A mogu da donose televizore od 50"? [emoji6]Meni su tako odgovorili za monitore i kucista: zbog gabarita jer hoce carinici da smaraju ako vide nesto veliko![]()
U srpskom pravopisu nije nepravilno.Kad vec zakeras, u kom je to pravopisu "pismena" garancija nepravilno?
Zašto prodavci na KP ne donose monitore iz Mađarske, šta je razlog, možda velika kutija, ili?
Mozda su cene previsoke, nema interesa za nesto sto je i skuplje tamo nego ovde.
Slali nešto AKS -om , evo već 8 dan je poslato 11,03, . Ni paketića ni novca . Lik kome smo poslali radi za njih u Subotici (provereno), kupio nešto od nas na KP , insistirao na AKS , nedostupan na mobilnom . Postoji mogućnost da ga neko i zavitlava .
Pitanja:
Da li je neko imao slično iskustvo .
Da li AKS nešto petlja - odmah nas preusmerili na Suboticu , pitajte njih
Da li mogu da ne primim paketić nazad - vrlo mala vrednost paketića , poštarina tamo i nazad će doći više .
Da li neko ima loše iskustvo sa AKS om u smislu izgubljene pošiljke , zloupotreba njihovih ljudi , kao zagubilo se a čovek preuzeo itd
Postoji mogućnost da je nekome "dosadno " , ali me čudi ponašanje AKSa
Dali su mi broj telefona kurira . Kurir reče da je taj Miloš njihov kolega i da će valjda preuzeti u toku dana . Na tome je ostalo .
Trenutno sam čitao o topik o BEX u . Pominje se i AKS i ostale kurirske službe . Osim PE , izgleda ima dosta krađa paketa , a inspekcija im neće ništa . Ovo što smo slali vredi 300 din , Miloš ne odgovara na poruku na KP , telefon nedostupan .
Mislim da ću od sada samo i isključivo preko PE .
Zanimalo me da li neko prepoznaje situaciju i da li moram da primim paket nazad .
Ovo prvo sam odradio , ovo drugo me zanimalo . Da ne budem baš totalni magarac .Zovi centralu Aksa u Subotici pa njih pitaj i budi uporan.
Sto se tice paketa, ne moras da ga primis nazad.
Ovo prvo sam odradio , ovo drugo me zanimalo . Da ne budem baš totalni magarac .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari