Postovani JA sam taj Van Helesing i drugar me je obavestio da se moje ime provlaci po forumu pa rekoh da malo odgovorim.Svaki telefon koji prodajem i koji sam prodavao je detaljno proveren i ako slucajno nesto ustanovis da ne valja na telefonu ,samo me okrenes i vracam ti celokupni iznos a telefon pred tobom lomim i bacam u djubre.Nikad nisam nosio ni jedan telefon u servis i necu nikad ni nositi.Video bi tvoju reakciju da ti 10 puta ponude vencanicu u zamenu za telefon ili prepariranu glavu od DIVLJE SVINJE.Ono sve sam srocio da bi razmrdao malo ljude i uneo dozu duhovitosti u ove nase zivote a ne da bi delovao PREPOTENTNO.Sto se tice OBRENOVCANA to je sasvim druga prica i dalje mislim da su stoka bezrepa.Evo ja te licno molim da odes da pazaris neki telefon od nekog od njih .Pa meni su nudili 10 telefona u zameni i od 10 /9 je bilo otvarano ,pakovano i neupotrebljivo. Ili kupe od mene telefon pa ga tamo za 3 sata prepakuju pa hoce da mi vrate MOJ TELEFON sa obrazlozenjem da je nasao neki kvar,tipa kamera ne radi a ja proverio telefon 7 dana i uslikao 90 slika .Pakuju slepci telefone i zato necu da se smaram sa budaletinama.Izvini ako sam te uvredio samim pominjanjem OBRENOVCA ali to je cinjenica.I da napomenem samo da sam za vreme poplava ja prihvatio u moj stan troclanu porodicu iz OBRENOVCA i licno otisao po njih tamo i ako nekom treba i za to potvrda nek me kontaktira ,pusticu mu br telefona od decka koji je bio kod mene za vreme poplava.Sto se tice vracanja sa umanjenom svotom mislim da tu tek nema nista nejasno.Posaljem ti telefon ti mislis da je preveliki,premali,da su mu slike losije od onog sto si mislio,da je sporiji nego sto si mislio,da je boja drecavija itd e u tom slucaju ti vracam sa umanjenom vrednoscu 25 posto.Mislim da je tu sve jasno.A ja ti savetujem da odes da kupis telefon od nekog u OBRENOVCU pa mi se javi posle da ti prodam isti takav ISPRAVAN i jos jeftiniji,posto ces od njih kupiti LOPATU od telefona .Sto se tice hladjenja sto je neki clan napisao ,ne odgovaraju mi BRAZILKE ja sam vise za AZIJSKI tip devojaka svetle puti a porez ne placaju ni na ebay ni na drugim sajtovima na kojima je moguca slobodna prodaja robe.Sto se tice ocena na KP imam 500 ocena ali sam prodao po mojoj evidenciji 1450 telefona i za svaki znam kod koga je otisao i od koga sam ga uzeo i time ste zasticeni VI kao kupac.I u slucaju da kupite od mene telefon i koristite ga 5,6 meseci i dosadi vam ,mozete ga vratiti meni i uzeti neki drugi koji imam na stanju naravno uz moju ili vasu doplatu.Sto se tice jos kolekcionarstva to sam objasnio lepo,mene ne interesuje najvisa cena u oglasima prilikom kupovine telefona nego PRODAJNA .NAJVISA CENA JE DA GA LJUDI GLEDAJU NA OGLASIMA I DA SE PRODAVCI HVALE KAKO PRODAJU TELEFONA A U STVARI niko nista ne prodaje od nih nego mlate praznu slamu.Pozdrav za clana CUBIS jer vidim da decko shvata sustinu m og teksta a ostalima savetujem da se oprobaju slobodno kod drugih prodavaca telefona ,ima ih na netu i previse, i vecina ce biti fina i uljudna i pisace lepe tekstove i stavljati srca i cvetice i smajlije a kad dobiju lopatu od telefona setice se mog teksta i ukapirati da sam jedan od najpostenijih na sajtu i da uvek izlazim u susret ljudima.Pozz svima i srecna KUPOVINA