amdpower
...on thin ice...
- Učlanjen(a)
- 27.09.2010
- Poena
- 325
https://www.kupujemprodajem.com/Iphone-7-32gb-simfree-matte-black-NOV-46238921-oglas.htm
Nov, nije koriscen, napravljeno je samo par poziva:wall::wall::wall::wall:
Kom članu zakona?Uh...to ce tesko da bude, nemaju pravo da ti traze LK po zakonu.
Kome moramo da pokažemo lična dokumentaČlan zakona?
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1Ali da ne bude zabune, Posta, KupujemProdajem i sl pruzaju ugovorenu uslugu pod njihovim uslovima, nema licne karte, nema ni usluge, na to imaju pravo ali nemaju pravo da te na silu legitimisu i na silu pruze uslugu.
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
Sve sto se objavi, podlozno je komentarima, slobodno proveri navedeno pa ih demantuj. Taksativno su nabrojali zakone i clanove koji regulisu ono sto si pitao i zahtevao. U dva navrata si pitao koji clan i sad kad dobijes na gotovo nisi zadovoljan a ja postadoh "google strucnjak" zato sto sam potrosio svoje vreme da potrazim nesto sto je tebi bilo potrebno. Vidis mislio sam da je jedna od funkcija foruma da pomognes nekom, ocigledno da sam pogresio.@Dr Sidious
Ne bih da komentarišem tekstove preuzete sa 99posto.org
Lako je biti google stručnjak, ali poenta je da se daju paušalne izjave "nemaju pravo da vam traže LK" a to apsolutno nije tačno
Svako može da vam traži LK, nekom moraš pokazati, a nekom ne moraš
@Dr Sidious
Ne bih da komentarišem tekstove preuzete sa 99posto.org
Lako je biti google stručnjak, ali poenta je da se daju paušalne izjave "nemaju pravo da vam traže LK" a to apsolutno nije tačno
Ovo što si ti preneo je tačno, ali kakve to veze ima sa tvrdnjama ova 2 člana foruma gore? Oni su nešto tvrdili i pominju zakon, pitao sam ih po kom članu jer unapred znam odgovor, takav član zakona ne postoji.
Baš tako.
Što će reći, policajac i komunalac imaju pravo da ti je traže i ako im padne na pamet, onako, radi fore, MORAŠ da je pokažeš.
Svi ostali isto imaju pravo da ti je traže na uvid, NE MORAŠ da je pokažeš, ali taj koji ti je traži isto tako ne mora onda da ti, zbog nepokazivanja, izvrši datu uslugu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari