Sta odgovoriti """"kupcu"""" koji ponudi nešto sto vredi 8000 din (nema jeftinije na KP od toga) za duplo manje para ?
Sta reci a ne uvrediti mu celu lozu![]()
Kako se prijavljuje neregularno dobijena negativna ocena, dole desno kao "Problem" na koji niko iz administracije ne odgovara ili kao "Prijavi prevaru" ?
Kontaktira me clan za predmet koji prodajem, preko KP poruka u vecernjim satima i dogovorimo se oko slanja sutradan pouzecem i to preko AKS sluzbe jer zivi u nekoj zabiti bez ulice, inace saljem postexpressom iskljucivo. Posaljem ti ja sutradan ujutru i odem na put kolima ne stigavsi da mu javim da je poslato, racunam javicu uvece, kad on negde oko 18h salje poruku na KP "sto se ne javljas na telefon" i "otkazujem porudzbinu!!!" ja objasnim da je tel ostao u kolima i nije ni bilo signala i da sta god ima da kaze ili pita ucini preko KP poruka medjutim nema odgovora, samo su stizale sms poruke o propustenim pozivima i odmah kontaktiram AKS emailom (na zalost upoznat sam sa procedurom) da se stornira posiljka misleci da nije napustila lokalni magacin medjutim otisla je za glavni magacin -.- svejedno oni posalju zahtev za storniranje a ja blokiram clana da ne gubim zivce bzv jer nije skroz i vinklu niti zelim bilo kakav kontakt sa takvom personom, kad ono kasnije dobijam negativnu ocenu od njega sa veoma smesnim obrazlozenjem da se "nisam javio na telefon 10 puta" - a navro u sat vremena zvao ko blesav, iako mu posiljka sutradan stize, a jedini ostecen sam ja, da je uplatio unapred pa i da razumem ogorcenost ali ono je komedija, a jos veca komedija da je KP objavio onakvu ocenu a nije ni doslo do kupoprodaje tako da gaze sopstvena pravila, niti postoji validan razlog za negativnu ocenu...jos ja ispao covek nisam hteo njemu da kucam negativnu pored svega i eto ti sad...7 god mi je star nalog sa gomilom pozitivnih i KP administracija ni da odreaguje na dve zalbe sa maksimalnim mogucim detaljima i o mom nalogu i o oceni i celoj situaciji itd, pa da pitam kako da prijavim administraciji a da neko vidi i odreaguje...?
uopste nije morao da javi da salje ako su se dogovorili
zamisli tok radnje
1: dobar dan imate li to i to na stanju?
2: imam
1: posaljite onda na tu i tu adresu
2: vazi, saljem sutra
nema tu nista da se dalje pise i dogovara
Dosta puta mi se desilo da se dogovorim tako, ljudi sa 1k+ pozitivnih, ne posalju, a izgovor im bude da su bili u guzvi. Ja kad sam slao par stvari, javim i dam kod za pracenje, sta mi tesko? Pa taj covek mi donosi neki prihod, moram da ga ispostujem maksimalno.
Njemu paket nece da se teleportuje nakon sto mu javim da je poslato, dogovor je ispostovan sto se tice slanja bilo ja poslao u 10 ili u 16h, to ne menja stvari, stize mu sutra i moj deo je odradjen, javljeno mu je pridvece cim sam bio u mogucnosti, a u pitanju je glupost tako da mu nije bilo hitno sigurno, a i da jeste to nista ne bi promenilo jer se salje danas za sutra. Ako je ispostovan dogovor po tebi za negativnu ocenu onda svaka tebi cast
Kad kupujes u jednoj od poznatijih PC prodavnica niko i ne javi da je poslato, a cesto se salje posle par dana tako da moras da gledas u pasulj kad ce stici pa se niko ne zali, kolko god da je hitno, ako cemo tako![]()
A onda se pitate zašto smo tu gde smo, kriva nam država, političari...Sa bezobraznima samo treba biti bezobrazan. Drugačije ne ide.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari