Evo i ja da iznesem svoje misljenje godinama sam kupovao od domacih prodavaca dok je cena u odnosu na Madjare bila koliko toliko povoljna ali kako su postali alaviji jednostavno sam presekao i rekao sebi sta ste uzeli uzeli ste od mene to je to...
Druga stvar postupak resavanja reklamacije zna da se oduzi na vise od mesec dana a postupak reklamacije kod Madjara traje daleko krace zasto je to tako ne znam ovi nasi kad nesto popravljaju kao da idu u Sibir po delove i nazad...Sramota....Jos moram stalno da se raspitujem za svoju komponentu koju sam posteno platio....
Trece izbor komponenti ovde je zalostan u odnosu na Madjare znaci napajanja,graficke karte,monitori,maticne ploce itd. pogotovo napajanja kojih ima sve manje za izabrati....
Jeste sverc robe bilo kakav nelegalan ali dok Madjari drze ovakve cene u odnosu na domace derace koze i dok brzo resavaju garancije ja cu kod njih uzimati....A vi ostali kako zelite....
Da, x puta rečeno, pored alavosti prodavaca na domaćem tržištu i x drugih opravdanih i neopravdanih razloga za visoke cene na domaćem tržištu, jedan od značajnih razloga za lošu ponudu i visoke cene je baš TA kupovina iz HU.
Madjarsko pogranično tržište cveta, plate rastu, ljudi žive život, snabdevaju dve države praktično a ovde jad i beda sve veći. Dobrim delom zbog pojedinaca koji neće da ih više šišaju (pored nesposobnosti države naravno) i koji sve više šire krug kupaca švercovane robe toliko da je to postao mejnstrim.
Došlo je do toga da ni penzioneri više ne kupuju na čekove nego će da traže "madjara". Posle trgovinom opijatima verovatno najunosniji prihod za mafiju.
Epilog će da budu pravni rafovi u Srbiji, još veća patnja i nemaština. Za 10 godina, nećeš moći ni švercovano da kupiš.
I još jedan realni epilog, odusevljen recenzijom ovde na forumu odem do Emezzete da pogledam Grundig TV.
Prodavac mi ukaže na neki ne tako puno skuplji LG koji na prvi pogled deluje puno bolje.
Svidi se meni TV, i reko' prodavcu daj zapišite model da pogledam malo recenzije pa se vidimo.
Čovek mi dade sve, super ljubazan, dobar prodavac. Ja onako usput pitam, koliko imaju na stanju tih televizora, čisto da ne žurim. Pogledam na natenane. Očekujem odgovor, ne brinite ništa, stiže to nama stalno a ako baš i ne bude na stanju, naručićemo pa će brzo stići.
Prodavac pocrvene (100% nije marketinška fora), i sramežljivo reče. Imamo na stanju, dva komada sigurno. Ovaj izloženi i mislim jedan u magacinu.
Toliko. Uživaj u kupovini kod švercera.