Jesi li prijavio prevaru ? Možda nisi jedini prevaren ?Evo i ja da se prikljucim ekipi prevarenihNadjem se sa deckom da kupim graficku, satro sve ispravno i slicno, garancija u vidu fotokopije fiskalnog i izvestaja sa reklamacije odakle je dobijena nova kartica. Elem, odnesem kuci, ne radi, nece da butuje komp uopste. Zovem decka, kaze, sve ok, vracam ti pare, cujemo se sutra. Od tog trenutka samo salje sms-ove kako je zauzet i kako nema vremena i da ce se javiti (dogovorili smo se da se nadjemo i ispalio me).
Sta je pametno ciniti? Imam neki njegov broj iz vipa (verovatno prepaid), njegovo ime i e-mail (za koje ne znam da li je pravo)...
Cak i da uspem da nahvatam lika negde, sta onda?
Iznos je 12k dinara, ne znam da li je to dovoljno da se pokrene tuzba ili slicno...
Gledao sam da budem maksimalno pristojan.
Namesti ga na nešto što prodaje , sa drugog broja zovi i nađite se da to kao kupiš a zatim ...
Namesti ga na nešto što prodaje , sa drugog broja zovi i nađite se da to kao kupiš a zatim ...
Ili veruj u državu i sistem pa pravac policija .
Obično takvi imaju veću i ludju ekipu.Ovo samo ako imaš ekipu , ili si voljan sam da tako odradiš . Kakav je on igrač . Ako je neka bitanga , *** ... vidi .
U svakom slučaju nešto uradi . Prijavi problem , ili ovo drugo . Barem si upozorio ostale , a ako se ispostavi da ima više prevara , možda se i Država umeša .
Ubacio sam disclaimer.
Tebe sam citirao zbog pominjanja ekipe. Znam slučajeve gde su ljudi odlazili da se dogovore sa takvim prevarantima, i to bez želje da ih prebiju ili tako nešto slično.
Prevaranti su dolazili sa najmanje 5 polubesnih i nepismenih klinaca iz kraja. Spremni na sve.
+1Namesti ga na nešto što prodaje , sa drugog broja zovi i nađite se da to kao kupiš a zatim ...
Ili veruj u državu i sistem pa pravac policija .
A šta mu ti predlažeš, da stavi mačetu u torbu i ponese na sastanak?Znaci cuti smrdi i zavuci se u rupu kad te neko prevari, to ti predlazes coveku ?
Izgleda da je samo tebi ovde normalno da te neko prevari i normalno je da branis svakog prodavca prevaranta i da pljujes po svakom ko je ostecen, vazi![]()
Probaj da me zavrnes i da mi uvalis nesto pa proveri dal sam bog i sila. A to sto ti imas sliku o mladima na osnovu tabloda, samo prica o tebi... Pozdrav
I mene bi bilo sramota da toliko branim prevarante i krivim ostecene ljude. Nebi me zacudilo ni da si ti neki od njih na limundu/kp.
Da li je moguce da je zeljko po 100. jubilarni put uzeo u zastitu prevarante, i rekao "cekajte, da cujemo i drugu stranu"?! Da li je realno vise?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari