.
Cena po masi: 514 dinara
+ po vrednosti: 245 dinara
+ prenos povratnice: 22 dinara
+ lično uručenje: 22 dinara
+ ponovna dostava ekspres pošiljke: 70 dinara
+ povratna dokumentacija: 130 dinara
+ pakovanje pošiljke: 20 dinara
+ popunjavanje adresnice: 5 dinara
Kod post expressa je jedini problem što ne iskazuju nigde jednu stavku, a to su troškovi povrata novca, ako je firma šalje paket onda je to provizija kao da primaoc uplaćuje opštom uplatnicom taj iznos u pošti, a ako fizičko lice šalje paket onda troškovi za poštansku uputnicu da bi pošiljaoc dobio svoje pare.
Cenovnik za poštansku uputnicu
http://www.posta.rs/dokumenta/cenovnici/Cenovnik transfer novca Srbija.pdf
Provizija za uplatu putem uplatnice
http://www.posta.rs/dokumenta/cenovnici/Cenovnik za uslugu placanja racuna.pdf
BEX, poslato prekljuce pre podne iz Sabca. Nije stiglo juce, zvao ih kazu "kod kurira je, ocekujte do 19h". Zovem ih danas kazu sticice do 16h, posto je subota. Zovem ih u 15:30 ne javljaju se na telefon je kol centar radi do 15h kaze mi automat. Znaci, majmuni mi sjebali vikend najstrasnije.
trazi u najblizoj prodavnici da ti ostave neki malo gabaritniji kad im stize roba.
Jel dozvolkava postexpress pregled posiljki ore uplate?
I sta ako meni posalju crep-ciglu a ja dam pare kuriru?
A naravno tek onda otvorim paket?
jer oni nece da provere kurira vec te maltretiraju da ides sa paketom u postu i napises izvestaj
Problem je sto bi takav slucaj bio i u svim drugim kurirskim sluzbama.
Isterati pravdu do kraja, za to treba vremena i strpljenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari