vidiš, meni ništa od toga što si nabrojao ne vredi ama baš ni banku. displej koristim samo da bih video kako je ispala slika, af tačke- meni dosta jedna. fifi mi isto ne treba, mada ima da se dokupi modul za d3300 doduše ekstremno je nezgrapno rešeno dodavanje tog modula.
Ponudjen mi je canon 6d,dve godine star, samo 7000 okidanja+dodatna baterija.U sjajnom stanju,doduse to jos moram da vidim.Sta mislite, da bajtujem bulet ili da ipak gledam nov?
Sent from my m2 note using Tapatalk
izostavio si ključnu stvar - cenu. ako ti je ponuđen za 4000 evra onda nemoj, ako ti je ponuda za 100 evra onda svakako da.Ponudjen mi je canon 6d,dve godine star, samo 7000 okidanja+dodatna baterija.U sjajnom stanju,doduse to jos moram da vidim.Sta mislite, da bajtujem bulet ili da ipak gledam nov?
930e trazi.Ako je to do 900e, i ako je to stanje onda uzimaj polovno, to mu je neka realna vrednost... Nije to oprema koja se tako lako kvari...
Ponudjen mi je canon 6d,dve godine star, samo 7000 okidanja+dodatna baterija.U sjajnom stanju,doduse to jos moram da vidim.Sta mislite, da bajtujem bulet ili da ipak gledam nov?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari