Toliko sam se razocarao u KP. Kupio sam skorije aparat i prodavac se kroz neku trange frange pricu napravi lud i mimo dogovora ne posalje adaptere uz aparat. Adapteri su bili deo oglasa i deo price, medjutim on je to hteo na fin potuljen nacin cenu koju sam mu spustio da anulira. Ja to kao i progutam, medjutim toliko se klinacki ponasao sutradan kada sam ga pitao za adaptere, da mi soli pamet kako sam jeftino prosao itd ... I nista to prodje 2 3 dana, 4 ti dan prodje mi kroz glavu da mu trazim br od prodavca "madjara" od kojeg je kupio aparat jer jos uvek imam garanciju. Medjutim prodavac me blokirao, na poruke nije odgovarao... Ja mu dam negativnu i danas imam sta da vidim (oko 2 nedelje kasnije) nema negativne

. Izgleda da na KP sitnije muljaze i prevare prolaze, ono u fazonu prodajem ip6s full oprema kao nov i ti to dobijes ali bez opreme ma nema veze obrisacemo ti negativnu ! sta hoces dobio si telefon. Tako da eto pamet u glavu, cak mozda i ja sa 100 pozitivnih ko zna koliko sam ljudi prevario.