Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam postavio tvoj tekst i meni jeste bilo duhovito...

I jos jednom mogu da kazem svaka casta na tekstu, ovi koji ne vide smisao teksta verovatno nikad nista nisu prodavali na KP i ne znaju koliko retardiranih "kupaca" ima , sta sve nude u zamenu i ubedjuju te da bas to sto ti oni nude tebi treba :D Ja sam bas takva iskustva imao i lepo me je tekst nasmejao jer sam 90% tih dogadjaja i sam prosao ;)

Sad nude sony playstation 3 za sve i krave.

Pa to ti kazem bitno je malo biti duhovit i razmrdati narod.Ljudi sada mrze i sebe i druge i svi su puni neke negativne energije i razumem da bi me najradije pljuvali i ogovarali kad procitaju na sajtu tako nesto.Samo da napomenem da je ovo sa telefonima meni hobi a inace sam zaposlen u PREDUZECE i ne zivim od telefona.Evo javljaju se ljudi koji su samnom radili i pitaj ih slobodno kakav sam covek.Mene ce retko ko namrstenog videti uvek se zezam i sve opusteno radim ali mrzim lopove i prevarante pa sam deo teksta u oglasima posvetio njima

Ja razumem coveka iako nisam (pre)prodavac.Stavim na oglas moj 5s i naglasim da me zanima samo prodaja ili SE uz doplatu.Javlja mi se covek i nudi "fenomenalan" Galaxy Ace i 130e.Sta da odgovoris na takvu pondu.

@Van Helsing: kad si već tu, imam dva nova sica od bajsa 18-brzinca i polovan roštilj na točkiće. Šta mi možeš dati u zamenu :D

Šalu na stranu, budi mi pozdravljen i što bi englezi rekli keep up with good work ;)

Kakve veze tajland I trandze imaju sa kupujem prodajem?

Sto se tice van helsinga, kapiram ja da mu je svega preko glave, ali to je deo posla, ili izdrzi ili se bavim necim drugim. Mislite da radnici iz elektro distribucije vole kad ih pozovu u 14h na 35C da se penju na dalekovode ili trafostanice da poprave nesto (to se upravo desilo ovde kod mene, na 33C, nedelja oni su morali da dolaze da popravljaju jer su neki majmuni sekli bili drva neka.) Ima takvih bezbroj primera, a sve se svodi na ono ili prihvati to kao deo posla ili trazi drugi.

DRUZE TO SE par momaka sa sajta i ja zezamo nesto za Tajland ,nista bitno.Ja se i bavim necim drugim na sajtu radim iz hobija i vidis da smo pricu okrenuli na zezanje jer dosta je bilo prozivanja i sa moje strane i pljuvanja mene sa njihove strane.Samo opusteno i bez nervoze sve moze lagano da se zavrsi..pozz

Ne poznajem puno Obrenovcana, i mada sam protivnik generalizacije, jer je po defaultu pogresna, razvio sam izrazitu odbojnost prema Obrenovcanima, jer su posle onakvih poplava opet glasali za svoje dzelate. Nema opravdanja za tako nesto, nikakvog. Medjutim, mislim da su oni samo prosek Srbije, mozda malo "nanize", ali svakako nije slucajnost sve ovo sto nam se "desava". Ne desava nam se nista sa strane (ili "odozgo"), sami smo krivi, razvodnila se junacka krv emigracijom, ostao samo go poturica :D

Poslednja izmena:
@Van Helsing: kad si već tu, imam dva nova sica od bajsa 18-brzinca i polovan roštilj na točkiće. Šta mi možeš dati u zamenu :D

Šalu na stranu, budi mi pozdravljen i što bi englezi rekli keep up with good work ;)

bajis mi ne treba a rostilj dovezi i ponesi gajbu TUBORGA a nabavicu ti neki telefon to je najmanji problem

Poslednja izmena:
Evo ti prosecan ponudjac za telefon na KP. U pitanju je drugarov telefon koji je trebalo da prodam, slike licno slikao, cackao telefon i sve je bilo ok i ispravno, na kraju ga je on prodao nekom lokalno jer mu se zurilo zbog odlaska u inostranstvo.

Paint.jpg

Ja razumem coveka iako nisam (pre)prodavac.Stavim na oglas moj 5s i naglasim da me zanima samo prodaja ili SE uz doplatu.Javlja mi se covek i nudi "fenomenalan" Galaxy Ace i 130e.Sta da odgovoris na takvu pondu.

Pa ti si jos i dobar tebi su barem ponudili telefon.Doduse to je vise grabulja nego telefon ali je barem kategorija u oglasima pogodjena.Ja dobijam tepihe,gace ,carape pa sta ja sa tim da radim

Kakve veze tajland I trandze imaju sa kupujem prodajem?

Sto se tice van helsinga, kapiram ja da mu je svega preko glave, ali to je deo posla, ili izdrzi ili se bavim necim drugim. Mislite da radnici iz elektro distribucije vole kad ih pozovu u 14h na 35C da se penju na dalekovode ili trafostanice da poprave nesto (to se upravo desilo ovde kod mene, na 33C, nedelja oni su morali da dolaze da popravljaju jer su neki majmuni sekli bili drva neka.) Ima takvih bezbroj primera, a sve se svodi na ono ili prihvati to kao deo posla ili trazi drugi.

Ne razumem poentu tvog primera, naravno da mora da dodje jer za to prima PLATU i verovatno je tada bio dezurni jer je nedelja... Problem bi bio da si ti pozvao tog radnika ili nekog drugog ko se time bavi i ponudis mu 5 sarenih macica i jedno crno koje malo zaostaje u razvoju u odnosu na ostale i ubedjujes ga da mu ne trebaju pare vec da ce ih sve zajedno prodati po tri puta vecoj ceni nego sto bi od tebe dobio kesa. Razumes sada svrhu teksta?

HAHAHAHHAH.pa pise da se ne ustrucavas nego da ga pitas...pitaj ga bolje da vidis ko je lud a ko zbunjen tu

Samo jedan imam ...Verovatno je neko prekopirao opis moj i ubacio kod sebe.Ja sam do sada video moj opis na tri razlicita mesta,AKO TI NESTO TREBA TAMO IMAS MOJ BR pa okeni za detaljne informacije

kp.PNG

Dosta lose iskustvo sa njim.

Pitao sam ga zakljucan ili sim free. Nema vremena za to.

Pitao sam ga gde da pogledam i preuzmem telefon. Nema vremena za to.

Pitao sam ga da posalje telefon. Nemoj da me smaras vise.

Planirao sam zamenim 3310 za ovaj, fina cena itd, ali covek nema 5 min da proveri sve i okaci slike...

Ne razumem poentu tvog primera, naravno da mora da dodje jer za to prima PLATU i verovatno je tada bio dezurni jer je nedelja... Problem bi bio da si ti pozvao tog radnika ili nekog drugog ko se time bavi i ponudis mu 5 sarenih macica i jedno crno koje malo zaostaje u razvoju u odnosu na ostale i ubedjujes ga da mu ne trebaju pare vec da ce ih sve zajedno prodati po tri puta vecoj ceni nego sto bi od tebe dobio kesa. Razumes sada svrhu teksta?
Zbog tog dalekovoda, pola grada je bilo odseceno, tako da samo dezurni (a to je predpostavljam jedna ekipa?) nisu bili dovoljni da saniraju kvar, tako da su zvali I ostale radnike da dodju. Znam jer je jedan od tih radnike moj rodjak, ali da ne skrecemo sa teme previse.

Sam posao trgovca je takav da moras da imas zivce ko sajle, da bi preziveo mali million nebuloznih pitanja, babe I dede kojima ne mozes da objasnis jednu prostu stvar ili da ako pise 35.99, kako o da na kasi kosta 36.

Ali to je opis samog posla, ako primas nebulozne poruke, ignorisi ih. Ako te neko zove, kazi ne zanimaju me zamene I gotovo, ako krene sa pricom kako ti to bas treba, kazi do vidjena I spusti slusalicu.

Pogledajte prilog 206968

Planirao sam zamenim 3310 za ovaj, fina cena itd, ali covek nema 5 min da proveri sve i okaci slike...

Pa vidis kakve su moje slike na laminatu i ako vidis da je drugacije to sigurno nisam ja.Nego imas isti taj telefon u oglasima kod mene pa eto ti tamo broj zovni da se dogovaramo za zamenu ako hoces eto da vidis kako ja radim

Pa vidis kakve su moje slike na laminatu i ako vidis da je drugacije to sigurno nisam ja.Nego imas iti taj telefon u oglasima kod mene pa eto ti tamo broj zovni da se dogovaramo za zamenu ako hoces eto da vidis kako ja radim

Uzeo sam vec htc m8 eye od tebe pre par dana, tako da znam kako radis.

Pa vidis kakve su moje slike na laminatu i ako vidis da je drugacije to sigurno nisam ja.Nego imas isti taj telefon u oglasima kod mene pa eto ti tamo broj zovni da se dogovaramo za zamenu ako hoces eto da vidis kako ja radim

Pa hteo je da te zove, nego je covek iz Obrenovca, pa ne sme.

Slažem se za likove iz Obrenovca.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Pogledajte prilog 206968

Pa lepo ti je rekao...
Nemoj ga smarati vec trazi drugog :)

Posalji mu poruku i videces koliko covek nije ljubazan ni malo.

Jedan lep tekst :D

Napominjem cena ovog telefona kao i svakog drugog koji ja prodajem je ZADNJA, PREDZADNJA, PRVA, DRUGA I KONACNA. Moje cene su za prodaju I NISAM KOLEKCIONAR da sakupljam telefone nego ih prodajem i prilikom zamene me interesuje PRODAJNA cena vaseg telefona a ne cena koju ste videli u filmovima NAUCNE FANTASTIKE i jos pogotovu za neke marke telefona za koje se nezna dal je marka usisivaca ili telefona.

Ne nudite mi pse i macke niti bilo kakve zivotinje jer koliko god da su rasne sa njih nemogu da okrenem ni jedan telefon i zato me ni ne interesuju. Kad izmisle zivotinje sa brojcanikom, kamerom i zvucnicima u sebi vi se javite pa se dogovaramo oko razmene.
Stvari koje nudite bicikle, kompjutere, preparirane zivotinje, saksije, tepihe, macke i kerove , fotoaparate, digitrone, ikone, kajle, kackete, nozeve, sablje, gasne pistolje, garderobu, srebrne lancice i narukvice itd, sony plaustation i ko zna sta jos , JA CENIM 1 EVRO i koliko god vi mene ubedjivali da to meni treba i kako cu ja sa tim biti prezadovoljan mene TO NE INTERESUJE I VREDI MI 1 EVRO . Vencanice i odela ne nosim ni to mi ne treba.

I batalite price kako je telefon koji imate vrhunski ali ima jednu naprslinicu na ekranu koja se ni ne primecuje i telefon radi kao nov samo ima linijicu kao dlacica tanku i nista ne smeta u radu. . TAKAV TELEFON SA LINIJICOM PO EKRANU SE VODI KAO NEISPRAVAN ILI OSTECEN jer je osnova svakog pametnog telefona tac skrin i ako ima LINIJICU znaci da je NEISPRAVAN I OSTECEN

//zamena za neki mob tipa Blackberry q10, backberry q20, blackberry pasport, NOKIA LUMIA 630, NOKIA LUMIA 930, NOKIA LUMIA 1520, NOKIA LUMIA 735NOKIA LUMIA 830, LG NEXUS4, LG NEXUS 5, PRESTIGIO 5044, zte blade Q, zte blade Q maxi, huawei g510, HUAWEI G700, HUAWEI P6, HUAWEI G630, huawei g620s, LG OPTIMUS 4XHD, LG L80, LG L90, ALCATEL IDOL x, LG L9 2, LENOVO k900, Lenovo P780, SONY XPERIA M2, SONY EXPERIA T3, nokia n8, HTC DESIRE 816, HTC DESIRE 820 , xiaomi redmi note 4g, note 2 , meizu mx4, meizu note 2 , nokia lumia 930, nokia lumia 1520, nokia lumia 1020, microsoft lumia 640 xl, samsung galaxy a3, a5. a7, samsung galaxy j5, j7 I JOS NEKE MODELE
SA LJUDIMA IZ OBRENOVCA NE SARADJUJEM I NE NUDITE MI NIKAKVE AKCIJE I KOMBINACIJE NEGO SE LAZITE U OBRENOVCU MEDJUSOBNO MENI TO U ZIVOTU NIJE POTREBNO i ako ste pripadnik policije, brigade, interventne jedinice ili vam mama i tata rade u policiji i dali su vam pare da kupite tel , molim vas da me zaobidjete jer je zivot kratak a ja nemam vremena za edukaciju i obucavanje i ne zelim da gubim 6 meseci po prodatom telefonu I da objasnjavam kojekakve gluposti i to mi je jos gore nego da ste iz OBRENOVCA. I napominjem takvima da SAMSUNG S3 MINI i ALCATEL 995 nisu poslednja rec tehnologije i da postoji 20 puta bolji telefoni od tih /slobodno me zaobidjite

///////naravno ukoliko niste zadovoljni onim sto ste dobili ili ste se predomislili slucajno, uvek mozete vratiti stvar koju ste od mene kupili ali sa umanjenom vrednoscu od 25%, jer vasu neodlucnost necu ja da placam i naravno troskovi postarine su vasi i tako je najbolje da se ja nebi smarao sa istim predmetom 10 dana i gubio zivce
Slanje. . .

Haha.. car :p:smash:

@Van Helsing Ja tebe niti sam uvredio, optuzio ili nesto trece.Samo sam pitao sto toliko "mrznje" prema Obrenovcu.Vidim da si napisao da si imao loseg iskustva sa par njih i odmah generalizujes - ceo grad ne valja.Ja sam se 2011 preselio u Obrenovac iz Beograda (stan nismo prodali nego kad zatreba prespavam) i nije da sad nesto branim Obr.Nikako ne mogu da se naviknem i da prezalim selidbu, ali kao i svuda imas dobre i lose ljude.Sigurno si i iz nekog drugog grada imao lose ponude pa nisi napisao " Sa ljudima iz 'tog grada' ne saradjujem"...
Skoro sam gledao zelenu Lumiu 830 koju si prodavao, ali nazalost u tom trenutku nisam imao novca.

Sent from my SM-J500FN using Tapatalk

Objasnio je već. Sad se vratite na temu.
U suprotnom , briše se poslednjih par strana diskusije što nikom nije u interesu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno