- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Gainward GeForce 1060 Ti 6GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Pristup internetu
- Optički internet
Kao i uvek, nikad odgovor na pitanja samo teraš svoje i nazivaš ljude NPC-jem, nisam te pitao da mi objašnjavaš vrednost, cene i pojam o novcu nego koliko su te izlevatili da si toliki hejter? Pošto toliko mrziš i hejtuješ kripto zašto si pre pričao da si od ovog toliko uzeo, imao i onaj i ovaj coin, itd? Mislim ako je toliko beskorisan i sutra može biti velika nula onda što bi ti veliki pametan morbius držao bilo kakav fiat novac u ovaj "polished TURD"?
Nazivaš ljude NPC-jem, potcenjuješ, itd i toliko si pristrasan da svakog ubediš da je BTC i kripto generalno jedna velika 0 i "polished turd" ali ne znam zašto? Ne vidim da u temi zlata i plemenitih metala idu kripto fanatici ili čak i normalni korisnici da bi ubedili njih da prodaju svoje zlato i sve ulože u kripto. Jednostavno lakše je da se toliko strastveno brineš i pričaš o stvarima koje preferiraš i veruješ toliko umesto da potcenjuješ ljude da su svi NPC, glupanderi, itd.
Možda si ti kodiran i programiran NPC na ovom forumu tj. "bot" jer godinama guraš isti hejt i priču na forumu, ljudi te već znaju napamet i više njih batalili diskusije tu zbog takvih kao što si ti.
Stalno ta neka prozivka kako sam ja hejter. Tako valjda fanatik hoće da pokaže da smo mi isto samo suprotno, on neracionalno voli, ja neracionalno mrzim. Nemam ja ništa zajedničko sa fanaticima, ja sam totalna kontra od fanatika, ja sam ultra-racionalni čovek. Bila priča kako ja mrzim Apple. Ama čoveče, ja ti samo objektivno ukazujem da možeš da uzmeš sličan ili bolji telefon za trećinu cene, a ti radi kako god misliš da treba. Što bi mrzeo Apple, da ja mogu da napravim nešto, prodam ga tri put više nego što vredi, pa i ja bih to isto radio, to je odličan poslovni model. Ja čisto takvu poslovnu politiku ne volim kao potrošač.
Ti si sine bio nekulturan, bezobrazan i najgore od svega, ničim nisi doprinosio razboritoj diskusiji, a onda se ljutiš kad ti kažem da si NPC. Pričaj kulturno kao čovek, iznosi argumente, pa ću te i posmatrati kao čoveka. A to što ne vidiš da se u temi o zlatu priča o kriptu je zato što moderatori uredno brišu takve postove.