Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad
Jako iritantan lik. Ni dobar dan, ni izvolite, ni doviđena. Na pitanje "kako je očuvan" odgovara "ne kupuješ nov telefon"! Kao da ga mrzi što živi i što se javio. Pitao sam za dva nova telefona koja piše da ima, ne, nema, stižu svi večeras i svi su otišli, jeste, šio mi ga Đura, pa skini onda oglas, ovo je klasično pupmanje cena. Ne daj Bože da ovog pozovete i treba neku garanciju da ostvarite. Em ne odgovara na KP poruke, em je iritantan i ne ljubazan. Ne kupujem od ljudi koji ne odgovaraju na KP poruke iz principa, a od ovog sigurno neću.
Pitaš, a i sam znaš....
4(1)8 mi je hit![]()
Prodaje ipad mini retina za 130 eura. Na slikama deluje skroz ok. Pitao sam ga jel sve ispravno pošto mu je cena malo niža nego kod ostalih, kaže njemu ne treba a ne vredi da stavlja veću cenu kad narod nema para[emoji4]Zaobiđi druže naći ćeš na drugom mestu
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da li je moguće da ti to još pitaš? Ovde je već na prvu sve jasno i ne treba imati ni najmanje dileme.Hteo sam da kupim nešto od prodavca koji ima 15 pozitivnih i 2 negavivne ocene. Interesuje me vaše mišljenje da li zaobići ovog prodavca?
Mobilni Ns 061-318-318-8
Novi Sad
Jako iritantan lik. Ni dobar dan, ni izvolite, ni doviđena. Na pitanje "kako je očuvan" odgovara "ne kupuješ nov telefon"! Kao da ga mrzi što živi i što se javio. Pitao sam za dva nova telefona koja piše da ima, ne, nema, stižu svi večeras i svi su otišli, jeste, šio mi ga Đura, pa skini onda oglas, ovo je klasično pupmanje cena. Ne daj Bože da ovog pozovete i treba neku garanciju da ostvarite. Em ne odgovara na KP poruke, em je iritantan i ne ljubazan. Ne kupujem od ljudi koji ne odgovaraju na KP poruke iz principa, a od ovog sigurno neću.
Pa kontaktiraj ga na ppAko moze neko da mi posalje na privatnu poruku profil Van Helsing na kupujem prodajem? Vidim da se lik hvali da ima dobre telefone pa da pogledam![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari