Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemojte vise da se bakcete, ugusiste temu

zakon jeste i bio bi u svakom slucaju na strani prodavca ovde, on je odabrao da ga ucenjuje i podjebava neka jajara i jos da mu unisti robu...

njegov problem

Ma kakva privatna tuzba, posaljes im inspekciju - tacnije zapretis im inspekcijom, pa da vidis kako ce da se iskljuce iz jednacine u kojoj ni nema mesta za njih. Ako je kupac prevaren - on podnosi tuzbu protiv tebe, ne moze AKS da arbitrira u tome.

Samo jedna rec, dijabola.

Zasto, pa ime Madam Titi bas uliva poverenje, svako bi naseo :d Kupac srpske polovne bunde u Nemackoj, to takodje.

Zašto privatna tužba? Kolika je vrednost grafičke karte? Ja bih tu išao na krivično delo prevare, protivpravno prisvajanje sredstava, npr.
Podneseš krivičnu prijavu tužilaštvu, pozoveš se na član 208 KZ, priložiš to što si dobio od kurirske službe i čekaš.
Imaš modela za krivične prijave po netu koliko hoćeš.
Edit : mislim da je vrednost za negonjenje po službenoj dužnosti 5.000, 00 dinara.
I čisto da ne bude da savetujem korišćenje modela sa interneta... NEMOJTE to raditi, previše sam se nagledao nakaradnih ugovora, punomoćja, izjava i slično, uvek ali uvek na štetu onoga koji je izigravao nadripisara.
Krivična prijava je ok, pogotovo ovde, podrazumeva se da je stranka neuka a i prijavljuje delo koje je društveno štetno.
Za pravno lice je veći iznos, pogotovo kod prevare/utaje/obmane, tako da mislim da ova graficka, tj. ta vrednost ne spada pod KD za koje se goni po službenoj dužnosti, već isključivo privatnom tužbom.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

^ Ma koje tužbe, prijave, advokati.. aks može da vrati ili pošiljku (originalno upakovanu, neoštećenu) ili pare. Kraj priče.

^ SS da ne obrišu oglas.

Ekstremno jeftin :D
4be2dbcb12e6a2e44c79fb8f5c28bb1f.jpg

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Moja greška zbog screenshoot-a
Nisam ni ja primetio extremni broj.

Sent from my SM-N920G using Tapatalk

broj mu je 420-421. Odakle je iskopao tih 02 na pocetku to ne znamo

Pa i iz teksta oglasa vidi se da je prevarant - disk koriscen par dana OCISCEN i sa SVEZE INSTALIRANIM WIN 10. Svakako verujem da je ociscen - od tragova koriscenja. Na stranu ovako nerealna cena.

jedini razlog zasto pozvah je jer mu stoji da je u bgd... pa bih mogao da fizicki vidim disk pre kupovine.
pitam ga zasto je tako jeftin, je li refurbih ili recert, a on veli "ne razumem vas, sta vam to znaci?"
sve u svemu, jeftino je "jer mu je to komsija nabavio", i "trenutno ima jedan, ali za par dana mu stizu jos 3"

Novi iNTEL i7 4790K Special edition
Ovo je novi model i posebna serija koju je tesko naci, ovi modeli se krecu od 600€ pa na vise.
Ova serija je posebno pakovana bez kulera i fabricke kutije.
Ovaj model je posebno napravljen da moze da ostvari brzine od 5.5GHz on air, i 6.4GHz sa LN2.
Ova serija 4790k je posebna i jedinstvena...

A u slikama tabela sa "zaklanim" 3770k.. :d

I na kraju.. udri po "voltaži". :D

...
Kada se procesor dodatno overcklokuje, i kada dostize limit stabilnosti rada(limit po voltazi za frekvenciju procesora), ovaj procesor fenomenalno i vrlo stabilno radi, zbog pomoci koju dobija od dodatnih kapacitora daje stalnu i jednaku voltazu, POSEBNO kada takozvani load-line kalibracija po podesavanjima je fiksna.

Psihoaktivne supstance su previse jeftine danas.

jedini razlog zasto pozvah je jer mu stoji da je u bgd... pa bih mogao da fizicki vidim disk pre kupovine.
pitam ga zasto je tako jeftin, je li refurbih ili recert, a on veli "ne razumem vas, sta vam to znaci?"
sve u svemu, jeftino je "jer mu je to komsija nabavio", i "trenutno ima jedan, ali za par dana mu stizu jos 3"
Znaci da je ovaj novi jedan od ta tri sto su mu stigla. :D

Sent from my SM-G530FZ using Tapatalk

Da ispricam sta mi se desilo sa zadnjom prodajom preko kp. Okacim ja oglas za lg g6 koji je kod mene bio nepunih 6 dana da prodajem. Sve uredno garancija odmah stavio staklo i foliju i javi se covek da se nadjemo u Cacku da pogleda i kupi tel. Meni je odgovaralo posto sam krenuo na odmor u CG. Dosao covek sa sinom,pregledali i ustanovili da je tel u fabrickom stanju. Posle 5 dana covek mi salje poruku da sam ga prevario i da je telefon imao ogrebotine koje oni nisu odmah videli nego kuci kad su skinuli staklo. I to na keca preti policijom i to da mi dodje sa njima na vrata :). Bas me zanima kako bi im objasnio i o kakvoj je prevari rec. A covek licno preuzeo telefon i sve lepo proverio. Da sam slao kurirom pa da i razumem. E sad sta bi vi radili da ste na mom mestu

Sent from my MX4 using Tapatalk

Nista, napusio bih ga kao konja. Zasto su pavijani uopste i skidali staklo? Grebicka posla :d

Da ispricam sta mi se desilo sa zadnjom prodajom preko kp. Okacim ja oglas za lg g6 koji je kod mene bio nepunih 6 dana da prodajem. Sve uredno garancija odmah stavio staklo i foliju i javi se covek da se nadjemo u Cacku da pogleda i kupi tel. Meni je odgovaralo posto sam krenuo na odmor u CG. Dosao covek sa sinom,pregledali i ustanovili da je tel u fabrickom stanju. Posle 5 dana covek mi salje poruku da sam ga prevario i da je telefon imao ogrebotine koje oni nisu odmah videli nego kuci kad su skinuli staklo. I to na keca preti policijom i to da mi dodje sa njima na vrata :). Bas me zanima kako bi im objasnio i o kakvoj je prevari rec. A covek licno preuzeo telefon i sve lepo proverio. Da sam slao kurirom pa da i razumem. E sad sta bi vi radili da ste na mom mestu

Ja bi ga oterao u PM i blokirao ljopca

Ma ovde se izgleda kupac predomislio tj razocarao u sam telefon,pa pokusava sad da ga vrati a ko zna sta je radio do tada sa njim.

Iskulirao bih, a on ako hoce nek dodje moze samo da...(da ne psujem).

Da li mozda znate nekog prodavca tehnike na KP a da prihvata paypal kao sredstvo placanja?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno