Dimitrije, Dimitrije, sine mitre.https://www.kupujemprodajem.com/DRO...in-D4-RC-VR-NAOCARE-GRATIS-43060026-oglas.htm
Drugarov oglas, isprobava nove nacine prodaje![]()
Kada neko sakriva sve svoje oglase, ranije ukucam njegov id i nick i otvori, se, a izgleda vise ne moze?
Bah, poceli su uvode red gde ne treba, meni je poenta tome da si na pijaci i hoces sve da vidis sta prodavac nudi :/
Mozda je ispao duhovit ali no jedan ozbiljan kupac nece da gubi vreme sa citanjem sastava na nivou osnovne skole. Oglas treba da sadrzi tehnicke karakteristike uredjaja, kada je rec o tehnickim uredjajima, uslove kupoprodaje, da li ima pisanu ili radnu garanciju i nista vise. Svaka cast za ulozeni trud, ali nepotrebno.
Sent from mTalk Lumia 640XL
E moj druže, ne razumeju oni to, džaba se trudiš
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ko zeli proda, ko ne zeli prodaje sam... ucene ne postoje vec ponude , Prodavac prodaje, kupac ako zeli kupi ako ne poljubi i trazi dalje ...
prozivan sam i ja na konto ove teme kao ne pismen, prevarant i ko zna cega ...
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji24] [emoji24] [emoji24] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
Kako to aleksandra a pišeš u muškom rodu? :d Jel to u skladu sa novim tendencijama? E moj Željko, nisko si spao.
Kako to aleksandra a pišeš u muškom rodu? :d Jel to u skladu sa novim tendencijama? E moj Željko, nisko si spao.
Sirota deca, njih troje dele jedno ime, a uz to je samo jedno od njih zensko.Za razluku od nekih ja iza tog imena imam cerku i dva sina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari