Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od postovanja ovde nema vajde.

Prijaviš KP timu i čekamo svi zajedno reakciju.

Verovatno bi ga nekako kaznili, blokada naloga i slično. Bar se nadam.

Malo sutra - gledao sam gomilu naloga gde su ljudi sa 15-20 pozitivnih ispalili nekoga za prodaju i dobili negativne, a ja lada sam ocenio lika negativno sto ima oko 250 pozitivnih (jer me ispalio) ocena je obrisana (preciznije nije se nikad ni pojavila, niti sam dobio poruku). Kontaktirao kp da pitam zasto, a odgovor je bio da negativnu ocenu mogu samo dati ako se prodaja obavi, a kada je ispala u pitanju nista... KP stiti preprodavce, jer im isti donose posetioce i aktivni su - stvar je prosta jer im je to biznis logika, a to nazalost prolazi u Srbiji, jer ljudi nemaju obraza da pokazu srednji prst i ne idu vise na isti sajt. Vise puta su pokazali da nemaju morala, i da rade u manje vise sivoj zoni (bilo je diskusija na fb sa osnivacima), gde je bilo u sustini mi ne znamo da li je to svercovana roba i zato je legalno (iako kp te prodavce prikazuje kao pravna lica, a isti nemaju registrovanu firmu/pib/mb niti izdaju fiskalni).

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zbog ovakvih stvari je i limundo-kupindo ostao bez dobrog dela prodavaca a i kupaca.
Cekamo da vidimo ko ce zakopati kp.

Znas tko ce ih zakopati nikad,nitko zato sto su legalni i potkovani zakonom a nije ni logicno dati ocenu ako nije doslo do kupovine jer kad bi se davale ocene za ispale to bi bilo stvarno mnogo,isto tako za polovnu robu ne treba ti bilo kakva firma,jer recimo prodajes svoj polovan auto pa moras da otvoris firmu.Ista je stvar na buvljacima,zato postoje i kupuje se nenormalno,licno svojim ocima video.

Znas tko ce ih zakopati nikad,nitko zato sto su legalni i potkovani zakonom a nije ni logicno dati ocenu ako nije doslo do kupovine jer kad bi se davale ocene za ispale to bi bilo stvarno mnogo,isto tako za polovnu robu ne treba ti bilo kakva firma,jer recimo prodajes svoj polovan auto pa moras da otvoris firmu.Ista je stvar na buvljacima,zato postoje i kupuje se nenormalno,licno svojim ocima video.

Prodas jedan auto bez firme, ako prodajes vise otvoris autoplac. Dosta njih se predsavlja kakoimaju servise i prodaju racunare, dovoljna jenjedna prijava za neizdat racun.
Naravno, nije to lak posao, treba srediti te masine,popraviti, ocistiti, ali trebaju da imaju normalnu komunikaciju sa kupcima, ne da se osile.

Sent from mTalk Lumia 640XL

Za garanciju moeas imati fiskalni racun, pisana garancija ti u sustini ne znaci nista bez racuna.

Da, znam to, moze i fotokopija racuna, ali me cudi sto negde uz racun ima garantni list, a negde ugovor, a svi sa Telenora, valjda bi trebalo da svaka poslovnica daje isto...

Za reklamacije ti je najbolje direktno u ovlasceni servis, jer nosenjem u poslovnicu samo produzavas rok resavanja problema.
Ali da, mozes u bilo koju poslovnicu da nosis.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.

I to sam procitao, mislim da je neko cak dobio i zamenu telefona u servisu i to bez lica na koga se vodi ugovor...
Kod mene u gradu nema ovlasceni servis za Samsung mobilne telefone...:)

Hvala na odgovorima!

Ja sam obnovi ugovor kod Telenora preko web shop-a i nisam dobio fiskalni racun,samo ugovor.

Послато са Le X620

I ja sam isto tako obnovio ugovor kod MTS-a, poslali mi iPhone SE post express-om, potpisao papire u pošti na licu mesta, dobio neotpakovan iPhone i to je to. Nema nikakvog fiskalnog računa, samo ugovor.

Morao bi da ide fiskalni, makar telefon platili 1 dinar. Ugovor regulise odnos izmedju stranaka, ali tehnicki uredjaj se ne dobije dzabe jer i 1 dinar je neka cifra.

Sent from mTalk Lumia 640XL

Obožavam KP. Nisam ništa prodavao neko vreme i oglasim Cooler Master MasterKeys Lite... javlja mi se lik s pitanjem da mu sačuvam komplet jedno tri meseca da skupi pare.

Ja na takva pitanja uvek odgovorim ljubazno da nema problema i da cu cuvati sve dok neko ne donese pare.

I ja sam isto tako obnovio ugovor kod MTS-a, poslali mi iPhone SE post express-om, potpisao papire u pošti na licu mesta, dobio neotpakovan iPhone i to je to. Nema nikakvog fiskalnog računa, samo ugovor.
Ista situacija kod meme, naručio preko neta stigao telefon sa ugovorom i to je to. Kasnije sam ostvario prava reklamacije bez ikakvih problema. Jednostavno imaju u sistemu da si uzeo baš taj uređaj i to je to.

Capture.JPG

Nisam bio prisutan, samo su mi pričali, da je bacila varnicu i uništila matičnu ploču.

:p

Ali ova je "luče belopalanačko" - Bata "Šejn" :D

https://www.kupujemprodajem.com/JBL-L112-Loudspeaker-43334224-oglas.htm?filter_id=122

cheme 3 ways, 3 loudspeaker bass-reflex scheme, and a bookshelf type Using unit For low-pass: 30cm aperture cone type (128H)
For mid ranges: 13cm aperture cone type (LE5-12)
For high regions: 2.5cm aperture dome shape (044) Allowable input 100W (IEC specification) Impedance 8ohms Cross over frequency 1100Hz, 3700Hz Output sound pressure level 89dB/W/m Level control Succession good transformation (a mid range, high region) Dimensions Width 362x height 622x depth of 333mm Weight 25kg (at the time of an original packaging) JBL-L112 Loudspeakers prodajem kutije navedene u oglasu u potpuno ispravnom stanju nista na drajverima nije radjeno niti popravljano SLIKE orginalne od kutija sto se prodaju molim samo ozbiljne koji znaju o kakvim se kutijama radi i da nekomentarisu dal vrede taj novac ili ne kome je mnogo nemoj da zove nek ceka kad budu jeftinije zamene me neiteresuju samo poziv na poruke ne odgovaram prodaju se sa svojim orginalnim stalcima

^
Nisam siguran ali mislim da reklamiranje nije dozvoljeno u ovoj temi!

Reklamiranje :D pa čovek je nepismen :D

nema tačka, zarez, krezuba Srbija sa zvučnicima od 1k

Ma pa to nije ništa čudno, takvih imaš danas na svakom koraku,
Nego sam mislio na to što si iskopirao text oglasa i stavio link bez ikakvog komentara, ja pomislih da je cena u pitanju, malo mi to izgleda kao veličanje praistorijskih zvučnika ali ok, čovek može da traži i polugu zlata ako hoće, možda mu se jednostavon ne prodaju al ga žena naterala da ih stavi u oglase :d

Ja volim taj stari zvuk. '80s i '90s. Uskoro ću da napravim temu "šta do 300e"

- Magnat All Ribbon 10
- Pioneer HPM 60 - 100
- Jbl l 50 - 80
- Yamaha NS
- nešto drugo ....

Zato i pratim te oglase. Problem je što nema šanse da se sve čuje u isto vreme.

Pa očekujem da ako je čovek poznavalac zvuka, i ako već ima tekvu robu, da može makar da napravi rečenicu sa zarezom i tačkom. O spajunju reči da ne pričam :D

@Drakenzen, Daj tvoj link ka KP :D
možda i ukapiramo zašto se sam prozivaš :D

Ja volim taj stari zvuk. '80s i '90s. Uskoro ću da napravim temu "šta do 300e"

- Magnat All Ribbon 10
- Pioneer HPM 60 - 100
- Jbl l 50 - 80
- Yamaha NS
- nešto drugo ....

Zato i pratim te oglase. Problem je što nema šanse da se sve čuje u isto vreme.
Aj otvaraj tu temu. [emoji1]

Nedostaje mi još 50-100€ + izvesti tako da se žena ne razvede od tebe :D

U stvari, možda je pravi izraz "da se opasno ne naljuti na tebe" :)

Poslednja izmena:
Otvori ti temu. Ništa ne košta da teorijski sklapamo best buy budget audio komplet. [emoji2]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno