Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
50e za fals plocu, haha.

Bitno da je rutovana i da radi quad kao sony z3 i lg g3 :))))

Btw evo slike da ima u steku kad se prebrise oglas

e72e39b1ca1ed6bbfafc5453de02fae2.jpg
83d7886f362f9282adad6e11ec725666.jpg

Sent from my iphone using Tapatalk

Meni je sinoc neki preprodavac poslao veoma ljubaznu poruku da li mogu njemu da prodam telefon po nizoj ceni jer je preprodavac i vec ima kupca po toj ceni koju sam ja stavio :D

Meni je sinoc neki preprodavac poslao veoma ljubaznu poruku da li mogu njemu da prodam telefon po nizoj ceni jer je preprodavac i vec ima kupca po toj ceni koju sam ja stavio :D
Ne znam dal da se smejem ili plačem [emoji23]

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Kupim juce knjigu na kp. Nova nekoriscena. Stize mi danas ocajno istampan pdf knjige, pola se ne vidi, pola po dijagonali stampano :D Udjem na nalog korisnika kad on stanca to na veliko. Pogledajte korice knjige :D Mrzelo ga i toner da zameni. Ne budem lenj nego nadjem i pdf koji je istampao :D
Cime se sve ljudi bave, pa to je strasno.
4573b020e3ed706d5d9436e87272a2c1.jpg

Poslednja izmena:
Kupim juce knjigu na kp. Nova nekoriscena. Stize mi danas ocajno istampan pdf knjige, pola se ne vidi, pola po dijagonali stampano :D Udjem na nalog korisnika kad on stanca to na veliko. Pogledajte korice knjige :D Mrzelo ga i toner da zameni. Ne budem lenj nego nadjem i pdf koji je istampao :D
Cime se sve ljudi bave, pa to je strasno.
4573b020e3ed706d5d9436e87272a2c1.jpg
Sudeći po svemu, nije je ni pročitao !!

A i nije imao potrebe, u Srbiji si uspesan ako nekog prevaris, zavrnes, tako da covek(prodavac) nije ni morao da je cita, prirodno je "uspesan" u Srbiji.
Cast izuzecima za koje moja gore izneta tvrdnja ne stoji.

Mene je prevario Emir Mujezinovic iz Brodareva (opstina Prijepolje) ulica Mehmed Pase Sokolovica 1-2. (Adresa mu je prava) narucio sam Sony Z3 koji je kostao 200e i stigao mi telefon za ostecenim ekranom, zvucnik za muziku ocaj, i ni jednu karticu nije mogao da procita. Naravno blokirao me je, ja sve sto sam mogao je da mu prijavim nalog na kp. Policija nije htela nista da uradi a doticni mi je jos pretio "jel znas ti ko sam ja mamicu ti j**em?" Malo je reci sta cu da mu radim samo da prodje jos malo vremena. Pa makar otisao malo da odlezim u ime toga. Ta prevara se desila prosle godine. Ali nemam nameru da zaboravim

Od tog prvog lika sam naseo fino i tu sam ja kriv i toga sam svestan. Al ovaj Emir je bio profi. Jos mi ostavi covek pored svega i svoj fb profil kako bih ja bio siguran da je sve "u redu". Bezobrazluk i pored toga sto je kriv ne prastam.

Postoje ljudi i koji licno varaju. Drugar je isao u Zemun da pazari note 3, i stigli mi tamo i sad fon sve u redu imao lik i opremu uz njega al je bio prilicno cudan i ponasanje mu je bilo jako jako cudno. I mi sta cemo drugar osetio da nesto nije kako treba i batali on to. Posle 10-ak dana taj prodavac blokiran. Sta se tu desilo nikad nismo saznali al eto.

Ovde na forumu ste kacili lika z-techics, lika koji prodaje telefone i ima bas brda pozitivnih ocena i ni jednu negativnu. Kupim ja od njega iphone 5 kad ono kamera malo radi a malo ne radi, a blic mrtav skroz. U pocetku mi se cinilo da me je vozao par dana pa sam mu blokirao nalog na kp, nakon toga decko se javio, nasli se licno i odradio mi i blic i kameru i posteno se izvinio i objasnio mi je da ne stize da proveri svaki tel.

Ima li ko iskustva sa ostvarivanjem garancije kod master pc shop?

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Pobrisan off.
Nastavite u normalnom tonu da ne bi doslo do poena.

@djordjesl
Daj ime i link do naloga, da se ostali ne zeznu.
Je li dozvoljeno da postavim? Naravno da hocu, ako jeste. Mozete ga naci ako ukucate naslov knjige. Ima par hiljada oglasa, nisu sve isti nickovi i brojevi telefona. Sve su knjige kucna radinost

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Okaci nalog

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Pa prodaje se kao suvenir.

Ipak je to Iphone, verovatno je i 80e malo.

Znaci jedini potencijalno ispravan deo zadnja kamera i baterija, mada je i pitanje da li to radi [emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno