Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da ste vi administratori taj sajt bi propao odavno...

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Lik se zeza, a to sto vi sve priamte k srcu, to je vec druga stvar :)

Nebi taj dobro prošao kod mojih mačaka, jedna od njih skida i goluba u letu.

Reci cu mu da doda da za taj deo grada u kome zivis, ne vazi ovo za macke :D

Sem ako nisi u Torontu, onda nema brige :)

Prilicno neduhovit oglas, dzabe mu trud.

A oni "pismeni" su kao duhovitiji. Čovek se sprda malo, ništa loše u tome.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Nista lose, samo kazem da je neduhovito.

Čovek se potrudio da se istakne u moru drugih.
Podržavam!

Kada neko sakriva sve svoje oglase, ranije ukucam njegov id i nick i otvori :), se, a izgleda vise ne moze?
Bah, poceli su uvode red gde ne treba, meni je poenta tome da si na pijaci i hoces sve da vidis sta prodavac nudi :/

Mozda je ispao duhovit ali no jedan ozbiljan kupac nece da gubi vreme sa citanjem sastava na nivou osnovne skole. Oglas treba da sadrzi tehnicke karakteristike uredjaja, kada je rec o tehnickim uredjajima, uslove kupoprodaje, da li ima pisanu ili radnu garanciju i nista vise. Svaka cast za ulozeni trud, ali nepotrebno.

Sent from mTalk Lumia 640XL

I to je tacno, al ne može mu se ni zameriti.

Kada neko sakriva sve svoje oglase, ranije ukucam njegov id i nick i otvori :), se, a izgleda vise ne moze?
Bah, poceli su uvode red gde ne treba, meni je poenta tome da si na pijaci i hoces sve da vidis sta prodavac nudi :/

Sad preprpdavci sa KP mogu da se sakriju bolje.
Sa jedne strane Otkup jeftino oglasi a sa druge strane Prodaja skupo oglasi :).

Ovde je izgleda najveci kriminal kupiti jeftino a prodati skupo. Jel vas boli sto je neko uspesan u tome ili sta? Vidim da je ovde 90% polemike na kontu toga.

Kao da ih neko bije po ušima da kupuju i prodaju takvim likovima.

Verovatno žale što nije obrnuto. Tj pate što oni ne mogu da se zezaju sa nekim hardverom 6 meseci pa da ga zavale po ceni u našim radnjama,a da ga kupe po cenama u HU bez afe.

Poslednja izmena:
:) Tema je zapoceta 03.03.2014. na osnovu prevare clana sa foruma, danas je 23.02.2017 :) , prozivan sam i ja na konto ove teme kao ne pismen, prevarant i ko zna cega ... Treba li komentarisati nekog ko nista ne radi vec sedi za kompom i bleji u ekran, davajuci savete drugima misleci da je izmislio toplu vodu ...
Ja kao neko ko se bavi necim (neki se ne bave ni sa cim "Paraziti" ) nikoga u zivotu nisam prevario jer je moj obraz cistiji od njihovog pljuvanja iz njihovih mozgova...
Ko zeli proda, ko ne zeli prodaje sam... ucene ne postoje vec ponude , Prodavac prodaje, kupac ako zeli kupi ako ne poljubi i trazi dalje ...
Udjes u trzni centar i vidis patike od 10000 din novog modela za prolece, odes u jesen i kupis ih za 3500-4000 din, zar to nije Prevara prodavca :)

Ako neko ima bilo sta sto ga zanima neka mi se obrati, raspolozen sam za dialog :)

E moj druže, ne razumeju oni to, džaba se trudiš :)

Mozda je ispao duhovit ali no jedan ozbiljan kupac nece da gubi vreme sa citanjem sastava na nivou osnovne skole. Oglas treba da sadrzi tehnicke karakteristike uredjaja, kada je rec o tehnickim uredjajima, uslove kupoprodaje, da li ima pisanu ili radnu garanciju i nista vise. Svaka cast za ulozeni trud, ali nepotrebno.

Sent from mTalk Lumia 640XL

Sve sami ozbiljni kupci i prodavci na KP :)

Neko ce mozda bas zbog ovakvog opisa kupiti, a neko nece. Uglavnom, oglas sam okacio cisto da vidim reakcije forumasa.

Drugar moj ili ne, lepse mi je videti ovakav oglas, malo drugaciji i pravopisno ispravan nego prodajem kompIJuter, BESTIJA, azdaja, zver i oglase ostalih preprodavaca za nerealne cene

Ko zeli proda, ko ne zeli prodaje sam... ucene ne postoje vec ponude , Prodavac prodaje, kupac ako zeli kupi ako ne poljubi i trazi dalje ...

jako cudno da ovo kaze neko, ko kada mu odbiju uvredljivu ponudu, smara sa 300 poruka i izmislja svakakve price

prodaje se potpuno nova ram memorija za laptop od 4gb za 1800 din sto je dosta ispod cene nove, izvadjena iz laptopa cim je kupljen da bi se stavila veca
ti nudis 1000 i trazis garanciju i ako u oglasu pise da je izvadjena iz laptopa, sto znaci da je garancija na ceo uredjaj, a ne na pojedinacne delove...
kada ti se ponuda odbije, jer je uvredjiva, smaras sa bezbroj poruka kako predmet nikad nece biti prodat i kako si ti iskusniji i kako mora da se predmet proda tebi
kada ti se kaze da prestanes uznemiravas, pravis se lud i pokusavas da ispadnes smesan i da na taj nacin vredjas

predmet je prodat posle nekoliko sati za 1800 din, kupac zadovoljan

sa druge strane, kao prodavac prodajes svakakvo djubre, u koje se navodno ne razumes(kao onaj izubijani MacBook) i to po ceni po kojoj se prodaje potpuno ispravan i neostecen isti taj predmet(120e si trazio tada, ako ne i vise), nemas nikakve garancije, cak nisi siguran ni da li je uredjaj potpuno ispravan

i onda ti smeta kada te neko pominje?

ako ti smeta, ti prestani da budes licemer, ne tretiraj druge onako kako ne bi voleo da tretiraju tebe, pa niko nece imati zasto da te pominje

Poslednja izmena:
Kako to aleksandra a pišeš u muškom rodu? :d Jel to u skladu sa novim tendencijama? E moj Željko, nisko si spao.

Za razluku od nekih ja iza tog imena imam cerku i dva sina od nekih ovde koji ce zavrsiti na ovom forumu sa sedom kosom bez iceg :)

Pokrenuta tema je bila Prevara... "Pismeni" ce zavrsiti sa nekom upecanom ribom od 34kg sa okom kao jaje :)

Pod Pismen se podrazumeva i citanje Teme otvoren 03.03.2014. od samog pocetka .... :)

Moj obraz je cist, a vas :)

U bre ljudi ubiste coveka, ne kapiram ko je Zeljko(verovatno neki stari clan) ali nije ni bitno, sateraste Aleksandru u cosak.
Budite dzentlmeni malo :) budite blagi.
P.S.
Jel to gospodjica/gospodja 74-to godiste ili ima 74 godine.
Ne kapiram.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno