Ако ти је стигла прва смс порука онда ти је стигла и друга, тако да си обавештен да ти је остављена у пошти.meni takodje nije stigla posiljka preko postexpressa iako je stigla sms poruka da je ocekujem u toku dana.
naravno, niti je ko javio da nece biti uruceno niti je kurir pokusao dostavu.
tako je vec sa zadnje 2-3 posiljke preko njih od kad se promenio postar.
zvala me je samo neka zena iz neke lokalne poste da kaze da je paket kod njih i da ce sutra biti u mojoj posti, nadam se.
po prvi put da se uopste nisam iznervirao i da se uopste nisam iznenadio uslugom i strucnoscu.
Kad ti stigne sms, u njemu je broj kurira.
Pozovi uvek pa pitaj coveka, sta, kako, kad, gde
Barem dok ne prodje ovaj period nestabilnosti kod njih.
Da li ste vi ljudi normalni?!Kad ti stigne sms, u njemu je broj kurira.
Pozovi uvek pa pitaj coveka, sta, kako, kad, gde
Barem dok ne prodje ovaj period nestabilnosti kod njih.
Al do sad sigurno znas broj kurira, posle toliko primljenih paketa, to se ne menja![]()
Da odgovorim sam sebi
I Daily isto uzima podatke sa licne karte, to mi je upravo rekla zaposlena iz kol centra.
Da pripremim licnu kartu...
Znaci Beks i Daily da, Aks ?
Post Ekspress za sad ne.
Uzimanje podataka (tj. podatka - broja LK) je jedno a slikanje LK nesto sasvim drugo.
Tvoje podatke iskoristi/namesti tako da si poslao boga oca paketa vrednosnih, a u cilju da se prikrije pravi posiljaoc il sta god vec.
Član 47.
Poštanski operator, odnosno zaposleni kod poštanskog operatora, dužni su da pri prijemu otkupnih i vrednosnih pošiljaka izvrše uvid u ličnu ispravu korisnika sa fotografijom i evidentiraju registarski broj lične isprave u cilju utvrđivanja identiteta pošiljaoca i sprečavanja pranja novca i finansiranja terorizma i prometa robe neregistrovanih subjekata.
Poštanski operator je dužan da podatke iz stava 1. ovog člana čuva kao poslovnu tajnu, koristi u svrhu za koju su prikupljeni i da samo po zahtevu suda ili drugog nadležnog organa, za potrebe postupka koji se vodi pred tim organom, dostavi tražene podatke.
Podatke iz stava 1. ovog člana poštanski operator je dužan da čuva najmanje godinu dana, na način propisan zakonom kojim se uređuje tajnost podataka.
Za to da. Ali za mnogo drugih stvari broj LK je beznacajan a fotografija moze da posluziPa zloupotreba moze biti ista, ako na to mislis.
Tvoje podatke iskoristi/namesti tako da si poslao boga oca paketa vrednosnih, a u cilju da se prikrije pravi posiljaoc il sta god vec.
Да се надовежем на причу о штампању броја личне карте ЈАВНО, на отпремници...
Након што сам шефицу (управницу) Поште, коју иначе добро знам од раније, упозорио на кршење закона и консултације ње са адвокатом који се налазио на лицу места, наредила је свим шалтерским радницима да се НЕ уписују поверљиви подаци ни у ком облику, чак и да се не тражи лична карта на увид!
Тако да, од данас, у Пошти 18101 Ниш НЕЋЕ бити уписивања података, све док не буду имали софтвер за заштиту података о личности.
Da, ispravno prikupljanje podataka neće zaživeti skoro ali nasilno i nepravilno prikupljanje i čuvanje će zaživeti odmah.Za prikupljanje poverljivih podataka, njihovo manipulisanje i zaštitu istih, mora da se ima softver te namene, ili ta opcija mora da se implementira u aktuelni softver koji kurirska služba koristi. A to prilično košta, ako nije odmah predviđeno od početka implementacije softvera. Ili čak nije ni moguće bez poručivanja potpuno novog softverskog sistema.
Dakle, teško da će to uskoro da zaživi.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari