Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sve ide preko Subotice :) u pitanju su ogromne količine telefona. I prodaju ih količinski puno. Garancija i fiskalni račun su diskutabilni.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

racuna i garancije neeeemaaaa... telefone doveze Pera u kombiju i preda Ziki da Laza proda...

racuna i garancije neeeemaaaa... telefone doveze Pera u kombiju i preda Ziki da Laza proda...
Ima garancija, imaju oni i racune ali vaze u Madjarskoj. Zato nasi kad daju ove toalet papir garancije, pri kvaru salju u Madjarsku na servis, sto je i bolje ako mene pitate, nilad dosta cirkusa sa nasim servisima.
Ali i dalje stoji da je to sve sverc.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

to ti kazem...
racun i garanciju imaju oni, a ne mi...
mi mozemo da se slikamo... ili njih da slikamo...

Nije to samo Mađarska... Poljska, Nemačka...

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Kad se kaze bez otkupnine misli se na uplatu kupca, a tek onda slanje ka istom od strane prodavca. U tom slucaju je postarina manja jer nema usluge prenosa novca.

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

pogledaj malo bolje slucajeve o kojima se prica

svi su bili "ti meni posalji robu, pa ja tebi dam pare ako mi se svidi" u prevodu nikad

Poslednja izmena:
pogledaj malo bolje slucajeve o kojima se prica

svi su bili "ti meni posalji robu, pa ja tebi dam pare ako mi se svidi" u prevodu nikad
Pa onda bi isto bilo kao kada prodavci traže uplatu unapred: "Ti menu uplati a ja ti možda pošaljem robu a možda i cepanicu". Samo "Čist račun, duga ljubav", ja ne pristajem ni našta drugo.

pa naravno... ali uvek ce oni naci opravdanja da traze da se njima veruje i da se salje roba ili pare na nevidjeno, to je takav mentalni sklop

ja da nisam cuo ovde to na temi, u zivotu ne bih pomislio da tako nesto postoji

Ljudi koji ovo kupuju su za lecenje :)

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Haha, ako je ovo vrhunska replika, kako onda izgleda losa? Na stranu to kakav pristojan telefon moze da se kupi za 100E.

Ma to je S3 ili slicno, nidje veze.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kakav S3 ovo liči najvise na one prve Samsunge na touch.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Lici na ovaj :D
Samsung-ACE-Galaxy-S5830.jpg

pise neko pre par stranica kako je bez veze kada se neki prodavac na kp izrazava u mnozini i pominje neke kolege

danas bukvalno pitam za neku futrolu za macbook 2010 unibody, dobijem odgovor da prodavac ili radnja nema futrolu za taj model
pitam onda sta znaci MacBook 13.3 White u nazivu oglasa i dobijem odgovor da mi je jedino resenje da koristim univerzalnu futrolu od 7 INCA -.-
na pitanje kako misle da stavim laptop od 13.3 inca tu, dobijam odgovor da je kolega sigurno pogresio

inace cela konverzacija se odvija u roku od 3 minuta, neverovatno je da sam ja tu pricao sa nekim razlicitim kolegama

Ovo je specijalni model Lansitanje - "Nem"

slika.JPG

I vrlo povoljna[emoji23] [emoji23]

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Covece ja moju audigy 2 zs platio 10e, al cu sad da je prodam [emoji33]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

udjem malo na poruke, cisto da vidim profile raznih nakupaca, preprodavaca i lesinara koji su pokusavali da mi bukvalno otmu robu u proteklih nekoliko godina i evo 30min ne mogu da prestanem da citam negativne ocene

negativnih ko kisa, svaka negativna vodi na profil nekog drugog sa jos vise negativnih... ne zna se ko je nepismeniji i nekulturniji

to su neke najprimitivnije uvrede i najbednije prevare... sramota

Okaci neki screen :)

Može li u inbox preporuka za neke proverene prodavce bele tehnike? Hvala i nadam se da ovakav post nije protiv pravila teme.

Одем ја на купујем-продајем да видим неки новији монитор са HDMI улазом и налетим на оглас који има само услове продаје. Боже ме сачувај оваквих "професионалаца"! Овог сигурно не би звао!

https://m.kupujemprodajem.com/razni...-cenama-46072755-oglas.htm#mhs0-1494339265807

Ne vidim tu neki problem?

Izdeklamovao je njegove uslove prodaje sasvim korektno.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno