Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene radi link. Vest je iz avgusta prošle godine i kaže da sajt kp ima formular za onlajn prijavu prevara.

Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad
Jako iritantan lik. Ni dobar dan, ni izvolite, ni doviđena. Na pitanje "kako je očuvan" odgovara "ne kupuješ nov telefon"! Kao da ga mrzi što živi i što se javio. Pitao sam za dva nova telefona koja piše da ima, ne, nema, stižu svi večeras i svi su otišli, jeste, šio mi ga Đura, pa skini onda oglas, ovo je klasično pupmanje cena. Ne daj Bože da ovog pozovete i treba neku garanciju da ostvarite. Em ne odgovara na KP poruke, em je iritantan i ne ljubazan. Ne kupujem od ljudi koji ne odgovaraju na KP poruke iz principa, a od ovog sigurno neću.

Eto oko nečega i da se složimo, gari kao da to radi iz dosade, reči moraš čupati iz njega. Da, ne, možda, mu je ceo vokabular.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
I meni nije odgovorio na poruku, zaobisao sam ga.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ne razumem prodavce koje mrzi da odgovore na pitanje,bilo kakav odgovor je bolji nego ignorisanje.Klinac naručio neku kopiju dr dre zvučnika,na 4tri pitanja nije dobio odgovor,hteo sam da iskuliram prodavca i vratim beksom posiljku jer se prodavac nije udostojio da odgovori ali ajd nisam hteo da razočaram klinca pa preuzeo paket.

Послато са HTC One M8s уз помоћ Тапатока

Hteo sam da kupim nešto od prodavca koji ima 15 pozitivnih i 2 negavivne ocene. Interesuje me vaše mišljenje da li zaobići ovog prodavca?

d0d0ebd080a7a4df196e587c7542c3a1.jpg

bad3afb99d6533810d347dc23e06c6a4.jpg

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Zaobiđi druže naći ćeš na drugom mestu ;)

Pitaš, a i sam znaš.... :)
4(1)8 mi je hit :D

Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad
Jako iritantan lik. Ni dobar dan, ni izvolite, ni doviđena. Na pitanje "kako je očuvan" odgovara "ne kupuješ nov telefon"! Kao da ga mrzi što živi i što se javio. Pitao sam za dva nova telefona koja piše da ima, ne, nema, stižu svi večeras i svi su otišli, jeste, šio mi ga Đura, pa skini onda oglas, ovo je klasično pupmanje cena. Ne daj Bože da ovog pozovete i treba neku garanciju da ostvarite. Em ne odgovara na KP poruke, em je iritantan i ne ljubazan. Ne kupujem od ljudi koji ne odgovaraju na KP poruke iz principa, a od ovog sigurno neću.

Evo Ivane da ti odgovorim posto vidim da sam ja jako iritantan lik i slicno.
Posto si ti Bogom dan lik koji posle 5 puta ponavljanja da telefon koji prodajem ima na lajsni mikro pecke koje nisu od udarca (sve slikano u postavljeno u oglas )
ne moze da shvati i po 6 put postavljas isto pitanje ponovo "gde i sta" naravno da dovodis iritacije i ako ne moze do tvog mozga da dopre to sto sam ti ponavljao kao papagaj
to je druze do tebe a ne do mene..Svakom se javim sa dobar dan i pozdrav po zavrsetku razgovora,ne znam zasto imas potrebu da iznosis nesto sto nije istina?

O'ma da se zna, ovde se nećete prepucavati. Dogovorite se preko privatnih poruka ili nemojte, ali u temi se rasprava neće voditi.
Svako ima pravo da iznese svoje mišljenje i to je to, replika na repliku ne može.
Hvala na razumevanju.

Pitaš, a i sam znaš.... :)
4(1)8 mi je hit :D

Zaobiđi druže naći ćeš na drugom mestu ;)

Prodaje ipad mini retina za 130 eura. Na slikama deluje skroz ok. Pitao sam ga jel sve ispravno pošto mu je cena malo niža nego kod ostalih, kaže njemu ne treba a ne vredi da stavlja veću cenu kad narod nema para[emoji4]

Pa odes kod njega vidis jel sve tako das pare i vratis se kuci i ne kukas kako te posle neko prevario.

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Pa daleko mi, ja iz NS a on iz KG. Videću da iscimam nekog da ode da vidi umesto mene.

5 puta nisi ponovio, laz. Dobar dan nisi rekao, laz. Ljubazan nisi bio. Drzis na oglasima telefone koje nemas. Na KP poruke ne odgovaras. Nemam razloga da lazem. Gornjoj lísti dodajem "laze".

Ja ću da dodam warnove. Poslednja opomena.

@Zholino - ja bih preskočio ovog prodavca, ne svidja mi se nimalo opis ove dve negativne ocene koje je dobio.

Hteo sam da kupim nešto od prodavca koji ima 15 pozitivnih i 2 negavivne ocene. Interesuje me vaše mišljenje da li zaobići ovog prodavca?
Da li je moguće da ti to još pitaš? Ovde je već na prvu sve jasno i ne treba imati ni najmanje dileme.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Samo pogledas kako reaguje na negativne i sve je jasno, sto uopste razmatras tu opciju.

Sent from my Sony Xperia Z3

Najbolje licno preuzimanje a ako to vec nije moguce ne kupujes od "sumnjivih" likova.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Ako moze neko da mi posalje na privatnu poruku profil Van Helsing na kupujem prodajem? Vidim da se lik hvali da ima dobre telefone pa da pogledam :D

Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad

Totalno suprotno iskustvo imam sa likom i preporucujem ga svima. Uvek mi je odgovorio maksimalno ljubazno i strpljivo. Pazario sam iPhone 6s+ od njega skoro i ispostavilo se da ima mrtve piksele. Decko mi je vratio bez problema do poslednjeg dinara, cak sam mu i tempered glass upropastio. Ako to nije korektno ne znam sta jeste.
Nekad ranije sam pazario i G Pro 2 od njega i sve je bilo kako je rekao, u neotvorenom pakovanju. Cini mi se da Zulu 92 kupio kod njega Nexus 6P skoro i zamenio mu je bez reci zbog neujednacenog zvuka na zvucnicima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa pozitivno iskustvo valjda treba reci? Prodavaca ima milion, a nisu svi posteni. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Iskustvo je kao dupe, nekome dobro a nekome dlakavo :D

Mislim da nisam promašio temu!
Može preporuka za dobrog prodavca dobrih NOVIH tableta (recimo iz mađarske).
Thanks

Stvarno mi neki ljudi nisu jasni. Lepo sam napisao u oglasu da narukvica kosta toliko i toliko i sad me covek pita da li prodajem narukvicu, sa sve privescima za tu cenu koja stoji. I sta ja sad njemu da kazem na takvo *****no pitanje? U prvi mah sam hteo da ga pitam da li je retardiran, u drugi da mu samo kazem ne, ali kad bolje razmislim, nema svrhe uopste odgovarati *****ima. Takve ljude bi uvek rado *****ao ali na zalost me previse mrzi da se cimam oko toga, a i nisam u tom fazonu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno