Ja sam iz porodice gde bi trebalo da se koristi "sretna" (otac bunjevac), ali se ježim kad mi neko tako napiše, jer mi jednostavno "srećna" lepše zvučiSretna je na hrv. a na Srpskom Srećna. Mada mislim da to veze nema. Bitna je namera.
Prema Pravopisu srpskoga jezika Matice srpske iz 2010. godine, srpski jezik prihvata dubletizam srećan i sretan , s tim što prednost treba ipak davati izrazu srećan.Sretna je na hrv. a na Srpskom Srećna. Mada mislim da to veze nema. Bitna je namera.
Izgleda da nisi čitao do kraja - ne piše na internetu nego se kaže u izdanju pravopisa srpskog jezika Matice srpske...Svasta nesto glupo pise po internetu i ne treba svemu pridavati paznju. Srećan ti je od Vuka a mi cemo uskoro happy govoriti i pisati kako smo krenuli...
Da moze licno nebi bilo problem,samo sam hteo da cujem misljenje u vezi slicnih ponuda,meni bar su ovakve ponude sa jos malo ocena veoma suspiciousTi sa malo ocena vole da uvale kosku , pazi se , samo licno preuzimanje i radna garancija barem 7 dana ako hoce ako nece ne mora.
https://www.kupujemprodajem.com/Eacan-zvucnici-za-kompijuter-E510-40919450-oglas.htm?filter_id=605
Nije im nista,samo vufer zeznut.:smash:
Lupio bi ja da je ikad odgovorio na neku poruku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari