Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko možda ima preporuku za parfeme? Može i na PM, vidim da su na KP pola cene u odnosu na radnje, samo se plašim da nisu neke fusare, znači treba mi neko siguran. :-D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Nije ovo tema za to, ali na ovom forumu preporuka važi za strawberry sajt (vraćaju i carinu i pdv). Pogledaj detalje u odgovarajućoj temi u ovom podforumu (search :)).

Kupio sam od ovog lika laptop https://www.kupujemprodajem.com/537363-1-nikolic-svi-oglasi.htm naravno oglas je obrisan , nebitno koji je , 7 tasteta na tastaturi nisu radila , narucio sam novu tastaturu , takodje 2 mrtva piksela ima na ekranu , takodje se greje , najverovatnije nije ko zna kad menjana pasta , trazio sam mu 2000 dinara da mi da za tastaturu nije hteo , jedva je pristao 500 dinara i jos mi nije poslao a trebao je u cetvrtak , mrka kapa da ce mi stici i u ponedeljak , on tvrdi da je se to u transportu desilo za tastaturu da su otkazali ti tasteri , pa i da se desilo u transportu ti si poslao duzan si stetu da nadoknadis kupcu.
Lepo je što si mu i pored toga dao pozitivnu :)))

Dao sam sa bratovim nalogom , danas mi opet salje da ce poslati 500 dinara ali ne moze sada u guzvi je , danas sam provalio da mu je bio zaribo kuler od prasine i nije radio ja vidim nesto tih a ono ni ne radi zapekla prasina , produvao sam i lepo vrti , mada je preporuka zamena paste ali sad nemam vremena , po oglasima bih rekao da je automehanicar(po 2 nedelje mu stoje neki oglasi sa 0 pregleda) , mogla je i gora prevara da bude kao ova gore iphone za jaknu :)

Postavljaj te slike, ne linkove. Link obično bude izbrisan za nekoliko sati, slika ostaje.

Da ali njima platis recimo 30e i to je to, ovaj trazi koliko trazi plus sam placas carinu. Koju mi on to uslugu nudi i naplacuje trecinu cene narucene stvari.

I ko odgovara ako item ipak ne stigne ili stigne oštećena? Hoće li on da se ganja sa njima ili je i to kao i carina na teret pravog kupca?

Pa kakve to veze ima, ako je dobar s drugih aspekta... Ionako je samo jednu (ali vrednu) grešku napravio [emoji23]

Bilo je to vec par strana unazad :D

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ali kabal ispravan i nov novcijat a sto scaniom presao preko grafe to nema veze

Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk

Kp je sajt iz buducnosti ;)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Back to the future.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Upalio bih i Google i Microsoft i cigaru, ali i dalje ne kapiram šta si hteo da kažeš?
Aha, kliknuo na link iznad pa ukapirao. Ipak, nisam impresioniran.

Sent from my Redmi 3S

Poslednja izmena:
Ako si sve to uplaio onda ne znas da koristis kako treba ;)

Nisam ni ja impresioniran.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno