Cubis
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 14.04.2016
- Poena
- 70
To šta se mora a šta ne pričaš napamet, to su pravila koja važ u nekim malo civilizovanijim društvima. Čovek očigledno zna da trguje, to je rezultat na papiru i u praksi a vi možete do sutra da mu pljujete pod prozor i govorite da je ovakav ili onakav. Čuj, ako neće da guta treba da nadje drugi posao!?
pa eto vidi, taj neće da guta čak i napušava smarače, a toliki narod i dalje kupuje od njega
Da mi treba, sutra bih kupio od takvog prodavca sa 500+ pozitivnih ocena, jer je to pokazatelj da prodaje dobru robu i da je u transakciji korektan. Ne cenjkam se i ne nudim zamene pogotovo kad neko naglasi da ga zamene ne interesuju, zato me nimalo ne žulja tekst koji je objavio uz svoje oglase. Zašto vas žulja više je nego jasno
Da mi treba, sutra bih kupio od takvog prodavca sa 500+ pozitivnih ocena, jer je to pokazatelj da prodaje dobru robu i da je u transakciji korektan. Ne cenjkam se i ne nudim zamene pogotovo kad neko naglasi da ga zamene ne interesuju, zato me nimalo ne žulja tekst koji je objavio uz svoje oglase. Zašto vas žulja više je nego jasno
Poslednja izmena: