Ima leka i za te shabane, samo porucis sa vise strana i da im roknu duplu postarinu, pa nek se cesuRealno pisana garancija je cista glupost. Dosta tehnike sam kupovao iz Subotice iz Madjarske, naravno nikad nikakav garantni list nisam dobio. Uvek sam trazio da mi posalju tu pisanu garanciju cisto da vidim kako izgleda, uvek sam dobio smesak u porukama
Hvala Bogu do sada mi se nikada nista nije kvarilo i bilo je u redu. Kupovina na KP je rizik i smatram da ako je proizvod duplo jeftiniji nego u prodavnici onda se isplati. Ja sam recimo pre tri godine kupio nov 3D TV tri puta jeftinije nego u prodavnici. Covek je bio maksimalno korektan i reko kako u stvari i funkcionise garancija. Sto svi znamo moramo da vratimo uredjaj pa onda oni reklamiraju itd itd. Nekoliko puta sam komentarisao da me izludjuje brisanje negativnih ocena pojedinim prodavcima. Ali to je internet buvljak![]()
https://www.kupujemprodajem.com/Hitno-Procitajte-opis-41290199-oglas.htm?filter_id=1417
Neko resio da se sprda s decacima.![]()
+1000.Desp te iz prve rečenice moraš svećom da tražiš... Kp su okupirali preprodavci
+milionDesp te iz prve rečenice moraš svećom da tražiš... Kp su okupirali preprodavci
Dosta tih nezaposlenih ima san da prodaje maglu kao oniPakao koliko preprodavaca na kp. Ali valjda je tako u zemlji koja je extremno siromašna i gde je nezaposlenost preko 30%
Apsolutno se slažem sa timeDesp te iz prve rečenice moraš svećom da tražiš... Kp su okupirali preprodavci
Nemam ja nista protiv preprodavaca nego protiv lopova i lazova a takvi su i obicni clanovi KP-a!
Pogledajte koliko ne realnih cena telefona ima ok mogu da traze koliko hoceNeko nece da se cima za par evra vise nedelju,dve i proda odmah a taj preprodavac se cima da zaradi neki prokleti dinar.
Problem su lazovi i prevaranti zajedno sa KP administracijom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari