srb85
shvatas da ti nisi prevaren?
licno si preuzeo predmet na kome si mogao da vidis sva ostecenja koja si kasnije primetio
tvoj je problem sto nisi pogledao stvar kako treba na licu mesta
primopredaja uzivo se nikako ne razlikuje od kupovine na pijaci ili u prodavnici, a tamo se i te kako zagledaju predmeti
posto nisi primetio nista sto ti smeta, otisao si kuci i s obzirom da nisi kupio nov proizvod u ovlascenoj radnji, nemas pravo na zalbu, jer si vrlo lako mogao ti da ostetis uredjaj i posle da isterujes pravdu
ne kazem da si ga ti ostetio, ali si apsolutno ti kriv i niko drugi
prodavac je los covek, jer je lagao, ali posto si ti preuzeo predmet licno i te sve nedostatke mogao da vidis, kriv si iskljucivo ti
gomilu puta mi se desilo da prodam nesto uzvio, kupac samo uzme kesu i kaze u redu je
ja znam sta sam prodavao i prodavao sam izuzetno ocuvane i potpuno ispravne stvari, ali mi i pored toga jako smeta kada kupci ne provere sta kupuju
sta mislis sta se desava ako mi se ti kupci koji nisu pogledali stvar, jave posle toga sa problemom?
idu na block
srecom nisam imao puno takvih slucajeva, vecina je bila iz apsolutnog neznanja kupaca, gde su bili u fazonu "kod tebe je soni citao narezane diskove, ovaj moj disk nece" , a napomenuto je bilo da ce morati da prereze sve diskove sa posebnim softverom kako bi softmodovan playstation 2 mogao da ih procita...plus sto ja nemam nikakve veze sa njihovim diskovima, ali su uvek spremni da traze novac nazad i ako su oni krivi...
napominjem opet, nisam imao puno takvih slucajeva