Imas opciju ali ne znam da li pravilo vazi i za online porudzbine, ja sam pre 4 dana porucio neki ssd u radnji jer nisu imali u radnji na stanju, znaci ne online i morao sam platiti odma, kaze zena odma se placa i odma ti daju racun, sto znaci da ne mozes da se predomislis i da ne uzmes, ne znam dali je tako i online.Pa gigatron i tehnomanija imas opciju da preuzmes u prodavnici? Oni te zovu ili puste mejl kada stigne artikal?
Jep, ista stvar. Otišao sutradan da probam da podignem treću pošiljku, preko linka iz viber poruke kad ono kaže "Pošiljka je preuzeta"
Meni je tako bilo sa 3 pošiljke, jedna u paketomatu A i dve u paketomatu B, A odradio normalno a na B otvorio samo jedan i posle više pokušaja stalno je otvarao onaj pregradak odakle sam već uzeo pošiljku. Sreća radila pošta pa sačekao da trpaju nove pošiljke i kad su otvarali pokupio pošiljku.
Zvanično pošiljka se vodila kao da sam pokupio dok sam otvarao normalno paketomat, tako je rekao njihov softver u pošti.
![]()
Калкулатор цена
Пошта Србије је највећи инфраструктурни и логистички пословни систем у земљи који покрива целокупну територију Републике Србије.www.posta.rs
477 dinara Poštin CC paket, ako sam dobro obračunao.Neka me neko ispravi, ali Posta je trenutno najskuplja za slanje paketa sa otkupninom. Danas sam poslao paket od 0.5KG sa otkupninom na 7,700 dinara - postarina je izasla na 630 dinara (BEX). Prema kalkulatoru Poste, isti paket bi me kostao 810 dinara
Probali smo PostPak uslugu (BiH i CG, paketi sa otkupninom), preko mesec dana smo se natezali sa njima dok nismo potpisali ugovor, da možemo da koristimo uslugu. Poslali test paket, jedno pakovanje jeftinih pikado strelica i neke sitnice, ukupno 30€ (bez srpskog PDV), transport 1.350 dinara (transport i povrat novca), čoveku su tamo naplatili CG PDV na ceo iznos (roba + transport) + 0,6€ naknada za obračun poreza. A onda nama uplate novac po nekom nepostojećem kursu i krajcuju nas još skoro 2%.Koja je najjefitnija varijanta slanja paketa za Bosnu i Hercegovinu?! Preko Pošte izađe 2000 RSD ako sam dobro sračunao... Opcija slanja busom/kombijem (za sada) nije moguća...
Treba isplatiti mesecne plate zaposlenima koji se ne pojavljuju na posluOčigledno je da je u Srbiji došlo do kartelizacije usluge dostave paketa.
Ananas se ugasio početkom juna ove godine, ako se ne varam.Jedino što imamo "slično" Amazonu je Ananas, ali oni ne ostvaruju profit i malo po malo smanjuju kvalitet usluge koji je inicijalno privukao kupce.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari