Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sretna je na hrv. a na Srpskom Srećna. Mada mislim da to veze nema. Bitna je namera.

Sretna je na hrv. a na Srpskom Srećna. Mada mislim da to veze nema. Bitna je namera.
Ja sam iz porodice gde bi trebalo da se koristi "sretna" (otac bunjevac), ali se ježim kad mi neko tako napiše, jer mi jednostavno "srećna" lepše zvuči :) dosta pravoslavaca ovde na severu tako piše (sretna) no, stvarno je bitna namera a ne ko je odakle i šta je :)

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Svasta nesto glupo pise po internetu i ne treba svemu pridavati paznju. Srećan ti je od Vuka a mi cemo uskoro happy govoriti i pisati kako smo krenuli...

Sta mislite o ovoj ponudi,pitao sam za sliku racuna,medjutim oglas je obrisan...

1.PNG

Ti sa malo ocena vole da uvale kosku , pazi se , samo licno preuzimanje i radna garancija barem 7 dana ako hoce ako nece ne mora.

Ti sa malo ocena vole da uvale kosku , pazi se , samo licno preuzimanje i radna garancija barem 7 dana ako hoce ako nece ne mora.
Da moze licno nebi bilo problem,samo sam hteo da cujem misljenje u vezi slicnih ponuda,meni bar su ovakve ponude sa jos malo ocena veoma suspicious :)

Jel vam radi sajt? Meni nesto ucitava po par minuta

Meni dobro učitava i radi ali možda stvarno nešto rade, naručio sam 3 stvari od 3 prodavca i ni jedan ne odgovara.

Da li je neko imao iskustva sa "Ivan-S-Mobile" ?
Kakve su one forice "KORISTEN 10 DANA, SITNI TRAGOVI KORISTENJA", "KORISTEN 5 DANA, FULL NEPRIMETNI TRAGOVI KORISTENJA" "KORISTEN 1 DAN, FULL NEPRIMETNI TRAGOVI KORISTENJA" .... itd

Ne uzimaj od njega, lik je opasna lazovcina... napisacu sutra kako sam ja nadrljao sa njim

Ako je to onaj iz Apatina,ja sam uzeo 6-7 telefona od njega,i uvek sve ok.

Sent from my 6S using Tapatalk

Jeste, iz Apatina je ... saltam po oglasima za telefone i naletim na doticnog, brdo pozitivnih ocena, a sve i jedan telefon koristen sa "full mikroskopskim ogrebotinama" ...

Probaj da ostvaris garanciju. 4 meseca mi lezi telefon kod njega, jedno 10x me je slagao da telefon stize za par dana, pa onda salje kao zamenu, i tako svaki put. Bas sam hteo da pitam ovde da li neko zna kome da se obratim tj kome da ga prijavim. Ne radi se o garanciji vise nego o mom telefonu koji je kod njega i koji ne mogu da povratim nazad. Znam mozda ce neko reci u servisu je mozda, ali ipak je to 4 meseca, pa da je taj servis u africi negde tel bi bio gotov do sad. Uzas

Btw ne znam odakle mu te pozitivne ocene, kontam da muva nesto posto ne odgovara na poruke i samim tim se stiti od negativnih ocena. Jos neko na forumu je skoro pisao da je imao probleme s njim

Ja bi mu fino lupio jednu negativnu, mislim da bi ti instant poslao drugi telefon samo da je izbrises :)

EDIT:
Ono sto je meni fascinantno je to sto lik te telefone stare po "par dana" sa "full mikroskopskim ogrebotinama" prodaje 10-ak evra jeftinije u odnosu na nove neotpakovane telefone, pa me zanima ko bi dao te pare, a da zna da nije prvi koji skida celofan? Da li je realno da ljudi za 20-30 evra jeftinije kupuju takve telefone?

Poslednja izmena:
Lik je smeće kao i većina likova sa kp. Moraces valjano da mu zapretiš da bi ti sredio ili vratio mob.

Pozitivne ocene dobija tako sto te 2 nedelje posle prodaje moba cima sms porukom da mu daš pozitivnu na kp. Smecar

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Lupio bi ja da je ikad odgovorio na neku poruku

Napravi 5 naloga i posalji mu pitanje da hoces nesto da kupis bla bla i onda mu sa svakog zvizni negativnu xD, kp je stvarno pun preveranata ja zato uglavnom pristajem samo na licno preuzimanje ako nije nesto za sta me boli uvo ako omanem...

Masovno varaju za graficke kartice koliko vidim i bio je jedan lik uradio njih 5-6 za minimum 1500e stavljao oglase prodajem pistolj ja ga provalio da ga sto je najgore slika nije ni pravog gloka nego replike, ja mu posaljem poruku au bre druze pa ono nije ni pravi pistolj potrudi se bar malo, on mi sav srecan odgovara "Hahahahahha sad je ko pravi" fazon uzeo nekom 5glava xD, bas ih je orobio dosta al ono kad ga neko bude dovatio olomice ga xD

Mene je za malo prevario. Prodavao neotpakovan 5x, isto nije odgovarao na kp poruke. Poslao mi telefon, medjutim to vece shvatim da ga necu moci oceniti. Zvao ga da mi odgovori na kp kako bih imao bar neku "garanciju", medjutim nije se javljao, niti odgovarao na sms, tako da sam sutradan odbio da primim paket. Verovatno nije bio u opisanom tj neotpakovanom stanju.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Vidi se na osnovu njegovih oglasa da je to neki indijanac.

Meni je koleginica iz Apatina jos pre par godina rekla za njega da bas nije na dobrom glasu u Apatinu.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno