Ne znam dal da se smejem ili plačem [emoji23]Meni je sinoc neki preprodavac poslao veoma ljubaznu poruku da li mogu njemu da prodam telefon po nizoj ceni jer je preprodavac i vec ima kupca po toj ceni koju sam ja stavio![]()
Pa promajom
Sudeći po svemu, nije je ni pročitao !!Kupim juce knjigu na kp. Nova nekoriscena. Stize mi danas ocajno istampan pdf knjige, pola se ne vidi, pola po dijagonali stampanoUdjem na nalog korisnika kad on stanca to na veliko. Pogledajte korice knjige
Mrzelo ga i toner da zameni. Ne budem lenj nego nadjem i pdf koji je istampao
![]()
Cime se sve ljudi bave, pa to je strasno.
![]()
Meni je sinoc neki preprodavac poslao veoma ljubaznu poruku da li mogu njemu da prodam telefon po nizoj ceni jer je preprodavac i vec ima kupca po toj ceni koju sam ja stavio![]()
Pa valjda kao i kod svakog "madjara",imas garanciju i bice ostvarena dok su u biznisu.Ima li ko iskustva sa ostvarivanjem garancije kod master pc shop?
Sent from my Nexus+6P using Tapatalk
Je li dozvoljeno da postavim? Naravno da hocu, ako jeste. Mozete ga naci ako ukucate naslov knjige. Ima par hiljada oglasa, nisu sve isti nickovi i brojevi telefona. Sve su knjige kucna radinost@djordjesl
Daj ime i link do naloga, da se ostali ne zeznu.
Pa uneta je ocena sada a to ignorisanje je stara taktika.LINK do profila sa ocenama. Juce sam ga ocenio negativno, podneo prijavu administraciji. Jos nisu uneli oceni, on mi je napisao da vratim knjigu danas, juce je ignorisao poruke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari