Ko si ti da te ja slusam, nisam ja nikakav preprodavac nicega, imam servis i nabavljam za sebe, treba mi specifican modul starijeg tipa 1333Mhz sa 16chipova, cena je bila za takems 1800din sto je i jos masna cena kad je novo danas 2190din sa garancijom
@havijer
Takodje nikom ne kazem da cute i budu zadovoljni, jedno je aukcija krsa gde licitiras krs i dobijes xbox 360 za 20% cene a drugi kad nesto platis na kupindu i KP po punoj ceni... jednostavno ja imam druga ocekivanja ako je nesto opisano lose a cena krece od 10din i kad imas garanciju na 100% ispravnost, krs kupujem na limundu jer je tamo povoljniji ali tada i spsutam donekle kriterijume i tako nudim
@Jericho
Neznam ko je druga strana jer mu je nalog zatvoren, ja ga nisam prijavio jos, jer cekam, mozda covek stvarno i posalje ali se ne nadam, a pitao sam jer sam i na limundu video neispravni takems 4gb, istu memoriju da neko prodaje kao neispitanu jer je kupio kao ispravnu a njemu ne radi kako treba... zato verujem da je vise njih prevareno
Takodje i dalje stojim pri mom stavu da se druga strana uvek treba cuti, naravno ako ista ne bezi od toga!
U ponedeljak ako mi ne stigne memorija, zvacu ga i prijaviti ako mi se ne javi, do tada ja za moj slucaj nemogu tvrditi jos da je 100% prevara
Takodje KP ima jako LOSU politiku kad nekom zatvore nalog sad cak vise ni ne vidim zasto je zatvoren, i ko mu je davao negativne, jednostavno po srbskom obicaju guraju pod tepih prevarante