03.01.2023- utorak-radni dan
06..01.2023g – petak – vrsice se samo isporuka posiljki
Bex radi normalno, bio jutros kurir u 10h po paket.
Ne znam gde nađe to da preporučeno pismo ima vrednost a ne postoji ni otkup, max težina je 2kg.Npr preporuceno pismo, prvo da naglasim da sam sad kucao u postinom kalkulatoru 2000 vrednost posiljke i gramaza do 500gr i cena samo 190 dinara.
Ja sam cuo i ranije za CC paket ali npr kad kucas u gugl CC paket nema nista na postinom sajtu i kako covek sad da zna sta je to.
To je varijanta sa povratnicom, gde kurir spakuje čekove, kao da je preuzeo novi paket i već ima spremne podatke za novu adresnicu da ih vrati pošiljaocu paketa.Kupovali smo cekovima (na rate) preko bc group ne secam se kojom sluzbom oni salju, mozda d expres?
A možda je za tvoj deo gde živiš imao samo tvoj paket, pozvao da vidi da li si kući i da li uopšte tamo da dolazi, nisi se javio i on nastavio dalje. Kuriri od bakšiša i zaradjuju tako da ako je prošao pored tvoje kuće, i ti ga zvao za minut vratiće se. Ali možda je ovo prvo što sam napisao, ali verovatnije je da vozi avionDa, čekaće da ljudi popune čekove i još će pride nositi sa sobom kalendar da im diktira datume...
Ja propustim poziv kurira, vidim da me zvao pre 60 sekundi, okrenem "e, imaš paket za mene, zvao si me malopre!"
kurir: "uh, ja sam već daleko od tebe, i ne mogu da se vratim! Sutra?" i šta da mu kažem, pazi kako voziš avion čim si uspeo 10 km da odeš za minut!!!
Dok ljudi ispišu 3-4 čeka on bi otišao do Leskovca i bio na pola puta nazad...![]()
Ovako i treba da rade (a kod mene "moji" kuriri tako i rade), dok su kod mene na lokaciji zovu sledećeg i pretpostavljam tako nastavljaju i dalje. Ne sećam se da mi se desilo da mi je rekao da je "već daleko" ako sam ga posle propuštenog poziva pozvao u roku od 1-2 min...?Kada bi pozvali i rekli "biću ti za 5-10 minuta" imao bi vremena
Na šta konkretno misliš?
Ja šaljem pakete kao fizičko lice i retko kada šaljem više od 3 paketa istovremeno, nisu mi do sad tražili da platim.
Kolega takođe šalje, isto možda 3 najviše.
E sad, u zadnje vreme se to dosta usporilo, i većinom mi odgovara da lično odnesem u poštu tako da ne znam dal bi došli po jedan paket!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari