Sa Raven Discorda: https://discord.gg/Q8tdCGKoji je to forum u pitanju? moze link?
Kupi neki jeftini shitcoina, i čekaju x 100 x 1000%Imam jedno kratko pitanje interesuje me vase misljenje!
Da li vredi trositi vreme na crypto generalno i da li mislite da ce biti nekih novaca od toga.
Posedujem 0.35 BTC-a, i batalio sam sa pricom neka ga ako bude nekad nesto super ako ne bude nema veze. Jednostavno nemam vremena treba da se prati milion stvari ja sam to radio sa jednom grupicom, ali su svi manje vise odustali.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Pitao za misljenjeKad bi znali odgovor na to pitanje svi bi bili milijarderi...
Imam jedno kratko pitanje interesuje me vase misljenje!
Da li vredi trositi vreme na crypto generalno i da li mislite da ce biti nekih novaca od toga.
Posedujem 0.35 BTC-a, i batalio sam sa pricom neka ga ako bude nekad nesto super ako ne bude nema veze. Jednostavno nemam vremena treba da se prati milion stvari ja sam to radio sa jednom grupicom, ali su svi manje vise odustali.
Pošto ne trguješ i ne poseduješ neku preteranu količinu kripto-a, ne vidim potrebu da mnogo detaljno pratiš sve, osim ako te stvarno ne interesuje.Imam jedno kratko pitanje interesuje me vase misljenje!
Btw, kako planirate da prodate kripto jednog dana kada vam suma bude 5-6-7 cifara? Da se sve posalje na neku menjacnicu da bi se prodalo i usao u fiat postavlja se onda pitanje kako svuci svu tu lovu sa menjacnice, da li preko banke?...mada ako one i dalje ne budu prihvatale (velike) uplate sa tih menjacnica tj. od prodaje kripta, sta raditi?
na taj nacin banke u DE odobravaju takve transakcije bez da te pitaju odakle lova dolazi, ili moras dati opravdanje ali je regularno ako kazes od kripta?
Samo,mislim,da ima jedna zackoljica,ne rade sa namaNiko te ništa ne pita, Bitwalla sve pravno reguliše. Zamisli račun u banci sa integrisanim BTC wallet-om za koji samo ti imaš ključ, e to je upravo to. U svakom momentu možeš da pretvaraš BTC u euro i obratno, salješ i primaš BTC, šalješ i primaš euro SEPA transfere, postoji i platna kartica. Nikad mi kripto ne stoji na menjačnicama, kad hoću neki drugi coin da kupim, samo platim iz BTC wallet-a i šaljem direktno u drugi wallet. Zgodna stvar.
Samo,mislim,da ima jedna zackoljica,ne rade sa nama
Ni jedna menjacnica ne radi paypal?
Mesečni limit je 15k.Ja koristim Bitwalla, sa BTC wallet-a pravo na račun u Nemačkoj banci i obratno. Dnevni limit je 15k evra.
Mesečni limit je 15k.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari