А како си успео да закључиш да мени неко брани културну комуникацију? Зар ниси приметио да је горе пример, осим ако следећи пут зарад бољег резоновања поруке морма да напишем "Ово је само пример комуникације", ето видиш како се лако пада на тесту, па није ни чудо што сви зову "Е, еееее, са брда на брдо јел ме чујеш, може замена", е то ти је твој одговор и класичан пример погрешно интерпретиране поруке (у преводу нашао се...)...
Ti izgleda nisi primetio da je to bio "primer" komunikacije finog prodavca i prostog kupca.
Ti mozes da biras kako ces da se ophodis sa nekim, ali ne mozes od nekoga da zahtevas kako ce on prema tebi da se ophodi.
Sve sto mozes je da ne saradjujes, ali i to je na tvoju stetu, jer i prosti kupci kupuju isto kao i ti kulturni.
Sve ovo vazi i u obrnutom smeru gde je prodavac prost a kupac kulturan
Licno mislim da nema nikakve potrebe glumiti neki nivo na pijaci kako pravoj takvo i virtuelnim jer tamo obicno posluje prost svet, cisto da bi te ozbiljno shvatili![]()
Ti mozes da biras kako ces da se ophodis sa nekim, ali ne mozes od nekoga da zahtevas kako ce on prema tebi da se ophodi.
Zašto Vi, koji ste ti, meni koji sam Vi, kažete ti, kada ja Vama, koji ste ti, kažem Vi?
mozemo li zakljuciti sa kuRtulom??? da idemo dalje sa temom...
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Da sam nazvao coveka u 3 ujutru?mozda bi.bolje prosao da si zvao a ne slao SMS ove???
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Imam ih ja već 5 - 6 godina, jako dobri zvučnici specijalno za te pare a to malo udubljenje em ne smeta ništa. em može lako da se izvuče. Dobio sam ih od brata iz švajcarske, oko 50-60 CHF bili tada. Ako je ostalo ispravno, to je odlična kupovina.https://www.kupujemprodajem.com/Eacan-zvucnici-za-kompijuter-E510-40919450-oglas.htm?filter_id=605
Nije im nista,samo vufer zeznut.:smash:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari