Koji je model tog boostera i koja je cena bila? Da li si ga probao?Ja sam kupio Booster u Lidlu pre endelju dana za 6k RSD za svaki slucaj.
Na kraju nije bilo mnogo izbora, od onoga što je bilo na stanju i što je fizički moglo da stane, uzet Exide Premium 47Ah 450A.Baš tako, zvaću neki veći servis...
Cena je vila 5999 rsd, do pre neki dan je bio i noviji model za 7500 sa integrisanim kompresorom za gume.Koji je model tog boostera i koja je cena bila? Da li si ga probao?
Na kraju nije bilo mnogo izbora, od onoga što je bilo na stanju i što je fizički moglo da stane, uzet Exide Premium 47Ah 450A.
Na kraju nije bilo mnogo izbora, od onoga što je bilo na stanju i što je fizički moglo da stane, uzet Exide Premium 47Ah 450A.
Zamolio bih te za mišljenje u vezi slične tematik - auto punjača za mobilne telefone preko cigarette lighter socketa. Meni i dalje deluje neverovatno da postoje punjači renomiranih firmi koje na ovaj način isporučuju snagu za punjenje i do 80w, recimo za OnePlus/OPPO supervooc (warp) charger i slični.Šlag na tortu, sve to se razlikuje od auta do auta. Čak i u okviru istog brenda.
Zamolio bih te za mišljenje u vezi slične tematik - auto punjača za mobilne telefone preko cigarette lighter socketa. Meni i dalje deluje neverovatno da postoje punjači renomiranih firmi koje na ovaj način isporučuju snagu za punjenje i do 80w, recimo za OnePlus/OPPO supervooc (warp) charger i slični.![]()
Pa ono, jel normalno grejanje u takvim situacijama, mislim na grejanje oko porta gde se priključuje punjač na auto? Kako tokom punjenja to utiče na alternator i takve stvari. Šta je tvoja preporuka?Šta je tu problem?
🤨
Apsolutno nepotrebno. Ako se auto redovno vozi i instalacija ispravna, nikad neće zatrebatiAkumualtor je svake godine punjen 5 puta godisnje lidlovim punjacem na ono Zimsko
Exide Premium 70Ah, evo sedma godina. Obavezno dopunjavam svake godine u prolece i pred zimu, ako je bitno - CTEK punjacem. Voznja gradska, nekih 90 - 95% kratke relacije od par km, ne stigne ni da se zagreje a vec ga gasim. I tako oduvek radim sa svakim akumuatorom i nemam problema sa istima.Exide 53Ah Premium carboon boost trajao tacno garanciju 40 meseci i 20 danado jutros sve ok.
Istina. Kod mene je GM original trajao 8 godina u kolima, zimus zamenjen. U dvoje kola exide premium, jedan gura trecu godinu bez naznaka da stari. Videcemo koliko ce trajati.Već spominjano u temi, fabrički akumulatori iz prve ugradnje su uglavnom daleko kvalitetniji nego ovi što ih nabavljamo u slobodnoj prodaji, makar bili istih brendova kao ovi u radnjama.
Jednostavno, ono što ide u fabričke linije za proizvodnju vozila, i ono što ide u maloprodajne prodavnice, nije isti proizvod, makar bio od istog proizvođača.
Bez uvrede - glupost.Koji akumulator kupiti za Golf 6 1.4 benzin? Preporuka je 52Ah, ali bih gledao bar 60Ah, čisto da ima viška udarne struje. Bosch S04 74Ah mi se odlično pokazao na Peugeot 407 2.0 dizelu, trajao je nekih 7 godina čak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari